Всем, кто занимается коллекционированием бон и бумажных денег посвящается эта тема. Обмен, продажа, покупка... Предложения ( есть желание продать или обменять? - сюда!).
Frankinshtain
Dj beast
Номер: 33
З: Юкрейн, Прилуки.info
Зареєстрований: 30 січня 2007 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
Всем, кто занимается коллекционированием бон и бумажных денег посвящается эта тема. Обмен, продажа, покупка... Предложения ( есть желание продать или обменять? - сюда!).
а в мене є інше бажання - написати про колекціонерів міста статтю.
yarik, допоможеш?
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
yarik, а я з самого початку хотів запитати. Колеги твої по хоббі і ти, зустрічі проводите у парку МБК біля дитячого майданчику, так? Літом, я неодноразово був присутнім, а зимою?
Чи ти не так серьозно цікавишся як оті фанати (в хорошому розумінні цього слова), тому що я з повагою відношуся до зосереджених людей і поважаю будь-яке захоплення.
yarik
Новачок
Номер: 734
З: , прилуки
Зареєстрований: 5 січня 2009 р.
Tyt24vcytki я для того і створив цю тему щоб знайти боністів у Прилуках. Тому, що так просто купити такі речі в крамниці чи на базарі не можна, а в Київ їздити дорого.
CTAC
Ветеран
Номер: 463
З: Украина,
Зареєстрований: 27 квітня 2008 р.
Попереджень: 1
Нагороди:
я для того і створив цю тему щоб знайти боністів у Прилуках
хороше і правильне рішення, схвалюю, але я вряд-чи думаю тут хто буде з тих хто тебе зацікавить по спільному хобі. В тих кого знаю я - інтернет відсутній, та і швидше за все інниє не афішуватимуть свої грошові захоплення, що мають небезпеку в деякій мірі в наш "смутний" час.
Цитата CTAC:
могу свести с одним человечком, он на этом хламе помешан
вот Стас тебе поможет с единомышленником, кому может и хлам, а этим увлечённым людям - величайшая ценность, да это так и есть, ведь старые деньги - обладая в какой-то степени даже художественной ценностью, зачастую использовались как украшения. Старые деньги подолгу хранились в народных одеяниях, в окладах икон и т.д. Некоторые монеты дошли до наших времен только потому, что следующие поколения придавали им особенную важность.
yarik
Новачок
Номер: 734
З: , прилуки
Зареєстрований: 5 січня 2009 р.
та і швидше за все інниє не афішуватимуть свої грошові захоплення
Tyt24vcytki Я розумію, що вони не носять із собою всі колекції, в кращому разі каталог, і обговорюють художню та історичну цінність купюр. Але як вони знаходять однодумців ?
Цитата:
А если хочешь могу свести с одним человечком, он на этом хламе помешан
CTAC раз он на нем помешан, то понятно, что продавать его не собирается. В лутшем слечае что-нибудь покажет, но пообщаться с ним не против.