|
За місяцьЗа тиждень
В цьому місяці фото ще не оцінювалися!
За місяцьЗа тиждень
В цьому тижні фото ще не оцінювалися!
В цьому місяці фотографії не обговорювались.
|
Переглядів: 480075 | Відповідей: 1008
Автор | Повідомлення |
CHE
Авторитет
Номер: 843
З: VIVA CUBA, La Habana
Зареєстрований: 7 березня 2009 р.
Попереджень: 8
Нагороди: |
Пост №1 | Доданий: 7 березня 2009 р., 19:58:07 |
|
Програма "Фронту Змін" АРСЕНІЯ ЯЦЕНЮКА: (стисло)
ЧОТИРИ МЕТИ АРСЕНІЯ ЯЦЕНЮКА І «ФРОНТУ ЗМІН»
У нас є вибір:
1. Нічого не змінювати. Запасу міцності в економіці і соціальній сфері має вистачити ще на деякий час. Є заводи, які працюють; продукти харчування можна закуповувати за кордоном; ще не перевелися лікарі, що вміють лікувати; у школах досі працюють вчителі, а боєздатна армія Україні не потрібна, оскільки нам поки ніхто не загрожує. Однак треба розуміти, що цей шлях неодмінно веде народ України до деградації, а країну – до банкрутства.
2. Стати на шлях модернізації економіки, охорони здоров’я, освіти і армії. Поки ці задачі навіть не поставлені на повістку дня. І це незважаючи, що від їх досягнень залежить майбутнє країни. Головна проблема полягає у нашому керівництві. У так званої «еліти» нема жодного бажання зайнятись справді важливими речами. І владу, і опозицію влаштовує нинішній стан. Вони зробили свій капітал на розпаді країни, а не на будівництві. Вони просто нездатні працювати на майбутнє України.
Чотири мети:
1. НОВА ІНДУСТРІАЛІЗАЦІЯ
Ми більше не будуємо нових заводів і не модернізуємо старі. Усі виробничі потужності ми отримали у спадок від СРСР. Обладнання на заводах зношене фізично, а технології на сьогоднішній день застаріли морально.
Країні потрібні нові заводи, швидкісні залізниці і сучасні автотраси, нові гідро і атомні станції, нові робочі місця, конкурентні і лідируючі товари на міжнародних ринках. Абсолютна більшість товарів народного вжитку, станків, машин повинна бути виготовлена вітчизняним виробником самостійно, або в кооперації з нашими партнерами в країнах колишнього СРСР і Європи. Протягом ХХ століття наші батьки двічі проводили повну модернізацію країни – в рамках індустріалізації 30-х років та під час післявоєнного відновлення. Ініціатива з нової індустріалізації країни повинна стати пріоритетним завданням керівництва країни.
2. ЕФЕКТИВНЕ СІЛЬСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО
Структура агропромислового комплексу деформована. Успішними є лише крупні експортно-оріентовані підприємства, що спеціалізується на продажі зерна та олійних культур. Тваринництво, садівництво, овочеводство, уся сфера переробки продовольства та виробництва продуктів харчування перебувають у занепаді. Сільгосптехніка в основному імпортна. На селі нема роботи, люди вилучені з процесів колективного життя та діяльності. Держава сьогодні усунулась від рішення проблем АПК.
Нам потрібне багатоукладне сільське господарство. Усі українські аграрії, починаючи з індивідуальних домогосподарств та дрібних фермерів, закінчуючи крупними сільськогосподарськими підприємствами, повинні найти своє місце в ньому. Внутрішній ринок треба захищати від ігор транснаціональних корпорацій. Треба відновити цукрові заводи, що працювали раніше, консервні комбінати, тепличні господарства, тваринницькі ферми. Це має бути повний цикл виробництва: від поля – до готових продуктів харчування. Виробництво сільськогосподарської техніки повинно стати найважливішим напрямом нової індустріалізації. Тільки так можна забезпечити жителів села високооплачуваною роботою, а Україну – якісним і недорогим продовольством вітчизняного виробництва.
3. ЗДОРОВІ ТА ОСВІЧЕНІ ЛЮДИ
За 18 років незалежності українська держава так і не змогла виробити власну державну політику в сфері здоров’я. По суті, охорона здоров’я у повному забутті.
Поступово руйнується залишена нам з радянських часів система освіти. Відбувається розподіл на школи для бідних і для багатих, вища школа переорієнтувалася на підготовку спеціалістів «на експорт» - для роботи в інших країнах.
Задача України не лише в тому, щоб зупинити деградацію систем освіти і охорони здоров’я, а в тому, щоб на основі свого історичного досвіду заново їх спроектувати. Нам потрібно не «доганяти» західні країни, копіюючи їхні системи, а створювати власні оригінальні проекти. У якості цілей у цих проектах повинні бути: для охорони здоров’я – якісна вода та продовольство, здорове середовище, ефективне управління медициною; для освіти – впровадження сучасних форм мислення, поєднання навчання з вихованням. Для усієї гуманітарної сфери неухильно має бути дотриманий принцип солідарності. Жодного розподілу на бідних та багатих!
4. БОЄЗДАТНА АРМІЯ
Сьогодні світ вступає у полосу чергових конфліктів. Сполучені Штати поступово перестають бути єдиним центром світової політики. Перерозподіл сфер впливу може супроводжуватись озброєними конфліктами у різних точках планети, у тому числі і в Європі.
Нам життєво необхідно забезпечити цілісність кордонів нашої країни та її державний суверенітет. Україна повинна мати можливість самостійно приймати рішення у питаннях внутрішньої та зовнішньої політики. Жодні міжнародні угоди не захистять країну, якщо вона сама не здатна себе захистити. Тому ми вважаємо, що одна з найважливіших цілей нашої країни – створення сильної і боєздатної армії. Армія може бути сильною тоді, коли є громадяни, що готові зі зброєю в руках іти у бій за свою країну.
Офіційний сайт фронту тут
-----
Повідомлення редагувалося 33 разів. Останнє редагування: CHE (24 жовтня 2009 р., 18:34:29)
|
Hasta la Victoria Siempre |
|
|
Аноним (гость)
|
Пост №551 | Доданий: 28 вересня 2009 р., 08:55:07 |
|
Цитата CHE: |
Цитата:Скажіть, будь-ласка, вельмишановний СНЕ, а Ваш Сєня ще депутат, чи вже кандидат, чи хто він взагалі ? Чому він не виконує свої прямі обов"язки ? Чому він за останні 10 місяців тільки 9 разів з"явився у Верховній Раді ? Який з нього буде Президент, коли він не ставши навіть кандидатом так себе веде ?
Это обыкновенное вранье, потому как в законе о статусе и полномочиях народных депутатов Украины прописано что окроме просиживания штанов в сесионном зале депутат еще к вашему сведению занимается работой в округах, это и есть его прямая функция, работать с людьми и реашать их проблемы, а не деребанить бюджет в колуарах, кроме того я бы посоветовал вам поинтересоваться хотябы сколько секунд за последние полгода работала Верховная Рада.
Цитата:Людей вже дістали зміни.
Воров у власти, аферистов и прозодимцев все устраивает и им нечего менять.
Я вижу вы на их стороне, нормальные люди измучены и просто жаждут порядка в стране.
Цитата:Ваш Сеня за рахунок людей, просто рветься до влади. А точніше корита. І при цьому не сам. Його туди тягнуть за вуха. І за цей потяг потрібно буде розплачуватись з карманів простих людей. Крім того, він просто брехун, який соромиться навіть своєї національності
Пане "Патріот" (гость), брехуном оказались как раз вы ибо враньем оказались все позиции вашего коментария. |
До Вашого відома, основним завданням депутата є законотворча діяльність, а не використання бюджетних коштів для агітаційної діяльності в якості кандидата в президенти. 10 місяців (близько 300 днів) і 9 днів, як на мене є суттєва різниця. Для роботи в округах з виборцями є регламентований час. А в Верховній Раді потрібно дійсно працювати, а не просиджувати штани.
По-друге. Чому Ваш візаві вже зараз порушує закони України ? Коли починається агітація виборців при підготовці до виборів Президента ? Чому Ваш кандидат почав її ще в кінці червня 2009 року ?
Крім того, він залежна людина, або брехун. Співставте його декларацію про доходи за 2008 рік і витрати на бігборди в фашистських тонах, палатки, брошури, агітаторів ? "Откуда деньги ...?" (С). Звідки кошти на задаток як кандидата. Тобто його спонсує хто ? Чиї інтереси він буде відстоювати ? Чому чесно про це не скаже ? Крім того, Ви не відповіли, чому він чесно не скаже, хто він за національністю ? Я нічого не маю проти людей його національності, але сам факт лукавства (якщо не брехні) в наявності. "Единожды солгавши ...." далі по тексту. Одні запитання.
|
|
|
|
CHE
Авторитет
Пост №552 | Доданий: 28 вересня 2009 р., 10:24:54 |
|
Цитата: | До Вашого відома, основним завданням депутата є законотворча діяльність, а не використання бюджетних коштів для агітаційної діяльності в якості кандидата в президенти. 10 місяців (близько 300 днів) і 9 днів, як на мене є суттєва різниця. Для роботи в округах з виборцями є регламентований час. А в Верховній Раді потрібно дійсно працювати, а не просиджувати штани |
Пожалуйста статью закона которая регламентирует переиод сесионной работы и работы с изберателями?
Цитата: | По-друге. Чому Ваш візаві вже зараз порушує закони України ? Коли починається агітація виборців при підготовці до виборів Президента ? Чому Ваш кандидат почав її ще в кінці червня 2009 року ? |
А где вы видели агитацию за кандидата в президенты Арсения Яценюка?
Цитата: | Звідки кошти на задаток як кандидата. Тобто його спонсує хто ? |
Кто хочет увидить,да увидит, на сайте "Фронта змин" есть раздел о финансировании организации простыми людьми, если вам интересно не то вранье которое вы теражируете потрудитесь зайти на сайт,его кординаты указаны в первом сообщении темы.
Цитата: | Я нічого не маю проти людей його національності, але сам факт лукавства (якщо не брехні) в наявності. "Единожды солгавши ...." далі по тексту. Одні запитання |
А я не имею ничего против людей вашей национальности,и если вы не провокатор, а последовательный человек то наведите факты подтверждающие что Яценюк врет!
Сейчас же очевидно что врете именно вы!
|
|
|
Аноним (гость)
|
Пост №553 | Доданий: 28 вересня 2009 р., 11:12:21 |
|
РЕГЛАМЕНТ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ
Розділ II ОРГАНІЗАЦІЯ РОБОТИ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ
Глава 3
ПІДГОТОВКА ТА ОРГАНІЗАЦІЯ РОЗГЛЯДУ ПИТАНЬ НА СЕСІЇ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ
Стаття 19. Календарний план роботи сесії Верховної Ради
1. За звичайних обставин перший і третій тижні кожного
календарного місяця впродовж сесії відводяться для пленарних
засідань Верховної Ради, другий - для роботи в комітетах,
тимчасових спеціальних комісіях і тимчасових слідчих комісіях,
депутатських фракціях, четвертий - для роботи народних депутатів з
виборцями.
Вивчайте закони. ЧЕТВЕРТИЙ тиждень. Тобто лише четверта частина часу на роботу з виборцями і тільки в четвертому тижні календарного місяця. Це четверта, а не 33 - тя частина робочого часу депутата. То хто з нас брехун ?
У вас гарна манера вести дискусію. Відповідати питанням на питання. Я за вас інформацію шукати не буду. Яка різниця як назвати діяльність Яценюка. Але його агітація була в Криму вже в червні 2009. І те, що він не позиціонував її як президентську ще не значить, що вона такою не є.
І останнє. Якщо ви хочете мене переконати, що хтось з простих людей, добровільно, перераховує 10-20-30 грн. у фонд Яценюка і таким чином назбираються десятки мільйонів гривень на президентську компанію, ви даремно тратите час. Не повірю. Але повірю, що гроші йому перераховують олігархи.
Далі для себе вважаю тему закритою Мені потрібно працювати. Я заробляю іншим способом, ніж ви, пхаючи "Фронт змін".
|
|
|
|
Аноним (гость)
|
Пост №554 | Доданий: 28 вересня 2009 р., 11:29:19 |
|
Хто підтримує вашого кандидата (з сайту благодійного фонду Яценюка):
1. Юридическая фирма Magisters (ранее "Магистр & Партнеры" была основана в 1997 году и изначально специализировалась в области международного торгового права. Сегодня Magisters является международной юридической фирмой и консультирует ведущие транснациональные и российские компании по различным правовым вопросам.
2. The German Marshall Fund of the United States (GMF) is a nonpartisan American public policy and grantmaking institution dedicated to promoting greater cooperation and understanding between North America and Europe.
Перекласти ? Чи самі зможете ?
3. The National Endowment for Democracy (NED) is a private, nonprofit organization created in 1983 to strengthen democratic institutions around the world through nongovernmental efforts. The Endowment is governed by an independent, nonpartisan board of directors. With its annual congressional appropriation, it makes hundreds of grants each year to support prodemocracy groups in Africa, Asia, Central and Eastern Europe, Latin America, the Middle East, and the former Soviet Union.
4. Основанная в 1995 году в г. Донецк, Украина, Корпорация «ИСД» входит в число крупнейших транснациональных компаний, занимающих ключевые позиции в производстве стали Центрально и Восточно-Европейского региона. ИСД входит в 30 крупнейших металлургических компаний мира, с производственной мощностью более 10 млн. тонн стали в год.
5. Мета Фонду Віктора Пінчука - зробити внесок у модернізацію України та підтримувати виникнення нової генерації українських лідерів, що прагнуть служити своїй країні. Шість напрямків діяльності та близько 20 проектів були ретельно підібрані завдяки їх стратегічному значенню для досягнення цієї мети.
Приймальня Томаса Еймонд-Ларітаза, президента Фонду Віктора Пінчука.
Інформація з сайту http://www.openukraine.org/ua/
Врахуйте, ви самі дали посилання.
|
|
|
|
CHE
Авторитет
Пост №555 | Доданий: 28 вересня 2009 р., 11:40:50 |
|
Цитата: | За звичайних обставин |
А где вы видели обычные обстоятельства, эт по вашему когда Рада работает 120 минут за три месяца?
Факты доказывающие противоположное?
|
|
|
Аноним (гость)
|
Пост №556 | Доданий: 28 вересня 2009 р., 11:58:03 |
|
Цитата:За звичайних обставин
А где вы видели обычные обстоятельства, эт по вашему когда Рада работает 120 минут за три месяца?
Цитата:Не повірю
Факты доказывающие противоположное? |
Цитата:За звичайних обставин
Цитата:Не повірю
Факты доказывающие противоположное? |
1. Такі, як Арсеній (відсутні в залі засідань), і довели роботу Ради до абсурду. Тоді чому він не відмовиться від мандату, якщо його не влаштовує робота.
2. Внески зробили 765 чоловік. Якщо рахувати по максимуму (1000 грн. з чоловіка, як вказано на вашому сайті), то це лише 765 000 грн. Я не думаю, що всі вони перерахували по 1000 грн.
Але й цих коштів - мізер, для розгорнутої Яценюком діяльності.
А от я вам привів ті "організації", які є дійсно спонсорами. Це брехня ?
А ви знову відповідаєте питанням на питання.
|
|
|
|
Аноним (гость)
|
Пост №557 | Доданий: 28 вересня 2009 р., 12:12:34 |
|
А що, У Верховній Раді вже надзвичайний стан ?
|
|
|
|
CHE
Авторитет
Пост №558 | Доданий: 28 вересня 2009 р., 12:34:40 |
|
Цитата: | 1. Такі, як Арсеній (відсутні в залі засідань), і довели роботу Ради до абсурду. Тоді чому він не відмовиться від мандату, якщо його не влаштовує робота. |
я еще раз вам напоминаю, работа депутата не определяется протиранием штанов в заблокированом маразмом сесионном зале, вы если уж достали информацию то подавайте ее правдиво, и зайдите на его личную страницу на сайте ВР, там вы найдете показатель законодательной активности депутата, так вот у Яценюка она наивысшая, совсем недавно он подал законопроэкт который воспрепятствует краже у людей ОПЗ которую планирует перед выборами власть, то так как зал заблокирован то и расматривать его никто не будет.
Цитата: | 2. Внески зробили 765 чоловік. Якщо рахувати по максимуму (1000 грн. з чоловіка, як вказано на вашому сайті), то це лише 765 000 грн. Я не думаю, що всі вони перерахували по 1000 грн. |
Вот у вас плохая привычка, вы свое незнание компенсируете додумыванием и враньем, сообщаю вам что только фирма "Козороги" перечислила на счет организации 2000000, это простые люди которые занимаются венчурными проэктами, если вам это чтото говорит.
Цитата: | А що, У Верховній Раді вже надзвичайний стан ? |
Хуже! Тотальный бардак и воровское капище!
|
|
|
Аноним (гость)
|
Пост №559 | Доданий: 28 вересня 2009 р., 12:58:49 |
|
1. А я вам говорю, что работа ВР регламентирована, а Сеня нарушает регламент работы Верховной Рады. Кто дал ему такое право ? Он должен работать, а не заниматься самопиаром.
2. Вот просто так взяли и отстегнули 2 000 000 ? А отдавать чем будет ?
Кроме того,
ФГ "Козороги", Переяслав-Хмельницкий, Киевская область, Украина
авто перевозки, в штате 18 человек, могла просто так отвалить 2 миллина ? Круто.
3. По вашим словам, Арсений участник бардака и воровского капища ! Иначе, почему он до сих пор депутат ?
Не убедили.
|
|
|
|
Аноним (гость)
|
Пост №560 | Доданий: 28 вересня 2009 р., 13:13:15 |
|
Венчурный проект.
Наиболее точным представлением отношений между компаниями и венчурным капиталом, финансирующим их развитие, является модель стратегического межфирменного альянса. Фирмы, образующие альянс, преследуют общие цели, не теряя своей автономии в решении стратегических вопросов и не отказываясь от своих особых интересов. В данном случае интересы компаний состоят в скорейшем внедрении инновационных технологий с захватом возможно большей доли перспективного рынка в возможно более короткий срок, в то время как в задачи венчурного капитала (банка или фонда) входит финансовый контроль за деятельностью компании с последующим участием в ее капитале, прибыли или финансовых потоках.
Вы хоть сами в курсе, кто финансирует вашего кандидата и каковы их цели ? И того, о чем вы говорите ?
|
|
|
|
Тема закрита для обговорення!Причина: Переміщаємось сюди: http://priluki.info/topic/1616 Закрив: OLEX
|
Сьогодні день народження у 1 користувачів:
MeLoMaN, Сьогодні віртуальний день народження у 15 користувачів:
OLEX, bOOmer, ASS, Tester, crok, Helen, djcrok, tereha, Tyt24vcytki, infeeniti, wolf88, solnce_vik, tato28, vetal_da, Khrystyna,
Модератори: Helen, watt, Tyt24vcytki
|
|