Щоб їх отримати, потрібно лише написати рекламний вірш, який би прославляв вище зазначених виконавців та закликав приходити на їх концерт!
Свої творіння поміщайте в цю тему до середи 25 лютого. Потім журі у складі директора МБК Санича, модератора Хелен та адміна сайту Прилуки мистецькі відберуть найкращий, і автор отримає 2 квитки
-----
Повідомлення редагувалося 5 разів. Останнє редагування: Helen (21 лютого 2009 р., 19:37:30)
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Думаю, що молодь нашого міста була задоволена. В партері були вільні місця, але балкони були вщерть заповнені, що свідчить про цікавість до цих виконавців.
Що мені не сподобалося - це те що вони постійно гнали на Квест Пістолз. Типа Квест Пістолз - отстой, а вони - молодці. Хоч я і не прихильниця раніше вказаної групи, але це якось навіть не красиво по відношенню до своїх колег.
Якщо брати в цілому - то могло бути набагато краще - і по часу, і по звуку, але все ж таки добре, що у нас у місті намагаються задовольнити різні смаки.
Во что кризис с попсой делает! Начали в регионах дешовые концерты давать! С одной стороны хорошо что в Прилуках и мероприятия проводят окультурюемся! Но нада группы неодного хита!
Bonya
Боненятко форуму
Номер: 442
З: Украина,
Зареєстрований: 28 березня 2008 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
...хорошо что в Прилуках и мероприятия проводят окультурюемся!
а шо ж культурного внесло в Прилуки оте мурло по пояс голе та в наколках?
Отаке казать...
КУЛЬТУРА ТАК I ПРЁТЬ.
----- Добавлено 1 марта 2009 г., 09:52:01:
Цитата Frankinshtain:
співали под фанєру?
Та ти шо Макс?! Яка фоньера? Все живьём!!! Пахали як сволочи!!! По 10 кiло поскидали!!! Глотки рвали!!!
Зiри такого уровня под хваньеру НЕ СПIВАЮТЬ!!! Як ти таке подумать мог?
Отличительные черты настоящего свидомого:
"Доказательство недоказуемого, опровержение очевидного и доказанного".
LIOSHA
Юний флудер
Номер: 732
Зареєстрований: 31 грудня 2008 р.
Попереджень: 6
Нагороди: