Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 31 травня 2009 р.
Дійсний 5 днів.
Пройшло 5653 днів.
Опитування закінчене.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 0
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 0
Уявляю: Ющенко сам, наодинці, сидить бухає (адже отруївся лише він) і так увльокся, шо і в пляшці для аналізу нічого не лишилось. Гонив, мабуть сам, бо депутатів і спортсменів допитали а рядових самогонщиків проігноровано. Не доработала комісія.Вони ж тепер усі ризикують ...
Дякую тобі Боже, шо хоч Ти не москаль.
LIZARD
Начальник модераторов
Номер: 11
З: РОССИЯ, Москва
Зареєстрований: 29 листопада 2006 р.
Попереджень: 4
Нагороди:
Да як раз доработала. Самого ж юща те ж на допрос визивали. Значить опять збрехав. Опять грiх на душу взяв. Удалось ющу комiсii очи засцять. а то б ще Вiтьку статтю впаяли за
самогоноварение.
Отличительные черты настоящего свидомого:
"Доказательство недоказуемого, опровержение очевидного и доказанного".
crok
Старожил
Номер: 7
З: Україна, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Всім поціновувачам Партії ригіонів і янучарам присвячуєцця:
http://noviny.narod.ru/smi-00001030.html - про стан справ у ПР говрить людина, яка там - як риба у воді.
Яник - похлёще Ющенка!
Но якшо його й виберуть - то тільки на користь Україні! бо на другий строк його точно вже не виберуть, а виберуть когось антиянучарського напрямку, тобто після 2014 року вже буде нормальна людина, і кацапському ЧФ РФ із Криму укаже на двері!
Я - за Януковича! Бо він змінить Україну, їй після Яника буде все остаточно зрозуміло - хто із ху!
Життя - дуже шкідлива штука! Від нього помирають!
LIZARD
Начальник модераторов
Нагороди:
Что тебе снится, крейсер Аврора?
crok, я в смысле - спиш i сниться одне й теж саме.
Нащо хоть до вибора президента отой ЧФ примазувать? Причом тут зек?
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: LIZARD (17 липня 2009 р., 16:54:59)
crok
Старожил
Номер: 7
З: Україна, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Ну - тобі, наприклад, завжди сниться й мариться кругом якийся обком і ненависне до обморока НАТО!
А мені вже й піддрочить "братьєв" ніззя?
І шо - самому окрім як нахаміть - голова не доходить? Я ж написав русскім па бєлому - я за зека!
Він все продасть масковской канторє, яку я тут називаю Кацапстаном, понаєдут кацапи всюди як у Крим к прімєру... і через два-три роки стане ясно навіть самому замшелому поборнику "братьєв"-кацапів (тих, які сидять у вас у Кремлі) кого й звідки треба гнать і де саме ставить кордон.
Шо тут неясно?
-----
Добавлено 17 июля 2009 г., 17:29:27:
А після зека - сподіваюся - зека не виберуть! Адже у того ж самого Ахмєтова чи Колєснікова, чи ще там якого дєнєжного мішка, бізнес знаходиться в Україні... і нах йому ще сюди кацапського "брата", якшо він і без нього прекрасно обходиться!!! Адже брать завджи веде себе по-братськи - все собі, любимому, а вам... ну, про Ходорковського я ж тобі розповідать не буду - ти й сам краще мене знаєш!
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: crok (17 липня 2009 р., 17:31:43)
Життя - дуже шкідлива штука! Від нього помирають!
LIZARD
Начальник модераторов
Нагороди:
crok, Да хто там хамить... Воно ж бач як... як ти отам постоянно в хамствi крутишся, так i навколо починаеш одне хамство бачить.
Па беламу ти пишеш...
А я наоборот думаю, шо от Бараностана (так я тут називаю киевску кантору) можна ждать шо угодно. Можуть по вказiвцi (сам розумiеш чий) i нигера собi назначить... ибо БАРАНИ. А саме сумне, шо коли шли як оранжутаги на муйдан, протютюкали сiтуацiю. Все. Гомела. Тепер вже 100% кого баранам назначать, той i буде далi возюкаться з ЧФ РФ. I я це знаю, i ти це знаеш, i всi це знають. Який дурний пастух тепер розрiшить баранам стать резко розумними?
А кардони... так кардони сами собi й ставлять. Вже давно ставлять. Стадо... шо тут зробиш? Гарно управляеме стадо.
Оце менi давно ясно. Без всякого хамства...
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: LIZARD (17 липня 2009 р., 18:01:25)