наш город занимает не наилучшую ступень в рейтинге распространения вил-инфекции! это очень грустно! ведь даное заболевание смертельно и не излечимо! многие люди после негативного результата теста просто кончают жизнь суецидом, так как общество не принимает вил-инфецированых людей! избегает их, держит на растоянии! как бы вы поступили в данном случае? смогли бы вы и дальше общаться с человеком у которого обнаружили спид?
Casey
Ветеран
Номер: 97
З: , Pryluky
Зареєстрований: 7 травня 2007 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
чесно сказать, нехочю что бы такие люди вообще были ! так как я таких людей невстричал среди знакомых, то я затрудняюсь ответить как бы я себя повел! ....
ECSTASY
Киця
Номер: 504
З: ♥, ♥
Зареєстрований: 12 червня 2008 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
чесно сказать, нехочю что бы такие люди вообще были ! так как я таких людей невстричал среди знакомых, то я затрудняюсь ответить как бы я себя повел! ....
а может ты просто не знаешь об этом! если бы узнал, как бы ты себя повел?
Casey
Ветеран
Номер: 97
З: , Pryluky
Зареєстрований: 7 травня 2007 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Я теж не знаю.. тому що це дуже складно.. ти вважаєш, що вчинив так-то, аколи дійсно з таким стикаєшся, то ведеш себе абсолютно інакше.
Да.. і все залежить від того, наскільки ця людина для тебе дорога. Рідних і дуже близьких людей ні за що б не залишила в біді. Що стосується просто знайомих - просто співпереживала мабуть
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
ECSTASY
Киця
Номер: 504
З: ♥, ♥
Зареєстрований: 12 червня 2008 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
ні, чим можна, тим би і помогла - чи то матеріально чи морально. А взагалі-то кажу ж... не факт що все що ми собі зараз думаємо, потім будемо робити. Життя занадто складна штуковина і часто емоції переважають над здравим смислом
Але я вважаю треба поводитися так, як би ти хотів, щоб з тобою поводилися... бо від цього не застрахований ніхто, а будь-яка підтримка. навіть добре слово сказане вчасно може врятувати людину
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: Helen (26 листопада 2008 р., 18:28:08)