На главную СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!
Вхід для користувачів:
Реєстрація / Забули пароль?
Всі фотогалереї Панорами ПрилукФорум Користувачі Новини Оголошення Каталог ЧатПро сайт
Сайт українською   Сайт на русском

Фото: Київ 2022
Власник: morsresistis
Галерея: Templates
Додано: 2022-11-13

Фото: Без опису
Власник: watt
Галерея: Війна
Додано: 2022-06-09

Фото: Без опису
Власник: porosytenkokoly
Галерея: 22 война
Додано: 2022-03-25

Фото: Без опису
Власник: albertino
Галерея: как умеем
Додано: 2021-03-09

Фото: Зминченко А.Н.
Власник: alexzhell
Галерея: моя
Додано: 2020-10-17
Найрейтинговіше фото
За місяцьЗа тиждень

В цьому місяці фото ще не оцінювалися!
Найбільш обговорюване
В цьому місяці фотографії не обговорювались.
Останні новини
По датіПо коментарям

2021-03-23 (0 коментарів)
«Сбиты на взлете»: ликвидация «МиГа» и «Сухого» - бесславный конец российского авиапрома!
2021-03-23 (1 коментарів)
В РФ черговий скандал з авіаносцем «Адмирал Кузнецов»
2019-04-24 (0 коментарів)
Трибунал ООН призначив дати слухань у справі полонених українських моряків
2018-10-30 (2 коментарів)
Ремонт по-російськи
2018-08-22 (0 коментарів)
РФ готується підняти з дна моря ракету з ядерним двигуном, що впала при невдалих випробуваннях
2018-03-19 (2 коментарів)
Александр Дугин: Мы стремительно летим в чёрную дыру.
2017-08-21 (2 коментарів)
WikiLeaks виявився залежним від Росії!
2016-08-02 (0 коментарів)
The Economist: Українська гривня перша в світі за недооціненістю: справедливий курс - 7,74 за долар
2016-07-30 (1 коментарів)
Росія продає "флешку" об’ємом 50 Мб, яка важить 25 кг!
2016-05-31 (0 коментарів)
Ракетний катер «Прилуки» ВМС ЗС України провів перші ходові випробування під час ремонту
Останні оголошення
Друзі сайту
Общественный транспорт г. Прилуки Группа поддержки сайта Прилуки.инфо ВКонтакте
billboard.biz.ua - Рекламные плоскости Знаю.орг

Наша кнопка: (показати код)
Priluki.info

Відвідувачі
Новина: Неподалік від володінь Януковича будуватимуть гоночну трасу за мільярд US

22 грудня 2010 р. | Автор: OLEX | Переглядів: 2172 | Коментарів: 7
Новина  Неподалік від володінь Януковича будуватимуть гоночну трасу за мільярд
Неподалік від володінь Януковича будуватимуть гоночну трасу за мільярд Київська облдержадміністрація планує побудувати міжнародну автотрасу для проведення змагань. Про це розповів глава обладміністрації Анатолій Присяжнюк, повідомляє Обком з посиланням на Українські новини.

"Ми будуватимемо у Поліському та Іванківському районі міжнародну автотрасу, щоб проводити міжнародні змагання. На сьогоднішній день є інвестор. Ми затвердили проект траси "Формула-1", - зазначив Присяжнюк.

Глава обладміністрації не озвучив інвестора.

Він повідомив, що для реалізації даного проекту виділено 100 гектарів землі, а інвестиції складуть близько 1 мільярда доларів.

"Я бачив цей проект. Він пройшов експертну оцінку в Європі, ним займається людина з Данії, який будував останні траси в Еміратах, Сінгапурі, інших країнах", - заявив Присяжнюк.

"Це не тільки кільце протяжністю 5,2 кілометрів, а й відповідна інфраструктура (готелі, розважальна складова, трибуни та інше)", - сказав він.

Глава обладміністрації повідомив, що для реалізації даного проекту буде потрібно близько 2 років. При цьому він не уточнив, коли планується почати його реалізацію.

Також Присяжнюк повідомив, що вже створена робоча група в обладміністрації, яка займається підготовкою необхідної документації для початку реалізації проекту.

Як відомо, в сусідньому з Іванківським районі - Вишгородському - знаходиться резиденція президента Віктора Януковича "Межигір‘я".

Минулого тижня син Януковича Віктор став кандидатом у майстри спорту з автоспорту. Сам президент у молодості також брав участь у автоперегонах.

http://www.pravda.com.ua/news/2010/12/21/5700204/


Коментарі (7 шт.):

1 Аноним (гость) Дата: 22 грудня 2010 р., 05:48:37  Цитувати
Ну а що?! Правильно!

Не все ж латати труби та дахи у містах та селах Київської області! Адже грошей - нємєряно!!! Чому б не виділити мільярдик для побудови мертвого прожекту!!!

А мертвого тому, що окрім траси, на яку глядачі й туристи дивляться тільки вдень, треба ще чимось привабити людей! Ну скажіть, чим таким можна привабити закордонного вибагливого туриста в українські післяколгоспні розвалені села?! Що там для них може бути цікавого?

Отже, моя думка така - ну, побудують! Зариють у землю й інфраструктуру народні мільярди! Ну, можна пофантазувати, навіть проведуть разів зо два якісь етапи. А далі що?!

Адже побудована, нехай і найсучасніша траса, не є запорукою того, що сюди приїдуть всесвітньовідомі команди формули-1. Адже у цьому виді спорту враховується все - від стану траси до кількості виделок у готелях. І отримати контракти на приймання етапу гонок від федерації дуже й дуже важко - то тільки на перший раз траса отримує контракт на декілька років. А потім треба заслужити готовність приймати чемпіонат... В тому числі - й за рахунок зацікавлення туристів і глядачів. А якій у нас масовий глядач? Голий і босий, із 800 гривнями середньої по Україні заробітної плати...

Взагалі, будівництво трас для формули-1 – це свого роду мабуть "модноє направлєніє" серед президентів колишнього союзу. Зовсім недавно з подібним прожектом виступила й Москва. Вони теж будують свою трасу. Але навіть незрівнянно більш багаті олігархи Росії заздалегідь домовилися тільки про 5 років гарантованих змагань на майбутній трасі - більш їм ніхто нічого не гарантував. Мовляв, а далі будемо дивитись за вашою поведінкою...
2 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 22 грудня 2010 р., 13:56:02  Цитувати
А десь в Криму год назад начинали строїть круту мототрасу, построїли чи нє?
3 Аноним (гость) Дата: 22 грудня 2010 р., 17:31:23  Цитувати
Цитата:построїли чи нє?
- сучасній науці це невідомо. Але те, що туди "зарили" пару-трійку десятків мільйонів народних грошей - це вже з самого початку було відомо.
4 Дивитися профіль OLEX OLEX Дата: 22 грудня 2010 р., 18:35:20  Цитувати
В Крыму под Евпаторией на территории села Суворовское компания «Степрейсинг Тим» строит гоночный трек категории «А» «Crimea Grand Prix Circuit». Он станет 19 в мировом списке треков предназначенных для международных гоночных мероприятий и тестов, MotoGP, Formula 3, WTCC, и других престижных соревнований.

Главный проектировщик, известный в строительстве треков мирового уровня, - Герман Тильке. Проект ориентирован на опыт строительства международных гоночных треков в Малайзии, Бразилии, Испании, Франции, Португалии, Бахрейне, Китае и Японии.

Общая длина трека Grand Prix составляет 4.662 м, в которую входят: 6 правых поворотов и 6 левых, расположенных по направлению движения часовой стрелки.

Ширина трека составляет от 13 до 15 м; прямая старт-финиш составляет 15 м в отношении формирования старта и имеет длину примерно 500 м. Самая быстрая прямая длиной 900 м.

Оси гоночного трека в самой низкой точке за пятым поворотом примерно 15 м над уровнем моря, самая высокая точка – в районе между поворотом 9 и 10 примерно 33 м над уровнем моря.

Комбинация поворотов и прямых линий, связанных с подъемом и спуском в вертикальном расположении допускает скоростные пределы до 300 км/час для мотоциклов MotoGP.

План трека оптимизирован в соответствии с гонками на мотоциклах, особенно в плане обеспечения очень продолжительного профиля рабочей скорости, с несколькими быстрыми поворотами и комбинациями.

Это также дает возможность для совершения маневров, и представляет яркие и напряженные и впечатления зрителям.

Зона паддока, также как и пит-лейн, и подъездная дорога, имеют ограждение.

Различные соединения трека между его единичными сегментами, так называемые short-cuts (кратчайший путь) позволят проводить гоночные мероприятия на нескольких небольших площадях, а также использовать трек в различных вариациях.

Трек МотоGP с помощью шорт-катов может быть разделен на два независимых варианта трека, или три различных варианта конфигурации трассы, short-cut 2 дает возможность добавить крюк к основному GP треку, таким образом, увеличивая трассу еще на 100 метров, делая вариант более интересным, для гоночных автомобилей, чем для мотоциклов.

Зона паддока расположена позади пит–здания. Во время проведения национальных и международных гоночных мероприятий, грузовые автомобили будут использовать данную зону для разгрузки своего технического оборудования.

Зона паддока, также как и пит-лейн, и подъездная дорога, имеют ограждение.

Один из самых важных факторов строительства гоночного трека - это укладка асфальта.

Асфальтные работы проводятся только при сухой погоде на сухой поверхности при минимальной температуре 8С°. Укладка выполняться только при дневном освещении. Минимальная температура производства смеси составляет 135 °С.

Скоростные отрезки дорог требуют высокого качества соединения асфальтных слоёв. Поэтому основа соединительного слоя и покрывающего слоя асфальта покрывается эмульсией битума.

Дополнительным ключевым ноу-хау является проектирование и контроль тренировочных центров дорожной безопасности, в которых частные и профессиональные водители проходят инструктаж под руководством профессионалов на предмет управления транспортным средством в различных контролируемых и смоделированных рискованных ситуациях.

«Crimea Grand Prix Circuit» включает в себя целый ряд зданий и сооружений для спорта, отдыха и досуга, отвечающие самым высоким международным стандартам: трибуна для зрителей на 92 400 мест, VIP трибуна с вертолетной площадкой, картинговая трасса протяженностью 1412м, бизнес-центр, отель на 100 мест будет иметь 3 этажа в высоту. Вход будет выполнен в виде гоночного шлема, а сам отель будет иметь вид полуколёс.

Вход будет выполнен в виде гоночного шлема, а сам отель будет иметь вид полуколёс.

Введение авто-мото трека Crimea Grand Prix Circuit» в эксплуатацию позволит интегрироваться украинскому мото спорту в мировую систему чемпионата по шессейно - кольцевым гонкам на мотоциклах (Мoto GP). Также привлечь зрительскую аудиторию из России, Белоруссии и Молдовы.

К 2011 году основная трасса Crimea Grand Prix Circuit» должна быть закончена и включена в календарь не только национальных, а и мировых авто-мото мероприятий.



Строительство автомототрека, стоимостью в 200 миллионов долларов, является крупным инвестиционным проектом на территории автономии.

Строительство трека ведет ООО «СТЕПРЕЙСИНГ ТИМ», которое получило в аренду 100 гектаров земли сроком на 49 лет в Сакском районе, северо-восточнее села Суворовское.

Как сообщалось на сайте АРК от 19.10.2009, согласно плану строительства объект должен быть сдан в 2011 году, первые полномасштабные соревнования пройдут в августе 2011 года.
5 Аноним (гость) Дата: 23 грудня 2010 р., 02:19:26  Цитувати
Ги... і туди ТІМ добрався!
6 Дивитися профіль Frankinshtain Frankinshtain Дата: 23 грудня 2010 р., 09:09:06  Цитувати
Колесніков: Побудувати трасу для Формули-1 в Україні - не проблема


Віце-прем‘єр-міністр України Борис Колесніков вважає, що побудувати трасу для Формули-1 в Україні - не проблема. За його словами, вартість такого проекту складе близько 200 млн доларів.

"Ні для кого не секрет, що траса Формули-1 коштує близько 200 млн доларів", - сказав Колесніков на прес-конференції в середу, 22 грудня, в Києві.

Він наголосив, що складність не в тому, чи можна буде побудувати таку трасу в Україні, а в тому, що потрібно буде перед цим заручитися підтримкою Міжнародної федерації автомобільного спорту в тому, що один з етапів Формули-1 буде щорічно проходити саме в Україні. "Проблема не стільки з інфраструктурним проектом, скільки саме з можливістю прийняття України в цей клуб ... Це дуже складно зробити. Це не легше, ніж отримати Чемпіонат Європи або Олімпіаду", - підсумував віце-прем‘єр.

Нагадаємо, напередодні голова Київської обласної державної адміністрації Анатолій Присяжнюк заявив, що в Київській області буде побудована міжнародна автомобільна траса для проведення змагань Формула-1.

За його словами, "на сьогоднішній день є інвестор", проте при цьому голова обладміністрації відмовився назвати його. За словами Присяжнюка, для будівництва траси з відповідною інфраструктурою (під‘їзні дороги, трибуни, готелі) будуть залучені інвестиції в розмірі близько 1 млрд доларів.

Наразі в Київській облдержадміністрації вже створена робоча група, яка займається оформлення дозвільної документації. Присяжнюк відзначив, що на сьогодні вже прийнято рішення про виділення близько 100 га для реалізації проекту.

За матеріалами: Интерфакс-Украина
7 Аноним (гость) Дата: 27 грудня 2010 р., 03:33:13  Цитувати
Frankinshtain,
Цитата:"Проблема не стільки з інфраструктурним проектом, скільки саме з можливістю прийняття України в цей клуб ... Це дуже складно зробити. Це не легше, ніж отримати Чемпіонат Європи або Олімпіаду", - підсумував віце-прем‘єр.

А це якраз підтверджує мої слова з першого повідомлення:
Цитата:І отримати контракти на приймання етапу гонок від федерації дуже й дуже важко

І без Колєснікова це зрозуміло будь-кому, хто має голову на плечах!
Мабуть голова Київської обласної державної адміністрації якраз таким вартісним пристроєм і не обзавівся!


Додати коментар:
Ваше ім'я (максимум 15 символів)




Антиспам-код: Rg6LF

TIM TV OnLine


Сьогодні віртуальний день народження у 7 користувачів: lenochek, sewwen, stariy, privatmarke, dragonic, harmful_girl_69, Olexandr12345,

Модератори: Helen, watt, Tyt24vcytki

Прилуки | Всі фотогалереї | Всі фотографії | Користувачі | Новини | Форум | Чат | Оголошення | Про сайт | Нагороди | Коментарі | Вгору
(C) 2002-2010 O-Design
Контакти На головну Пошук по сайту