Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 6 січня 2009 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 5798 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 2
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 2
Усе дійство було створене за твором Гоголя "Ніч на хуторі поблизу Диканьки".Ведучих не було.Співали Левченко, Королько, "Не ждали" як завжди неперевершені ,Козленко, Балабанова, Алла Кондрат з мамою... (інших не знаю).Також було трохи танців "Маріам"...і іще хтось Концерт був приблизно 1час 40мин.Хотілось більшого
----- Добавлено 14 января 2012 г., 19:30:10:
Хто не був нічого не втратили
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: Masyanya (14 січня 2012 р., 19:28:38)
Масяничка
rediskaНехороший человек
Номер: 1507
З: Україна, Прилуки
Зареєстрований: 29 травня 2010 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Вечір був стилізований під "Вечори на хуторі близь Диканьки". Були Вакула з Оксаною, і Чорт з Дяком. Солоха, яка своїх шанувальників в мішки пакувала… все як у Гоголя… Гоголівські персонажі в перемішку з співочими при лучанами . Співали А.Фарафонова і «Не ждали», Д.Левченко і С Королько, О. Козленко, сімейство Дубовиків ... Танцювали східні танці, грав оркестр і В.Бенеда, … ще співали, деякі з учасників «Прилуки мають талант» та інші.
Ну, а що до сподобалось - не сподобалось… хвала і повага, що хоть щось проводять!
Років 5-6 тому був концерт, чи то до Нового року, чи то до Дня закоханих, тоді виступали зірки сцени в парах з відомими при лучанами, от той концерт мені найбільше сподобався, все що було потім, якось не дуже….
Ну ще, як на мене, то вибрали не зовсім вдалий день для концерту. І не тому що п’ятниця 13, а тому що саме 13 січня… щедрівки, Меланкі, коза….
----- Добавлено 14 января 2012 г., 20:04:20:
Цитата:
Хто не був нічого не втратили
да ... нажаль...
----- Добавлено 14 января 2012 г., 20:05:18:
Кізіма забула!!! Гуморист ще той!!!
Чим більше я пізнаю людей, тим більше мені подобаються собаки...
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди: