Чи часто ви робите компліменти своєму молодому чоловіку або іншим чоловікам? Чи потрібно йому казати, який він добрий, розумний, найкращий і т.д.? Наскільки важливо це для чоловіків? Чи люблять чоловіки ушами так само, як і ми?
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: Bonya (7 червня 2009 р., 14:44:09)
Alisha
Форумчянин
Номер: 1180
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 24 вересня 2009 р.
Попереджень: 0
Та ну ты чё.!!! Разве ж токо у борще дело.!!! Ты видимо считаешь нынешних девушек меркантильными, я правильно тебя поняла? Или я неверно интерпретировала твою мысль?
ЛЮБЛЮ ОЧЕНЬ ...
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди:
GaDiNkA,
Цитата:а я й не кажу, шо их нема. Їх дуже мало.
токо в твойом кругу их достаточно ти казала....а кажеш мало.От интересно чого ти ришила,шо мало?На чем обоснована твоя точка зрения?
Ну всё просто: круг общения я себе сама подбираю, как и все остальные, я думаю, по-этому и люди соответственно те, которые по-моему мнению достойные
Squirrel
Білка-трудоголік
Номер: 932
З: Україна,
Зареєстрований: 15 квітня 2009 р.
Нагороди:
Цитата:В моем кругу очень много мужчин достойных комплиментов, но это не значит, что их много вообще.
То казала таких мало...а тут токо в твоем кругу общения их достаточно...Так може в каждого в своем кругу общения есть таки люди...Шось ти трохи або воду мутиш або не договарюеш.
от і я про те саме!!!
Бо получається, шо у каждого в кругу общенія повно нормальних достойних чоловіків, а вообще-то їх дуже мало.... бред якійсь..
Чи може я чогось не розумію..
Emigrant
Авторитет
Номер: 18
З: Украина, Прилуки родимые
Зареєстрований: 5 грудня 2006 р.
Попереджень: 3
Нагороди:
Squirrel, може й не розумієш. Я на приклад не бачила, щоб хтось тут писав, що у нього в круг общения повно достойних. Ти видела? Я нет. Да и потом, мои достойные вряд ли будут достойными для тебя
Squirrel
Білка-трудоголік
Нагороди:
Я на приклад не бачила, щоб хтось тут писав, що у нього в круг общения повно достойних. Ти видела?
видела, ти ж сама і писала про це
Цитата:
Да и потом, мои достойные вряд ли будут достойными для тебя
Дак це нормально... человек не бути хорошим і достойним для всіх, у кажного свої смаки і понятія, але якщо він достойний хоча б для тебе, або для людей в твоєму оточенні дак це ж уже шось значить... ми ж не говорим зараз про абсолютно достойних чоловіків.. бо таких не буває і правда - для когось хароший, для когось паганий
Emigrant
Авторитет
Номер: 18
З: Украина, Прилуки родимые
Зареєстрований: 5 грудня 2006 р.
Попереджень: 3
Нагороди:
Цитата:Я на приклад не бачила, щоб хтось тут писав, що у нього в круг общения повно достойних. Ти видела?
видела, ти ж сама і писала про це
Ну правильно, так я же и говорю со своей точки зрения, а ты говоришь, что у каждого в кругу столько мужчин, а где каждый об этом писал и это доказывал?
Emigrant, ты блин меня уже залюбил просто! Я могу сказать почему дибилов много. Потому что мужики меняются не в лучшую сторону.
Squirrel
Білка-трудоголік
Нагороди: