Дорогие и уважаемые дамы! Независимо от возрастной группы, цвета волос, социального статута Вы худеете. Миллионы долларов, гривен и тугриков уходит на войну с лишним (по мнению дам) весом. Я не видел ни одной брошюры "как быстро за две недели пополнеть на 10 кг". ( может на сайте поклонников суммо такая статья и есть в одном экземпляре). Почему?
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: sergos (2 червня 2009 р., 14:39:24)
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Тю да шоб поправится багато ума не нада: Все дуже просто -----Налупилися на нiч i спать.Спочатку буде дискомфорт потом привыкаеш i вже пока в рот шось не запихнеш так i спать не будеш.А як i заснеш то кошмари будуть снится.Можуть буть побочнi эхвекти з желудком но результат на лiцо.Так шо кому не хватае пару кiло можете спробувать.........
sergos
Новачок
Номер: 1003
Зареєстрований: 24 травня 2009 р.
Тю да шоб поправится багато ума не нада: Все дуже просто -----Налупилися на нiч i спать.Спочатку буде дискомфорт потом привыкаеш i вже пока в рот шось не запихнеш так i спать не будеш.А як i заснеш то кошмари будуть снится.Можуть буть побочнi эхвекти з желудком но результат на лiцо.Так шо кому не хватае пару кiло можете спробувать.........
Не згідна!! Я ось не проти була б набрать пару кг! І роблю зазвичай точно так як написано в цитаті. Але організм наш - це дуже розумна машинка і знає, що йому потрібно! Тому я навіть якщо і набираю вагу, то у мене одразу зникає апетит і за тиждень повердаюсь до своїх рідних 50 кг! І навпаки, якщо я схудла, то одразу просто жор нападає і знову за тиждень 50 кг!
напевно в майбутньому скажу ще природі за це велике спасибі!!!
Mila
Форумчянин
Номер: 10
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 22 листопада 2006 р.
Нагороди:
Дорогие и уважаемые дамы! Независимо от возрастной группы, цвета волос, социального статута Вы худеете. Миллионы долларов, гривен и тугриков уходит на войну с лишним (по мнению дам) весом. Я не видел ни одной брошюры "как быстро за две недели пополнеть на 10 кг". ( может на сайте поклонников суммо такая статья и есть в одном экземпляре). Почему?
Женщин и не нужно понимать - их нужно любить
Squirrel
Білка-трудоголік
Номер: 932
З: Україна,
Зареєстрований: 15 квітня 2009 р.
Нагороди:
Хто сказав, що не хочуть?? Я, наприклад, хочу!! Але не можу!! Люди на дієтах, а я і дієт не дотримуюсь. Скидаю вагу швидко, а от набрати потім не можу!!
Я такая, как есть, я не буду другой,
Я такая, как есть, и останусь такой.
Я наивна бываю, бываю - вредна,
НО ТАКАЯ, КАК ЕСТЬ, Я НА СВЕТЕ ОДНА!
ECSTASY
Киця
Номер: 504
З: ♥, ♥
Зареєстрований: 12 червня 2008 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
Хто сказав, що не хочуть?? Я, наприклад, хочу!! Але не можу!! Люди на дієтах, а я і дієт не дотримуюсь. Скидаю вагу швидко, а от набрати потім не можу!!
и не говори! та же проблема! кушае все вподряд!!! и без толку! на одном месте!
BOBAH_BOBA
Старожил
Номер: 533
З: Україна, Київ
Зареєстрований: 5 липня 2008 р.
Попереджень: 9
Нагороди: