Тут пропоную висловлювати свої думки, писати спостереження щодо нашого форуму. Тобто те, що не увійшло до інших тем.
Меня здається, що коли ми голосуємо в різних конкурсах, то оцінюємо перш за все не твір, фотку, а саме форумчанина, тобто свій голос віддаємо виходячи з наших уподобань, ніж об‘єктивно виставляємо оцінку саме об‘єкту.
Тобто якби у фотки чи розповіді не був відомий автор, то, можливо, і результати оцінювань були зовсім інакші.
Хто що думає? Чи відчуваєте ви якусь прив‘язку до автора?
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Nico
Древний
Номер: 720
З: Україна, Прилуки
Зареєстрований: 18 грудня 2008 р.
Попереджень: 0
А ще мене дуже дивує (а вірніше добиває) байдужість форумчан щодо привітання інших. Скільки у нас проведено конкурсів! Є переможці. ТО чи важко написати в темі -ВІТАЮ. Ладно ви не берете участь в них, але ж інших можна привітать з перемогою? НІ. Сидимо мовчимо.. Ех ви
Я не мовчу, просто часто немає часу на це. Впереді ЗНО, і я готуюсь.
serennisima
♎
Номер: 330
З: Україна-ненька, рідне місто
Зареєстрований: 24 грудня 2007 р.
Нагороди:
оце вчора з олексом беседовалы про то, шо прилуки инфо це не форум, а точнише форум, то лише його частына! а чого ж тоди вси темы токо про форум,(як вам форум без..., достижения форума, и т.д) а не про весь сайт??? шось я заплуталась!
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди:
оце вчора з олексом беседовалы про то, шо прилуки инфо це не форум, а точнише форум, то лише його частына! а чого ж тоди вси темы токо про форум,(як вам форум без..., достижения форума, и т.д) а не про весь сайт??? шось я заплуталась!
і чого тут плутаться? Прилуки.інфо - це інформаційно-розважальний портал, який складається з кількох частин (в навігації це чітко видно - Фотогалерея (сторінки Прилуки, Все галереи, Все фото, Все теги фото, Панорамы); Пользователи, Форум, Чат, Объявления. Скоро ще буде один розділ.
І не всі теми про форум... є наприклад Все про сайт
Просто оскільки Форум є найбільш відвідуваною частиною (ну, мабуть нарівні з фотогалереєю), тому дехто інколи заміняє слово "сайт" чи "портал" на "форум"
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
ECSTASY
Киця
Номер: 504
З: ♥, ♥
Зареєстрований: 12 червня 2008 р.
Попереджень: 2
Нагороди: