На главную СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!
Вхід для користувачів:
Реєстрація / Забули пароль?
Всі фотогалереї Панорами ПрилукФорум Користувачі Новини Оголошення Каталог ЧатПро сайт
Сайт українською   Сайт на русском

Фото: Київ 2022
Власник: morsresistis
Галерея: Templates
Додано: 2022-11-13

Фото: Без опису
Власник: watt
Галерея: Війна
Додано: 2022-06-09

Фото: Без опису
Власник: porosytenkokoly
Галерея: 22 война
Додано: 2022-03-25

Фото: Без опису
Власник: albertino
Галерея: как умеем
Додано: 2021-03-09

Фото: Зминченко А.Н.
Власник: alexzhell
Галерея: моя
Додано: 2020-10-17
Найрейтинговіше фото
За місяцьЗа тиждень

В цьому місяці фото ще не оцінювалися!
Найбільш обговорюване
В цьому місяці фотографії не обговорювались.
Останні новини
По датіПо коментарям

2021-03-23 (0 коментарів)
«Сбиты на взлете»: ликвидация «МиГа» и «Сухого» - бесславный конец российского авиапрома!
2021-03-23 (1 коментарів)
В РФ черговий скандал з авіаносцем «Адмирал Кузнецов»
2019-04-24 (0 коментарів)
Трибунал ООН призначив дати слухань у справі полонених українських моряків
2018-10-30 (2 коментарів)
Ремонт по-російськи
2018-08-22 (0 коментарів)
РФ готується підняти з дна моря ракету з ядерним двигуном, що впала при невдалих випробуваннях
2018-03-19 (2 коментарів)
Александр Дугин: Мы стремительно летим в чёрную дыру.
2017-08-21 (2 коментарів)
WikiLeaks виявився залежним від Росії!
2016-08-02 (0 коментарів)
The Economist: Українська гривня перша в світі за недооціненістю: справедливий курс - 7,74 за долар
2016-07-30 (1 коментарів)
Росія продає "флешку" об’ємом 50 Мб, яка важить 25 кг!
2016-05-31 (0 коментарів)
Ракетний катер «Прилуки» ВМС ЗС України провів перші ходові випробування під час ремонту
Останні оголошення
Друзі сайту
Общественный транспорт г. Прилуки Группа поддержки сайта Прилуки.инфо ВКонтакте
billboard.biz.ua - Рекламные плоскости Знаю.орг

Наша кнопка: (показати код)
Priluki.info

Відвідувачі
Новина: Здаємо трубу Росії?

22 грудня 2010 р. | Автор: OLEX | Переглядів: 1081 | Коментарів: 1
Новина  Здаємо трубу Росії?
Здаємо трубу Росії? Голова російського газового монополіста ВАТ «Газпром» Олексій МІЛЛЕР розраховує, що спільне підприємство між «Газпромом» і НАК «Нафтогаз України» для видобутку вугільного газу в Україні буде створено на початку 2011 року.

Як передає власний кореспондент УНІАН у РФ, про це він сказав сьогодні після переговорів із міністром енергетики та вугільної промисловості України Юрієм БОЙКОМ.

«Я думаю, що на початку 2011 року ми зробимо нові конкретні кроки досягнення остаточної домовленості створення цього СП», - сказав О.МІЛЛЕР.

За його словами, останніми місяцями «Газпром», «Нафтогаз» і Міністерство палива та енергетики України дуже предметно вели переговори щодо спільного підприємства і наразі сторони знаходяться в дуже просунутій стадії переговорів.

О.МІЛЛЕР нагадав, що «Газпром» уже зробив пропозиції українській стороні щодо конкретних родовищ, які могли б бути внесені до цього спільного підприємства.

Голова «Газпрому» підкреслив, що СП буде створено на паритетних засадах. Зі сторони України будуть внесені газотранспортні потужності, а зі сторони Росії будуть внесені потужності видобутку. За його словами, зараз обговорюються компанії, які можуть виступити оцінювачем для активів кожної зі сторін.

О.МІЛЛЕР висловив упевненість, що створення такого СП піде на благо двох країн для забезпечення надійного стабільного постачання газу до України й для забезпечення безперебійного транзиту російського газу через територію України до Європи.

«Це абсолютно взаємовигідний проект – це проект, який потрібен не лише Росії та Україні, не лише "Газпрому" і НАК «Нафтогаз України», але й нашим європейським партнерам», - сказав він.

У свою чергу Ю.БОЙКО підкреслив, що Україна зацікавлена в збереженні транзиту російського газу через свою територію в довгостроковій перспективі.

Він зазначив, що в середньостроковій перспективі на 5 років така впевненість є.

«Ми хочемо, що наступні покоління також мали наше надбання й повністю використовували на благо країни транзитний статус держави», - сказав міністр.

Він зазначив, що сторони перебувають у постійному діалозі й шукають модель, яка б максимально відповідала інтересам двох країн.

«Я впевнений, що ми з урахуванням підходу наших керівників, із урахуванням того клімату, який склався між нашими країнами в першу чергу завдяки відносинам президентів країн і голів урядів, ми знайдемо варіанти, які влаштують і народи, і економіки обох країн», - підкреслив Ю.БОЙКО.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні в центральному офісі ВАТ «Газпром» голова правління Олексій МІЛЛЕР і голова правління НАК «Нафтогаз України» Євген БАКУЛІН підписали Меморандум між ВАТ «Газпром» і НАК «Нафтогаз України» про створення спільного підприємства для видобутку метану з вугільних пластів на території України.

http://www.unian.net/ukr/news/news-412605.html


Коментарі (1 шт.):

1 Аноним (гость) Дата: 22 грудня 2010 р., 05:26:20  Цитувати
У України, після успішної здачі януковичем шельфу Чорного моря і атомної енергетики на користь Росії, залишався тільки один інструмент хоч якось себе убезпечити від енергетичних і економічних зазіхань Росії - газ власного видобутку, зокрема - сланцевий газ, який зараз вважається одним з найбільш економічно привабливих у перспективі енергоносіїв. До того ж, за висновками експертів, його запаси на території України досить значні.

Росія це дуже добре собі уявляє і усвідомлює. Тому, для більш міцної прив’язки України у свої тенета, Росія, поки є при владі маріонеточний проросійський президент, всякими методами загрібає все, що тільки можна й не можна. І перспективні родовища сланцевого газу зокрема.

Газ у російсько-українських відносинах завжди був предметом великої політики. "Газпром", як провідник новоімперської політики Росії, миттєво оцінив всі можливості у разі отримання Україною незалежного енергоносія. Також "Газпром" всі свої кроки розраховує із граничною педантичністю і цинічністю - зрештою, справи у самого "Газпрому" не такі райдужні, тому приходиться лічити кожну копійчину! І тому, можна з упевненістю стверджувати - якщо вже "Газпром" у щось вчепився зубами й ногами, то це, по-перше, вигідно Російській імперії, яка активно відроджується, і по-друге - це дуже вигідно економічно.

У даному випадку "Газпром" вчепився в українську трубу і, так би мовити - для чистоти результату - у перспективні поклади сланцевого газу.

Ну, прокацапський янукович дуже упиратися, з усього видно, не збирається - йому аби тільки набити особисте барило - і маму рідну продасть!!! Тому, скоріш за все, поклади сланцевого газу будуть здані "Газпрому" якнайшвидше.

А от цікавий момент - ціна...

Цитата:зараз обговорюються компанії, які можуть виступити оцінювачем для активів кожної зі сторін.


Ми знаємо, що економічні можливості "Газпрому", помножені на імперську "алчность" новітніх російських царів, будуть задіяні зусибіч при так званому "виборі" компанії-оцінювача. Тут вже спрацює чиста економіка - хто суне більше бабла оцінювачу, той і отримає корисний для себе результат! Пара-трійка мільярдів негривень на рахунки потрібних людей - і українські активи будуть оцінені "правільно" для Росії. Далеко ходити не будемо - є приклад міжнародного суду про 11,5 мільярдів кубометрів законного українського газу, який у України відсудили із дитячою безпосередністю - Україна в особі проросійського уряду Януковича-Азарова просто майже демонстративно ніяк не відстоювала свою позицію...

Можна з вірогідністю у 100 відсотків стверджувати - саме така "позиція влади" України буде і цього разу!

Цитата:«Ми хочемо, щоб наступні покоління також мали наше надбання й повністю використовували на благо країни транзитний статус держави», - сказав міністр.


Міністр Бойко мабуть під словами "наступні покоління" мав на увазі своїх особистих дітей та онуків!

На благо кого і яких кланів використовується транзитний статус України, можна бачити на прикладі нашої "газової труби" - ми отримуємо з Росії найдорожчий у Європі газ, натомість сьогоднішня транзитна ставка для Росії - вчетверо менша за середньоєвропейську! І це при тому ж міністрові Бойку, який мовчки віддав 11,5 мільярдів газу комерційній структурі свого "падєльніка"! Дехто скаже - так то ж домовленості попереднього уряду. Досить, панове! Уряд Азарова вже при владі 10 місяців! При найгірших розкладах у економіці вважається, що для отримання перших результатів господарювання нове керівництво повинне бути при владі 6 місяців. А після цього строку будь-які посилання на попередників просто смішні - досить часу пройшло, щоб при бажанні мати інші результати! З усього видно - бажання такого просто немає! Все й так чудово! Для владного клану партійнорегіоналів!

А натомість Європа, на відміну від януковичів, має голову на плечах! Вчора Хорватія повністю відмовилась від російського газу починаючи з 1 січня 2011 року!!! Вже ж не дурніші за нас люди!


Додати коментар:
Ваше ім'я (максимум 15 символів)




Антиспам-код: lgYh

TIM TV OnLine


Сьогодні віртуальний день народження у 7 користувачів: lenochek, sewwen, stariy, privatmarke, dragonic, harmful_girl_69, Olexandr12345,

Модератори: Helen, watt, Tyt24vcytki

Прилуки | Всі фотогалереї | Всі фотографії | Користувачі | Новини | Форум | Чат | Оголошення | Про сайт | Нагороди | Коментарі | Вгору
(C) 2002-2010 O-Design
Контакти На головну Пошук по сайту