вообщем харизма как и характер и нравы в человеке возникают с времнем, а не присутсвуют с самого рождения. По своей натуре все люди имеют харизму, просто кто то более явно ею пользуеться и поэтому он становится заметным и узнаваемым (что еще раз подтверждает что харизма сопроваждается и есть причиной популярности);а кто то просто не обращает на явную харизматичность своей персоны, не выделяет её и, как грится, не пользуется её плюсами. Харизма - понятие очень росстяжимое, так как проявляется в разных людях по разному выяляе их какуюто определенную способность влиять, привлекать, контролировать, управлять, угнетать, покорять и т.д. других людей с меньшей так сказать харизмой.....По этому, что бы не быть управляемым кем то, нужно выучить себя, выявить вою харизму и пользоваться ею во всех смылах. Это, кстати, позволит укрепить и утвердить себя как личность!!!!
Парни, держите пока динозавров, я еще по абсенту разолью!!!!!!!!!!!!!!
CTAC
Ветеран
Номер: 463
З: Украина,
Зареєстрований: 27 квітня 2008 р.
Попереджень: 1
Нагороди:
Не можу погодитись, шо харизма це "діло наживноє"!! Це вроджене - є, наприклад, діти, яких ще з дитсадочка найбільше люблять вмхователі та з якими хочуть дружити дітки. Потім вони виростають і є молоді люди та дівчата в яких іззовні ніби-то нічого особливо, але вони користуються страшенною популярністю серед протилежної статі ,а також неабияким рєспєктом серед друзів чи колег.
Згідна я з іншим - деякі люди усвідомлюють, що мають харизму і уміло цим користуються і звичайно стають ще більш успішними, а леякі навіть не підозрюють, яке враження справляють на інших, комплексують чи щось таке.
Якщо наводоти приклад, то ось Хелен я , наприклад вважаю дуже харизматичною, бо коли ще не занйома була з нею, то думала, шо вона така собі серйозна замкнута людина, до якої і не підійти!! Але, коли починаєш з нею спілкуваться, то попадаєш під такий вплив, що аж-аж. Можливо саме тому вона і на сайті є ліжером з лідерів!!
-----
Добавлено 5 июня 2009 г., 10:54:19:
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: Squirrel (5 червня 2009 р., 10:55:55)