Я так понял вчерашний день был НЕЗАБЫВАЕМЫЙ АДМИН рулит!!!
Не то слово АДМИН рулит, OLEX - МЕГАПРАЗДНИК всем устроил, потеряли полжизни кто не был на форуме. Рейтинг сайта вчера 1 апреля и позавчера был ого-го, сейчас жаль, падает.
Helen и AlinKa, порадовали, спасибо девочки. И все были на высоте, молодцы.
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
1 квітня - День сміху. Так уже повелося, що цього дня треба бути напоготові: вас можуть розіграти як друзі, так і зовсім незнайомі люди. Як попалися на першоквітневу «вудочку» прилучани - дізнайтеся з нашого опитування:
ІРИНА, ПРОДАВЕЦЬ: - Якось, пригадую, ми якраз збиралися купувати диван. І от 1-го квітня нам зателефонували нібито з магазину. Сказали, що вони отримали саме такий диван, як нам був потрібен, і поцікавилися, на яку адресу його доставити. Ми прочекали цілісінький день, але ніхто так і не приїхав. А потім з’ясувалося, що нас просто розіграли знайомі.
МАРИНА В’ЯЧЕСЛАВІВНА, ВИХОВАТЕЛЬКА: - Один першоквітневий день для мене дійсно став незабутнім. Син тоді навчався на другому курсі, приїхав додому і повідомив, що одружується. Я відповіла: «Добре, давай. Що Бог не робить - все на краще». Він, певно, не очі-кував такої реакції, бо одразу ж сказав: «Мамо, ти що, забула, що сьогодні 1 квітня?» Тоді тільки я збагнула, що син пожартував. Щодо моїх першоквітневих розіграшів, то вони настільки серйозними не бувають ніколи: боюся, що людина може не зрозуміти або образитися. Тому якщо й жартую, то злегка.
ЄВГЕН, СТУДЕНТ: - У цей день розігруємо один одного практично щороку. Зазвичай це класичні першоквітневі жарти на кшталт «В тебе шнурки розв’язалися» чи щось подібне. Заздалегідь чогось особливого не плануємо, жартуємо залежно від ситуації. В дитинстві розігрував батьків, а тепер більше - друзів. Але помічаю, що з кожним роком 1 квітня стає «серйознішим» - як мене менше розігрують, так і я став менше жартувати над друзями. Напевно, дорослішаємо.
МАРІЯ МИКОЛАЇВНА, ПРИБИРАЛЬНИЦЯ: - Мене розігрують дуже часто, особливо рідня. Бо зазвичай забуваю, що настало 1 квітня і треба бути пильною. Тож син цим користується, обов’язково щось придумає - чи то ніби мені хтось телефонував, чи хтось просив зайти, чи в сусідів щось сталося... Я все сприймаю за чисту монету, і тільки наступного дня дізнаюся, що то був жарт!
ТЕТЯНА МИХАЙЛІВНА, ПРОДАВЕЦЬ: - Перше квітня у моєму житті - особливий день ще з часів студент-ського життя. Я навчалася у Ніжинському педінституті імені Миколи Гоголя. 1 квітня, у день народження письменника, усі студенти інституту, підтримуючи традицію своїх попередників, із самісінького ранку починали розважатися: перевдягалися і розфарбовувалися, як на новорічний карнавал, прогулювали пари, замість навчання вештались веселими юрбами по місту. Ми ходили відомою Гоголівкою, гучно співали пісень, сміялися й жартували, а всі перехожі з подивом на нас дивилися. Вони нас не розуміли, хоча декому з них і була відома ця дивна студентська традиція. Та ми ні на кого не зважали, а тому й почувалися щасливими та безтурботними. Завершувалися наші гуляння у фотосалоні. І донині, гортаючи старі фотознімки, я з ностальгією згадую ті часи та безтурботне студентське життя.
МАРІЯ ТА ВІТАЛІЙ, ПОДРУЖЖЯ: - Ми любимо 1 квітня, бо це веселий день. У нас багато друзів, і є кого розіграти. Майже щороку від їхніх жартів «потерпаємо» й самі. Колись нам зателефонували й повідомили, що треба терміново виїздити до Києва, колись викликали на роботу... Щоправда, майже відразу друзі й повідомляють, що пожартували, тож ніколи на них не ображаємося. Натомість стараємося й самі піднести їм першоквітневий «сюрприз».
З прилучанами спілкувалася Влада СОКОЛОВА.
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: Helen (2 квітня 2009 р., 22:16:02)
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
LIZARD
Начальник модераторов
Номер: 11
З: РОССИЯ, Москва
Зареєстрований: 29 листопада 2006 р.
Попереджень: 4
Нагороди:
Супруга Ющенко разыграла его, заявив о беременности
10:29 | 02.04.2009
Сорокавосьмилетняя Екатерина Ющенко - жена 55-летнего президента Украины, отца пятерых детей - разыграла супруга, заявив, что снова беременна, сообщило украинское агентство "Украинские новости".
"Рано утром она пришла ко мне и сказала, у нас, мол, что-то будет. Дальше я не берусь комментировать... Понимаете, это то, на что я очень мало надеялся, я был счастлив, но меня такое сообщение застало врасплох... Я засуетился", - сообщил журналистам Ющенко в среду в украинском городе Миргороде.
Затем, по его словам, жена объяснила ему, что это первоапрельская шутка.
Ющенко сказал, что шутка жены удалась - он воспринял ее всерьез.
У президента Украины есть пятеро детей и двое внуков.
КИЕВ, РИА Новости, Алена Мейта
Отличительные черты настоящего свидомого:
"Доказательство недоказуемого, опровержение очевидного и доказанного".
CTAC
Ветеран
Номер: 463
З: Украина,
Зареєстрований: 27 квітня 2008 р.
Попереджень: 1
Нагороди:
Оте-то шутка так шутка, Витя бедолаха аж засуетился, интересно бы узнать, что у него там было в голове, мислы какие "в стране кризис а тут жена беременная!!!"
LIZARD
Начальник модераторов
Нагороди:
Оте-то шутка так шутка, Витя бедолаха аж засуетился...
Оце ти зря прикалуешся... Витя ж после деоксiну не отойде. Не мордой, не оборудованием, шо вище колiн. А тут отак заявка!!!
Як тут не закiпiшувать? Хто зна от кого ...
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Нагороди:
Оце ти зря прикалуешся... Витя ж после деоксiну не отойде. Не мордой, не оборудованием, шо вище колiн. А тут отак заявка!!!
Як тут не закiпiшувать? Хто зна от кого ...
LIZARD собственно, я к тому и клоню!!! а насчет приколов даже и не думал!!!
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Нагороди:
LIZARD, капец, оце у вас валять.... Це ж еслі оборудование вас заставляють провірять українським політикам, то 100-пудово і в жопу заглядуєте
Шо у вас за нелюди в обкомі сидять?
LIZARD
Начальник модераторов
Нагороди:
LIZARD,
Цитата LIZARD:не оборудованием, шо вище колiн.
лічно провіряв?
Ти знаеш... нет. Не провiряв. Но... як ото вороги "отравили" Витюшу, я ж так переживав, так переживав. Зразу мене зацiкавило шо воно таке оти дiоксини, чи токсини... як воно може сприять на стан здоров‘я шановного пана президента. Яки може дать наслiдки.
Ага, так ото.... Найшов статейку, де чётко написано, шо сприяе не дуже гарно (м‘яко кажучи) на увесь организм. I саме ж незадовiльно сприяе на оте саме... Оте оборудование на 6-ть годин показуватиме 100%.
Так тепер дивись:
1) як шо травили гения, то 6-ть годин просто заказано. А раз так, то жiнка просто поздiвалась над бiдолагою. Типа подколола не кращим образом.
2) як шо Клер не жартуе, а у гения на 6-ть годин... то як так могло статись? Позор якийсь. Мабуть у Клер любовник пиндос, чи ще якийсь демократ. Хтось кроме Витька оприходуе по-трошку Катюшку.
3) а як правда, жiнка не жартувала... тодi виходить, шо саме генiй з Клер тавой... Тодi у нього не на 6-ть годин. Тодi про дiоксiн БРЕХНЯ. На увесь Свiт брехав шо отравили.
OLEX, ти бач? Капкани з усiх сторон. Як не крути.
И полтом валять то не у нас, а як раз у вас...
Цитата:
КИЕВ, РИА Новости, Алена Мейта. 02.04.2009
Так шо...
rediskaНехороший человек
Номер: 1507
З: Україна, Прилуки
Зареєстрований: 29 травня 2010 р.
Нагороди: