Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 7 грудня 2008 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 5828 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 2
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 2
З 6 грудня в міській бібліотеці проходить виставка фоторобіт Олени Канавець.
Це моя добра знайома, працює у виконкомі, разом ходилина математичні олімпідаи і навчалися в одному училищі.
Пішла подивилася. Є досить непогані роботи, хоча ОЛенка і не професіонал. А в мене теж колись таке бажання виникало -помістить свої фотки або десь на ярмарці або ще десь.
Оце зараз і думаю, а чи й собі влаштувати фотовиставку? От цікаво, що ви думаєте? Чи варто це робити чи ні?
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
yellowcard
Авторитет
Номер: 32
З: Польша, Гданськ
Зареєстрований: 23 січня 2007 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Лена, я написала тобі 4-й варіант, але це була просто шЮЮЮтка
А взагалі-то, дерзай, у тебе багато классних робіт, я думаю, раз ми їх оцінили, то і люди теж оцінять!
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
хай залишаються як подарунок майбутнього мера дітям. А якщо серйозно, то фотографій там не багато, а та світова велич архітектури, краса природи, зображені на фото такого розміру, на дітей будуть мати хороший вплив. Хай би залишась.
Arnage, ти щось плутаєш! До чого тут мер?
Виставка Стара Європа очима молодої українки. проходила в дитячій бібліотеці десь літом. Ні діючий мер, ні жоден кандидат до неї не мають ніякого відношення Фотки з краєвидами Європи були зроблені за мої власні кошти. Виставка там пробула місяць, після чого її змінила чиясь інша. Зараз я збираюся ті фотки забрати. Може ще десь колись виставлю.