Національна рада з питань телебачення і радіомовлення рекомендує телекомпаніям утриматися від показу низки телепрограм.
Рішення прийнято з огляду на рішення Національної експертної комісії з питань захисту суспільної моралі, сказано в повідомленні прес-служби Нацради.
З огляду на прийняті Національною експертною комісією рішення, Нацрада рекомендує утриматися від трансляції передач "Речовий доказ", "Свідок", "Найвідоміші українські маніяки", які транслювалися в ефірі телекомпанії НТН.
Нацрада також рекомендує дотримуватися приписів Національної експертної комісії щодо серіалу "Сімпсони", який транслювала телекомпанія М1, утриматися від трансляції фільму "Пожирателька чоловіків", який транслювався 18 листопада о 23:07 в ефірі телекомпанії "1+1".
При цьому Нацрада рекомендує утриматися від показу передачі "Постскриптум", яка транслювалася в ефірі телеканалу "Центр", і розважальної передачі Comedy club (російської й української версії), яка транслювалася в ефірі "Нового каналу" протягом серпня і вересня 2008 року.
Нацрада закликає керівників усіх телерадіоорганізацій узяти цю інформацію до відома.
crok
Старожил
Номер: 7
З: Україна, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
йо... радєтєлі за правду!
"Свідок" іде регулярно по НТН - вчора дивився! "Comedy Club" іде регулярно - у неділю ввечері дивився!
"Постскриптум" і "Речовий доказ" теж на днях дивився.
Але...
З точки зору нормальних людей - нормальний процес, Нацрада рекомендує, телеканали реагують або ж не реагують!
З точки зору Лізарда і йому подібних - в Україні бардак, бо нема порядку, бо ніхто не зважає на регулюючу державну установу! Так що ще раз зіткнулися з випадком - наполовину заповнену склянку із водою одні вважають наполовину повною, інші ж - наполовину пустою!
----- Добавлено 3 февраля 2009 г., 14:40:03:
Т.є. товарищчь Лізард у будь- якому разі знайде й займе позицію обсирання України, бо так йому ДУЖЕ ХОЧЕЦЦЯ!
Життя - дуже шкідлива штука! Від нього помирають!
BOBAH_BOBA
Старожил
Номер: 533
З: Україна, Київ
Зареєстрований: 5 липня 2008 р.
Попереджень: 9
Нагороди:
... регулярно - у неділю ввечері дивився!
"Постскриптум" і "Речовий доказ" теж на днях дивився.
МАЛАДЕЦ !!! Токо дивишся? Не канспектируешь?
Цитата crok:
... Нацрада рекомендує,...
i хай далi собi РЕКОМЕНДУЕ. Не можна ж ВОБЩЕ нiчого не робить... Хоть шото вякать треба.
Цитата crok:
... знайде й займе позицію обсирання України, ...
Украина, к ГЛУБОКОМУ СОЖАЛЕНИЮ, благодаря таким як Крок, абасралася уже 26 декабря 2004 г. кагда выбрали пана ющенка в президенти, закрепила на себе насраное 23 января 2005 года какда пан ющенко вступил в должность, а теперь абтекает до сих пор.
crok, думаю, шо зря ти нене сюда впутав. Абсирателей (не помню... скоко за ющенка проголосовало?) процентов 80 Украины. Гарно в свое время постарались.
Отличительные черты настоящего свидомого:
"Доказательство недоказуемого, опровержение очевидного и доказанного".
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Нагороди:
Цю, LIZARD, чи ти й справді такий... однозначнонавчений?!
Це канєшно не в тєму, но... я вже для таких як ти десь тут на форумі розповідав, шо у 2004 році події на Майдані були не у підтримку Ющенка, а ПРОТИ СИСТЕМИ ОТКРИТОЇ ПОГОЛОВНОЇ НАЇ*АЛОВКІ, а на місті Ющенка мог оказацця будь-хто з політиків, який підтримав цей ПРОТЕСТ, навіть той же комуняка 56-річний жеребець Симоненко, який на днях відзначив дві знакові події - народження дочки від молодої 30-тирічної коханки і у зв’язку з цим - блискавичний розвод із своєю першою жінкою!
Коли ти хоч будеш не тульки букви читати, а й хоча б пам’ятати прочитане, я вже не кажу про розуміння! Розуміння, здається мені, від тебе не дочекаєшся! Зате хаміть
Цитата:
МАЛАДЕЦ !!! Токо дивишся? Не канспектируешь?
- на раз!
Ну да то й зрозуміло - коли не хватає фактів, треба переходити на особисті образи! Ну... а я - як дзеркало - до мене по-хамськи, таке ж отримаєш у відповідь!
-----
Добавлено 3 февраля 2009 г., 16:25:27:
Цитата:
Одни решотки та кайдани.
Звісно, кайданів нема - ми ж у 21 столітті живемо, але тільки но ВВП десь пердне, або ж, не дай боже, чихне - а вже з усіх боків підлабузники - на здаровьє, Владімір Владіміровіч!
Але з погляду таких, як Лізард, це - прояв сильної правільної, єдиноросійської влади!
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: crok (3 лютого 2009 р., 19:27:23)
Життя - дуже шкідлива штука! Від нього помирають!
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Нагороди:
... Ну... а я - як дзеркало - до мене по-хамськи, таке ж отримаєш у відповідь!
Хто хамить? Де? Покажи? Ох ти й провокатор!!!
Як ото кажуть: "... а у себе в глазу даже бревна не побачить". Ото так.
P.S. Замiть... в отличии от некоторих, батькив не преплiтаю.
----- Добавлено 3 февраля 2009 г., 16:48:34:
OLEX, от покажи менi... де я кого образив? Де шо по-хамськи?
OLEX, а от пан Крок ОТКРИТИМ ТЕКСТОМ заявляе, шо буде хамить.
Цитата:
Ну да то й зрозуміло - коли не хватає фактів, треба переходити на особисті образи! Ну... а я - як дзеркало - до мене по-хамськи, таке ж отримаєш у відповідь!
Чи у людини нерви здають, чи хто зна шо. Образована, солiдна людина i таке писать... Побачим далi.
crok, тут така тема... про КАМЕДI КЛАБ... смiятись треба, а ти шо? К чему ти оти угрози пишеш? Нащо тень на плетень наводиш? Хто тебе оскорбив? Де?
Не красиво так. Не то шо не красиво, а ...
crok, Саша, давай договоримся так... раз ти починаеш якись угорози казать, ну нащо воно ото треба?
Ти мене не бачиш, я тебе. Бо можна добалакаться до хто зна чого. ОК?
Бережи нерви. Пригодяться.
Отличительные черты настоящего свидомого:
"Доказательство недоказуемого, опровержение очевидного и доказанного".