Віддам в добрі руки кошенят. Про них:
1. Біле. Їсть і спить. Буде пухнасте. Якшо вам треба додому живий килимок - міласті просім. Стать поки складно визначити.
2. Сіре. Буде полосате і грайливе. Не дивлячись на свій малий вік - найбільш інтелектуально розвинуте, ніж інші двоє. Стать так само невідома.
3. Чорне. Сильне. Нагле. Ще не навчилось нявкать, а вже почало шипіть. Намагаєцця ухвать за палець, коли хочеш його погладить. Коли приходить час їсти - товче біле і сіре кошеня. Міні-варіант сторожової собаки. Стать буде відома пізніше.
Всі вони дуже гарненькі і милі, але чомусь мама(моя дурна котяра) на ніч переносить їх до мене в ліжко і вони всю ніч мене товчуть і царапають.
Заберіть їх у мене, будь ласка.
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Віддам в добрі руки кошенят. Про них:
1. Біле. Їсть і спить. Буде пухнасте. Якшо вам треба додому живий килимок - міласті просім. Стать поки складно визначити.
Mika таке кошеня дуже хотіла.. Так що до неї звернись
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Tatunya
Волнітєльніца Волн
Номер: 598
З: Україна- Матінка, Прилукі - город розлукі)))
Зареєстрований: 9 вересня 2008 р.
Нагороди:
3. Чорне. Сильне. Нагле. Ще не навчилось нявкать, а вже почало шипіть. Намагаєцця ухвать за палець, коли хочеш його погладить. Коли приходить час їсти - товче біле і сіре кошеня. Міні-варіант сторожової собаки. Стать буде відома пізніше.
Стать точно дійсно поки не сказать, а захищає своїх родичів, так завжди у них буває. Одне за всіх інших.
Tatunya
Волнітєльніца Волн
Номер: 598
З: Україна- Матінка, Прилукі - город розлукі)))
Зареєстрований: 9 вересня 2008 р.
Нагороди: