Пропоную в цій темі поговорити про цінні та рідкісні речі, що є у вас дома чи у ваших родичів та друзів
Раритет - рідкість, рідкісна річ
Антикваріат - старовинні і цінні предмети (картини, книги та ін)
Наприклад, у мене є повні зібрання творів Гоголя, Достоєвського, Григоровича ХІХ ст. Є один-єдиний том Пушкіна ( де зібрані всі його твори), здається, 1896 року)
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Bonya
Боненятко форуму
Номер: 442
З: Украина,
Зареєстрований: 28 березня 2008 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Пропоную в цій темі поговорити про цінні та рідкісні речі, що є у вас дома чи у ваших родичів та друзів
Helen, оце ти пошутила. Зараз я роскажу, які старовинні цінні речі є у мене дома, заодно зіллю інформацію про парочку своїх знайомих. Адресу сразу давать, щоб бандити прийшли це все забірать?
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди:
Helen, оце ти пошутила. Зараз я роскажу, які старовинні цінні речі є у мене дома, заодно зіллю інформацію про парочку своїх знайомих. Адресу сразу давать, щоб бандити прийшли це все забірать?
да... в нинішніх умовах економічної кризи.. це актуально
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
CTAC
Ветеран
Номер: 463
Зареєстрований: 27 квітня 2008 р.
Попереджень: 1
Нагороди:
Helen, это тема неплохая для тех кто занимается этим вещами, зашли на форум Прилуки.инфо, по выбирали то что им надо и по гостям!!!
Вот у меня есть очень старинный чайный сервиз, который передается в моей семье из поколения в поколение.
Товарищи бандиты не стоит приходить ко мне, предупреждаю сразу дома три собаки породи немецкой овчарки, и на чердаку максимка стоит на всякий пожарный!!!
Жду.
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: CTAC (19 лютого 2009 р., 22:30:31)
Bonya
Боненятко форуму
Номер: 442
Зареєстрований: 28 березня 2008 р.
Нагороди: