І ніколи не потрібно критикувати ОСОБИСТІСТЬ (це з мого досвіду) , краще говорити про її/його дії. Наприклад, не можна говорити, що "ти така...сяка...", краще сказати, "твої дії (такі або інші) є неправильними...і т.д."
відчувається вплив пройдених тренінгів!
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Bonya
Боненятко форуму
Номер: 442
З: Украина,
Зареєстрований: 28 березня 2008 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
LIOSHA, а коли тобі поясняють, що ти не правий, ти розуміеш?
Взагалі, я думаю, що кожна людина (якщо не дурак), коли йому пояснюють, що вона не права-десь в глубині душі, можливо десь дуже глибоко, це розуміе. Але далеко не кожна з цим погодиться і визнае свою не правоту
Beaver
Бобер-філософ
Номер: 457
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 19 квітня 2008 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
LIOSHA, а коли тобі поясняють, що ти не правий, ти розуміеш?
Взагалі, я думаю, що кожна людина (якщо не дурак), коли йому пояснюють, що вона не права-десь в глубині душі, можливо десь дуже глибоко, це розуміе. Але далеко не кожна з цим погодиться і визнае свою не правоту
Мудро кажеш! Згодна. Думаю, що не просто "далеко не кожна з цим погодиться і визнае свою не правоту", а дуже мало хто це зробить. Тільки сильна (неслабодуха) людина може відкрито визнати свою неправоту. І ще сильніша людина зможе попросити вибачення.
Люди учатся, как говорить, а главная наука - как и когда молчать (Л.Н. Толстой)
ECSTASY
Киця
Номер: 504
З: ♥, ♥
Зареєстрований: 12 червня 2008 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
а я вот недавно поняла, что никак нельзя обьяснить человеку, что он неправ! думаю, даже если он это осознает, то будет стоять на своем и не подаст виду!
Frankinshtain
Dj beast
Номер: 33
З: Юкрейн, Прилуки.info
Зареєстрований: 30 січня 2007 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
Emigrant, та це все фігня це все теорія
а от ECSTASY, правильно сказала шо даже якшо людина зрозуміе шо вона не права то вона не дасть про це знати
і взагалі психологи кажуть шо людині не можна казати " прямим текстом " шо вона не права