привіт прилучани. допоможіть добрі люди вибрати станцію для проходження техогляду. у вас їх здається чотири. на яку краще поїхати, щоб гарантовано отримати бумажку для ДАІ? на якій станці не прискіпуються типу а де клапан патрубка вентиляції картера двигуна. і ще раз дякую всім.
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: Frankinshtain (27 травня 2009 р., 15:17:46)
CTAC
Ветеран
Номер: 463
З: Украина,
Зареєстрований: 27 квітня 2008 р.
Попереджень: 1
Нагороди:
Проведення ТО 110 грн. + помить машину 10 грн. + обідрать передні вікна (правда обдирають красіво, і сліду не залишається ) 40 грн. А там по обставинах : Вогнегасник 100 грн.(якшо немає), знак аварійної остановки 70 грн., аптечка не помню. Так шо лучше ціх три опції заготовить з дому І саме главне, якшо машина трохи підгуляна, то лучше з ними не спорить, собі ж дорожче буде. А в остальному : щасти в дорозі !!!
дякую всім хто вігукнувся. прилучани скільки у вас діє станцій СТО для ТО? наскільки я знаю ТО на станці СТО коштує 110 грн. + 100 на лапу щоб датчики не чіпляли. говорять що в Борзні взагалі жодних проблем із проходженням.
щоб дати на лапу треба мати знайомого, бо не від кожного і візьмуть.
чув що у вас 4 станції. і одна з них довідки від стовпа видає. лише одна з них проводить то для вантажівок.
ніхто не чув, у ніжині не відкрили?
LIZARD
Начальник модераторов
Номер: 11
З: РОССИЯ, Москва
Зареєстрований: 29 листопада 2006 р.
Попереджень: 4
Нагороди:
+ 100 на лапу щоб датчики не чіпляли. говорять що в Борзні взагалі жодних проблем із проходженням.
Так датчики не пiдчипили, я дальше шо? А машина - це джрело пiдвищеной безпеки... А не дай Бог шось у дорозi, да на скоростi, а як не один а толпа у машинi... Шо тодi?
Мо краще хай провiряють як положено?
Отличительные черты настоящего свидомого:
"Доказательство недоказуемого, опровержение очевидного и доказанного".
Цитата Андрюха з ічні (гость):+ 100 на лапу щоб датчики не чіпляли. говорять що в Борзні взагалі жодних проблем із проходженням.
Так датчики не пiдчипили, я дальше шо? А машина - це джрело пiдвищеной безпеки... А не дай Бог шось у дорозi, да на скоростi, а як не один а толпа у машинi... Шо тодi?
Мо краще хай провiряють як положено?
воно то так. але ж, на іномарках комп рівномірно розподіля тормозне зусилля на всі 4. там стоять двигуни які відповідають стандартам євро2 -3. а на моєму москвичу двигун стоїть з якогось месершміта . яка там СО димність? звичайно що завищена порівняно з іномарками. неможна одною палкою всіх мірять.
а взагалі авто має відповідати 60 параметрам. з них погоджуюсь із 10 максимум. це: справність гальм, ручника, рульового, підвіски, ременів безпеки, двірників, приладів освітлення, переднє тонування. решта нездрава пурга європейських вимог. чи впливає на безпеку їзди брудне підкапотне пространство? чи несе небезпеку підвищений шум в салоні? чим небезпечна відсутність якогось клапана вентиляції картеру двигуна? він із заводу хоч стояв? а його вимагають.
я вважаю і багато моїх знайомих зі мною погоджуються: якщо машина здатна їхати 100 по нашим дорогам і при цьому гальмувати вона вже справна. решта просто немає значення.
хочеться сказати про ремені безпеки. чим я створюю загрозу оточуючим якщо я непристебнутисй. в інших водіїв що, стовпи дорогу почнуть перебігать?
В Украине техосмотр 2011 будут проводить без медицинской справки
Во исполнение поручения руководства государства, Министерством внутренних дел Украины принимаются меры по существенному упрощению порядка проведения государственного технического осмотра. Указанная процедура государственного контроля регулируется многими нормативно-правовыми актами и соответственно требует внесения изменений в Законы Украины "О дорожном движении", "О милиции", Кодекса Украины об административных правонарушениях и других нормативно-правовых актов. Министерством внутренних дел Украины и Департамент ГАИ МВД Украины проводится анализ указанных нормативно-правовых актов и готовятся предложения по внесению необходимых в настоящее время изменений.
По словам Валерия Лозового, первый шаг по упрощению процедуры государственного технического осмотра был сделан с принятием Налогового кодекса Украины. Подразделением 9 раздела ХХ Переходных положений Налогового кодекса отменен налог с владельцев транспортных средств, до принятия указанного кодекса контролировался при прохождении техосмотра.
Одновременно начальник ДГАИ МВД Украины отметил, что при прохождении государственного технического осмотра в текущем году необходимо предъявить квитанцию об уплате налога за 2010 год. В дальнейшем такая необходимость отпадает в связи с отменой налога.
Правительство Украины приняло решение изъять медицинскую справку о состоянии здоровья водителя из списка документов, необходимых для прохождения технического осмотра.
Как сообщили в Департаменте информации и массовых коммуникаций Секретариата КМУ, премьер-министр Украины Николай Азаров дал поручение руководителям МВД и Минздрава в кратчайшие сроки внести изменения в соответствующие нормативно-правовые акты.