Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 29 травня 2009 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 5655 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 10
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
Тут така от справа, на форумі часто проходять різні конкурси і багато форумчан приймають в них участь, отримують певні презенти, а чи знаєте ви і чи задумувлись ви, хто це все робить? і чому комусь одному це потрібно, чи хтось хоче відзачити переможців і зробити людині приємне. То я думаю, можна ж зробити так щоб кожен приймав участь в організації нагород, я не кажу про величезні суми чи подарунки, а хоча б щось символічне, на згадку....
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
OLEX, так я ще раз кажу, ніхто нікого не заставляє і не клянчить, прото чого тоді всі приємно отримувать якийсь презент, да, а вони думають, откуда він взявся, так можна ж дать там якусь суму тоже, і все, і комусь зробиш приємно, і самом радосно стане, шо ти дав ті гроші на благе діло, от я краще дам, все одно на шось не нужнен потрачу
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Нагороди:
OLEX, не надо прибедняться, меня это самое больше злит , помню когда то собрался проводить конкурс, создал только опрос да или нет , и сразу пошли вопросы а ПРИЗ какой, хотел написать БОЛТ НА 32 С ГАЗОВЫМ КЛЮЧОМ, но совесть не позволяет такого сделать!!!
Вот к чему клоню, в нас бывают встречи форумчан, кто захочет может дать сколько не жалко денег, выбранному ответственному лицу, на ПОДАРКИ победителям конкурсов, я думаю от 20 грн., что даже если выкинуть такую сумму на ветер, то сильно не обеднеем, и богаче не станем!!!
Кто не согласен пишите, обсудим!!!
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: CTAC (29 травня 2009 р., 13:28:30)
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Нагороди: