|
За місяцьЗа тиждень
В цьому місяці фото ще не оцінювалися!
За місяцьЗа тиждень
В цьому тижні фото ще не оцінювалися!
В цьому місяці фотографії не обговорювались.
|
Переглядів: 480071 | Відповідей: 1008
Автор | Повідомлення |
CHE
Авторитет
Номер: 843
З: VIVA CUBA, La Habana
Зареєстрований: 7 березня 2009 р.
Попереджень: 8
Нагороди: |
Пост №1 | Доданий: 7 березня 2009 р., 19:58:07 |
|
Програма "Фронту Змін" АРСЕНІЯ ЯЦЕНЮКА: (стисло)
ЧОТИРИ МЕТИ АРСЕНІЯ ЯЦЕНЮКА І «ФРОНТУ ЗМІН»
У нас є вибір:
1. Нічого не змінювати. Запасу міцності в економіці і соціальній сфері має вистачити ще на деякий час. Є заводи, які працюють; продукти харчування можна закуповувати за кордоном; ще не перевелися лікарі, що вміють лікувати; у школах досі працюють вчителі, а боєздатна армія Україні не потрібна, оскільки нам поки ніхто не загрожує. Однак треба розуміти, що цей шлях неодмінно веде народ України до деградації, а країну – до банкрутства.
2. Стати на шлях модернізації економіки, охорони здоров’я, освіти і армії. Поки ці задачі навіть не поставлені на повістку дня. І це незважаючи, що від їх досягнень залежить майбутнє країни. Головна проблема полягає у нашому керівництві. У так званої «еліти» нема жодного бажання зайнятись справді важливими речами. І владу, і опозицію влаштовує нинішній стан. Вони зробили свій капітал на розпаді країни, а не на будівництві. Вони просто нездатні працювати на майбутнє України.
Чотири мети:
1. НОВА ІНДУСТРІАЛІЗАЦІЯ
Ми більше не будуємо нових заводів і не модернізуємо старі. Усі виробничі потужності ми отримали у спадок від СРСР. Обладнання на заводах зношене фізично, а технології на сьогоднішній день застаріли морально.
Країні потрібні нові заводи, швидкісні залізниці і сучасні автотраси, нові гідро і атомні станції, нові робочі місця, конкурентні і лідируючі товари на міжнародних ринках. Абсолютна більшість товарів народного вжитку, станків, машин повинна бути виготовлена вітчизняним виробником самостійно, або в кооперації з нашими партнерами в країнах колишнього СРСР і Європи. Протягом ХХ століття наші батьки двічі проводили повну модернізацію країни – в рамках індустріалізації 30-х років та під час післявоєнного відновлення. Ініціатива з нової індустріалізації країни повинна стати пріоритетним завданням керівництва країни.
2. ЕФЕКТИВНЕ СІЛЬСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО
Структура агропромислового комплексу деформована. Успішними є лише крупні експортно-оріентовані підприємства, що спеціалізується на продажі зерна та олійних культур. Тваринництво, садівництво, овочеводство, уся сфера переробки продовольства та виробництва продуктів харчування перебувають у занепаді. Сільгосптехніка в основному імпортна. На селі нема роботи, люди вилучені з процесів колективного життя та діяльності. Держава сьогодні усунулась від рішення проблем АПК.
Нам потрібне багатоукладне сільське господарство. Усі українські аграрії, починаючи з індивідуальних домогосподарств та дрібних фермерів, закінчуючи крупними сільськогосподарськими підприємствами, повинні найти своє місце в ньому. Внутрішній ринок треба захищати від ігор транснаціональних корпорацій. Треба відновити цукрові заводи, що працювали раніше, консервні комбінати, тепличні господарства, тваринницькі ферми. Це має бути повний цикл виробництва: від поля – до готових продуктів харчування. Виробництво сільськогосподарської техніки повинно стати найважливішим напрямом нової індустріалізації. Тільки так можна забезпечити жителів села високооплачуваною роботою, а Україну – якісним і недорогим продовольством вітчизняного виробництва.
3. ЗДОРОВІ ТА ОСВІЧЕНІ ЛЮДИ
За 18 років незалежності українська держава так і не змогла виробити власну державну політику в сфері здоров’я. По суті, охорона здоров’я у повному забутті.
Поступово руйнується залишена нам з радянських часів система освіти. Відбувається розподіл на школи для бідних і для багатих, вища школа переорієнтувалася на підготовку спеціалістів «на експорт» - для роботи в інших країнах.
Задача України не лише в тому, щоб зупинити деградацію систем освіти і охорони здоров’я, а в тому, щоб на основі свого історичного досвіду заново їх спроектувати. Нам потрібно не «доганяти» західні країни, копіюючи їхні системи, а створювати власні оригінальні проекти. У якості цілей у цих проектах повинні бути: для охорони здоров’я – якісна вода та продовольство, здорове середовище, ефективне управління медициною; для освіти – впровадження сучасних форм мислення, поєднання навчання з вихованням. Для усієї гуманітарної сфери неухильно має бути дотриманий принцип солідарності. Жодного розподілу на бідних та багатих!
4. БОЄЗДАТНА АРМІЯ
Сьогодні світ вступає у полосу чергових конфліктів. Сполучені Штати поступово перестають бути єдиним центром світової політики. Перерозподіл сфер впливу може супроводжуватись озброєними конфліктами у різних точках планети, у тому числі і в Європі.
Нам життєво необхідно забезпечити цілісність кордонів нашої країни та її державний суверенітет. Україна повинна мати можливість самостійно приймати рішення у питаннях внутрішньої та зовнішньої політики. Жодні міжнародні угоди не захистять країну, якщо вона сама не здатна себе захистити. Тому ми вважаємо, що одна з найважливіших цілей нашої країни – створення сильної і боєздатної армії. Армія може бути сильною тоді, коли є громадяни, що готові зі зброєю в руках іти у бій за свою країну.
Офіційний сайт фронту тут
-----
Повідомлення редагувалося 33 разів. Останнє редагування: CHE (24 жовтня 2009 р., 18:34:29)
|
Hasta la Victoria Siempre |
|
|
LIZARD
Начальник модераторов
Номер: 11
З: РОССИЯ, Москва
Зареєстрований: 29 листопада 2006 р.
Попереджень: 4
Пост №251 | Доданий: 15 квітня 2009 р., 16:24:47 |
|
Frankinshtain, не смiши.
Який дурень пiде зараз на мiтинг? Криза ж... Грошей роздавай не будуть. Чого туди йти?
Хотя он пан СНЕ каже, шо народ по зову сердця повинен дiять.
|
Отличительные черты настоящего свидомого:
"Доказательство недоказуемого, опровержение очевидного и доказанного". |
|
|
CHE
Авторитет
Пост №252 | Доданий: 15 квітня 2009 р., 18:02:47 |
|
Frankinshtain,а ви,що хочете взяти участь?
Так ми нещодавно організовували акцію протесту робітникив одного з підприємств міста, але там ситуація вирішилась ще до початку акції. Лишень ми разом з трудовим колективом попередили керівництво, що якщо й далі на підприємстві не буде виплачуватись зарплатня то ініціативна група "Фронтку Змін" разом з трудовим колективом буде апелювати до правохоронних органів, відразу ж керівгники пішли на поступки, та на діалог з колективом,частково погасивши заборгованість з зарплатні. Ми ж зі свого боку й далі будемо продовжувати моніторити ситуацію,та всебічно сприяти ініциативі людей!
|
|
|
Frankinshtain
Dj beast
Номер: 33
З: Юкрейн, Прилуки.info
Зареєстрований: 30 січня 2007 р.
Попереджень: 2
|
|
Пілігрим (гость)
|
Пост №254 | Доданий: 16 квітня 2009 р., 17:37:21 |
|
Їй Богу"Великий и Ужасный". Тільки чогось ніхто і приблизно не чув про цю могучу ходу трудового народу під проводом "Фронтовиків"!
А, так зачекайте, написано ж далі
Цитата: | ситуація вирішилась ще до початку акції |
Дійсно пусте відро найдужче брязкотить.
Скільки ж вас там було, і головне де це дійство вершилося, якщо
Цитата: | відразу ж керівгники пішли на поступки, та на діалог з колективом,частково погасивши заборгованість з зарплатні. |
Цитата: | Ми ж зі свого боку й далі будемо продовжувати моніторити ситуацію |
Ви там що влаштували їм "кришу"? Чи зайнялися колекторською діяльністю шановний CHE, бо раніше таке моніториння ситуації називалося-рекетом або рейдерством, це вже як вам забажається.
До речі я так і не почув відповіді що до"Українців різних національностей"
|
|
|
|
CHE
Авторитет
Пост №255 | Доданий: 16 квітня 2009 р., 18:07:26 |
|
Цитата: | Ви там що влаштували їм "кришу"? Чи зайнялися колекторською діяльністю шановний CHE, бо раніше таке моніториння ситуації називалося-рекетом або рейдерством, це вже як вам забажається. |
,шановний дописувачу,раджу вам небути смішним(це відбувається коли людина демонструє верх невігластва, говрячи на тему в який не бельмеса не розуміє)я б радив вам перш ніж писати,хочаб тричі думати(вам особисто можна й 33). Вчить матчасть,словник з єкономічних термінів(рекомендую О. Сліпушко для початку), там ви знайдете пояснення про різницю між рекетом і рейдерством,та не будете більше виглядати посміховиськом на очах в усіх відвідувачів форуму!
Цитата: | Їй Богу"Великий и Ужасный". Тільки чогось ніхто і приблизно не чув про цю могучу ходу трудового народу під проводом "Фронтовиків"! |
Щож до того,чому ми не трубим про це на кшталт деяких наших дописувачів,то це лише тому.що прагнемо не піару,а реальної оцінки людей,які визначаться хто, коли і в якій мірі їм допомагав, без зайвої метушні і пафосу.Доречі це не перша наша акція,і оцінку нашим вчинкам дадуть прилуччани,чернігівці та ніжинці де вже місяць плідно працюють ініціативні групи "ФРОНТУ ЗМІН"
Цитата: | До речі я так і не почув відповіді що до"Українців різних національностей" |
Так ви цього і неможете почути,бо вуха вам застить скінхедівсько- нациська ідеологія,про розміри черепів та форму носа! Протріть очі на дворі 21 - ше сторіччя,соромно вже навіить заікатись про якісь нісенітниці на кшталт дурного та людоненависницького гасла про чистоту нації!
-----
Повідомлення редагувалося 2 разів. Останнє редагування: CHE (16 квітня 2009 р., 18:35:03)
|
|
|
Пілігрим (гость)
|
Пост №256 | Доданий: 16 квітня 2009 р., 19:37:57 |
|
Я не веду розмову про чистоту Нації, а хочу довести до вашого відому, що в Україні є титульна, державоутворююча Нація-Українці! Також є представники національних меншин-Росіяни, Татари, Греки та інші. Корінний етнос так як і нац. меншини являються громадянами України. Ваш керманич А.Яценюк заявив, що в Україні при його владі, українцям різних національностей буде житися краще. В черговий раз запрошую вас висловити вашу офіційну позицію що до Національного питання, чи ви взагалі не визнаєте за українцями право на самовизначення та Національну ідентичність? Якщо так, то дозвольте зауважити, поняття культура являється суто Національним явищем, а от безкультур‘я явище інтернаціональне.
І дуже прошу вас, навчіться читати між рядками, мій попередній допис мав дещо іронічний характер, а ви так прямолінійно зреагували, шкода я мав вас за освідчену та інтелектуальну людину.
|
|
|
|
CHE
Авторитет
Пост №257 | Доданий: 16 квітня 2009 р., 20:04:32 |
|
Цитата: | В черговий раз запрошую вас висловити вашу офіційну позицію що до Національного питання, чи ви взагалі не визнаєте за українцями право на самовизначення та Національну ідентичність? |
, абсолютно безглузде запитання,ви особисто навіть неможете відповісти за якими критеріями ви будете визначати хто з громадян України більший українець,а хто менший?! Про це я писав вам в попередньому коментарі,але ви бобачили те,що хотіли побачити! Я вам поставлю конкретне запитання. чи належить до як ви написали Української нації людина, у якої батько українець,а мати скажімо татарка? В Україні як і в усьому світі страшенні змішування кровей,між єтносами та народами! Про яку ж в біса "корінну націю" ви ведете мову?
Цитата: | самовизначення та Національну ідентичність? |
А самовизначається народ до вашого відома не формою черепа чи носа,це повна дурня,народ визначається та утверджуеться іноваційною єкономікою, відкриттями в науці, створенням ефективного державного апарату,і я вам по секрету скажу,що незрівннянно більше в утвердження Української держави вклали неєтнічні українці,національні меншини,як ви висловились.
Цитата: | що в Україні є титульна, державоутворююча Нація-Українці! |
А звідки ви взяли(аргументи),що українці є титульною та державотворчою нацією,щоб таке говорити,підніміть статистику чисельного та національного складу, Українсько пьємонту Запорізької січи,серед них більшість належала не українцям і сумарно їх було менше ніж представників інших єтносів,тоді лишень нікому навіть в голову не приходило визначати,хто з них більший українець!
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: CHE (16 квітня 2009 р., 20:10:22)
|
|
|
Пілігрим (гость)
|
Пост №258 | Доданий: 16 квітня 2009 р., 22:17:10 |
|
Ви випадково не комуніст? Бо десь я вже чув подібні розмови про інтернаціональну єдність всього люмпенського пролетаріату! Не дай Боже такі яничари як ви прийдуть до влади, опам‘ятайся, народе Український! Бо скоро й Козацьку Славу припишуть собі жваві козачки єрусалимського куреня!
|
|
|
|
LIZARD
Начальник модераторов
Номер: 11
З: РОССИЯ, Москва
Зареєстрований: 29 листопада 2006 р.
Попереджень: 4
Пост №259 | Доданий: 17 квітня 2009 р., 15:53:39 |
|
Цитата Frankinshtain: | CHE, а ніяким мітінгов не собіраєтесь устарювать? а то вибори уже близько.... |
Тобi тут дурдому мало? Ще мiтинга хочеш?
Макс... В КРИЗУ ГРОШЕЙ НА МIТИНГУ НЕ ДАВАТИМУТЬ Це тобi не майдан. Лишнiх грошикiв нема. Пану СНЕ, треба ж самому наваритись гарно. Так шо... гудбай май лiтл бой.
А ти замiтив? Даже при виборах юща в форумi агiтацiю такого плана, як оце зараз, не проводили. Якось агiтатори мозг не розрушали. А тут... лiзуть як мухим у очи людям. Ти ось почитай... починають вже возмущаться. З форума полiтично-виборний балаган зробили. Скоро откровенно народ агiтбригаду на ... посилать почне откритим текстом. Frankinshtain, отi тобi робота буде. Матники попiдчищать. ----- Добавлено 17 апреля 2009 г., 16:20:07:
Цитата Пілігрим (гость): | Я не веду розмову про чистоту Нації, а хочу довести до вашого відому, що в Україні є титульна, державоутворююча Нація-Українці! Також є представники національних меншин-Росіяни, Татари, Греки та інші. Корінний етнос так як і нац. меншини являються громадянами України. |
Я ТЕБЕ ЗАУВАЖАВ!!! Все! Я за "СВОБОДУ". Як шо iменно така у вас iдея присутня - МОЛОДЦI.
Пілігрим (гость), кажи кого порвать?! Де отой яценюк зараз? У якому селi людям мозги засирае? Може складемо наши зусилля та... ну... Чи стрёмно? У тебе мо други методи?
Готов вислухать.
|
Отличительные черты настоящего свидомого:
"Доказательство недоказуемого, опровержение очевидного и доказанного". |
|
|
CHE
Авторитет
Пост №260 | Доданий: 17 квітня 2009 р., 16:54:00 |
|
Цитата: | Бо скоро й Козацьку Славу припишуть собі жваві козачки єрусалимського куреня! |
Люди з такими поглядами як ваші заводять націю в глухий кут,та приріукають на знищення!
Привіт вам від Адіка Гітлера(Шикельгрубера),це ваш ідейний побратим, принаймі тексти та думки до болю схожі І до чого тут козацька слава?
|
|
|
Тема закрита для обговорення!Причина: Переміщаємось сюди: http://priluki.info/topic/1616 Закрив: OLEX
|
Сьогодні день народження у 1 користувачів:
MeLoMaN, Сьогодні віртуальний день народження у 15 користувачів:
OLEX, bOOmer, ASS, Tester, crok, Helen, djcrok, tereha, Tyt24vcytki, infeeniti, wolf88, solnce_vik, tato28, vetal_da, Khrystyna,
Модератори: Helen, watt, Tyt24vcytki
|
|