Перегляд теми: ' Про проведення Всеукраїнської акції «Рідне слово» ( З метою допомогти шкільними підручниками і художньою літературою українським школам, дитячим садкам)'
Звернення
Всеукраїнського об’єднання «Свобода» до навчальних закладів України про підтримку акції «РІДНЕ СЛОВО»
Всеукраїнське об’єднання «Свобода» запрошує навчальні заклади України взяти участь у проекті «Рідне слово», ініціатором якого виступили викладачі української школи у Чехії, де навчаються діти українців-заробітчан. Мета проекту – допомогти шкільними підручниками та художньою літературою українським школам, дитячим садкам, українським організаціям за кордоном.
Сучасна влада в Україні створила нестерпні умови життя для українців, через які частина наших земляків змушена їхати на заробітки за кордон. Можновладцям немає ніякої справи до проблем пересічних українців, їх умов життя, можливості лікуватися, працювати, навчати своїх дітей. Сучасний український політикум, безсоромно зрадивши свої передвиборні обіцянки, спрямував усі зусилля заради досягнення однієї цілі – збереження за будь-якої ціни влади в країні та порятунок своїх статків і бізнесу, нехтуючи при цьому інтересами пересічних українців та інтересами нації.
Програмні засади Всеукраїнського об’єднання «Свобода» націлені на створення гідних умов для життя і роботи українців у себе на Батьківщині, розвитку національної культури та освіти, гідного самоутвердження української нації на рідній землі та за її межами. Саме тому, ВО «Свобода» звертається до колективів навчальних закладів України, їхніх батьків та учнів, з пропозицією підтримати проект «Рідне слово», допомогти шкільними підручниками українським громадам, що тимчасово перебувають поза Україною.
Ваша підтримка сприятиме збереженню національної ідентичності дітей українців за кордоном, вивченню та розвитку української мови тисячами українцями, які сьогодні вимушено працюють за межами нашої Батьківщини.
Підручники просимо надсилати (приносити) до обласних організацій ВО «Свобода», в Прилуках за адресою: м. Прилуки, вул. Київська, 275/5 (субота, неділя) з 9-00 до 15-00, тел.:4-24-06, 8(095)4936771, 8(095)4458646, 8(050)9403413, або до Київського офісу «Свободи» за адресою: офіс 28, вул. Велика Житомирська 17, Київ, 01025, тел.: 8-044-279-29-19, 8-097-275-10-32, звідки вони передаватимуться до українських шкіл за кордоном.
Заздалегідь дякуємо за розуміння і підтримку!
Слава Україні!
Всеукраїнське об’єднання «Свобода»
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: IgorUA (10 квітня 2009 р., 18:29:11)
Я вірю в чесність "Регіонів"
і в щирість президентських слів.
В русалок вірю, в покемонів,
в "покращення" і бабаїв...
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Це безстрокова акція. Десь за два тижні будуть відправлені книжки яки назбираються за цей час, але всі хто прийме посильну участь в акції, можуть бути впевнені, що всі книжки і підручники яки будуть зібрані, навіть, через пів-року не знайдуть свого місця на макулатурі. Вони будуть запропоновані місцевим і районним бібліотекам, а ваша небайдужість і активна участь у гуманітарній акції "Рідне слово" буде висвітлено у місцевих та всеукраїнських ЗМІ, бо добрі справи не повинні бути замовчяними або не поміченими, і чим більш їх буде, тим з більшою повагою ми будемо відноситись до себе та один до одного.
----- Добавлено 14 апреля 2009 г., 03:16:35:
Особисто від себе та від Прилуцької "Свободи" хочу подякувати дівчині на ім‘я Олена, яка перша з жителів міста відгукнулася і прийняла участь у гуманітарній акції "Рідне слово".
Я вірю в чесність "Регіонів"
і в щирість президентських слів.
В русалок вірю, в покемонів,
в "покращення" і бабаїв...
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
IgorUA, я думаю, що потрібно більш розгорнуто проводити. У всіх навчальних закладах (якщо, звичайно, дозволить адмністрація) вивісити інформацію, по місту теж. А то ну що? де видно і чутно, що така акція проводиться?
Тим більше я сама знаю, що зачасту діти у макулатуру такі книжки гарні приносять - а їх же можна дійсно відправити укр. громадам закордон!