Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 15 березня 2009 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 5864 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 0
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
чув я ще історію про те шо у нас на Удаї проходить якась секретна труба з хімікататми і АМЕРИКАНЦІ не можуть читить МУЛ тогошо боятся шо зацеплять її і тоді нашому рідному удаю буде ГАПЛИК
LIZARD
Начальник модераторов
Номер: 11
З: РОССИЯ, Москва
Зареєстрований: 29 листопада 2006 р.
Попереджень: 4
Нагороди:
чув я ще історію про те шо у нас на Удаї проходить якась секретна труба з хімікататми і АМЕРИКАНЦІ не можуть читить МУЛ тогошо боятся шо зацеплять її і тоді нашому рідному удаю буде ГАПЛИК
Яка чудна версiя!!! Приймаеться.
Опять американцi.... Да шо ж такое? Тепер хiмiкати по Удаю запустили.. Нема спасу!!!
Отличительные черты настоящего свидомого:
"Доказательство недоказуемого, опровержение очевидного и доказанного".
CTAC
Ветеран
Номер: 463
З: Украина,
Зареєстрований: 27 квітня 2008 р.
Попереджень: 1
Нагороди:
LIZARD, амрериканці гади хочуть наш УДАЙ собі забрать
----- Добавлено 16 марта 2009 г., 21:16:26:
Цитата masyanich:
Справа в тім, що я в своїх руках держав документи з музею, які підтверджують факт існування козацької чайки на дні нашого Удаю, до речі у цьому самому музеї є декілька золотих монет з цього самого корабля. Я радже усім сходити до музею!
НЕВІРЮ
LIZARD
Начальник модераторов
Номер: 11
З: РОССИЯ, Москва
Зареєстрований: 29 листопада 2006 р.
Попереджень: 4
Нагороди:
Хух... я вже злякався. Да мало ли... пиндосам же кругом до всього дiло есть. Де не плюнь кругом у них "нацiональни iнтереси". А воно ж хто зна... може вже й на Удай око поклали. А во вторих... не такий вже Удай галiмий. Он кораблi з золотом на днi лежать.... бери - не хачу.
Отличительные черты настоящего свидомого:
"Доказательство недоказуемого, опровержение очевидного и доказанного".