Модератори - то таке... нас шестеро і то часто толку немає - більше критики, ніж схвальних відгуків.
Щось цікаве придумать чи провести - великого розуму не треба, а от втілити всі наші забаганки шляхом написання складних скриптів -це вже щось!
Тому я від імені всього форуму хочу подякувати ОДНОМУ-ЄДИНОМУ адміну OLEXу за те, що він все ж таки знаходить час, щоб втілити більшість з наших побажань, плюс до того відписатися в темах, помістити фотки, написати коменти, ще і забанити кой-кого на 70-120 хв
А від себе хочу ще раз попросити вибачення, що я не завжди стримана і часто на нього наїжджаю
p.s. пробачте за частковий оффтоп, але створювати тему "Подяка адміну" -то було б уже занадто
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
serennisima
♎
Номер: 330
З: Україна-ненька, рідне місто
Зареєстрований: 24 грудня 2007 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Спешл сенкс модератору Tyt24vcytki !!! При непосредственно помощи данного товарища я перезапустил НОД. Всё обновилось. Всё работает. Новый пароль сфурычил.
Tyt24vcytki ЩИРО ДЯКУЮ!!!
Отличительные черты настоящего свидомого:
"Доказательство недоказуемого, опровержение очевидного и доказанного".
Tyt24vcytki
Ночной дозор
Номер: 680
Зареєстрований: 21 листопада 2008 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Виражау благодарность Стасу,за проявлене обьективне,адекватне повидение в проблемах и снятие бана,який був проведен в ходи не правомерних действий його ж колегами.