Чи часто ви робите компліменти своєму молодому чоловіку або іншим чоловікам? Чи потрібно йому казати, який він добрий, розумний, найкращий і т.д.? Наскільки важливо це для чоловіків? Чи люблять чоловіки ушами так само, як і ми?
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: Bonya (7 червня 2009 р., 14:44:09)
Beaver
Бобер-філософ
Номер: 457
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 19 квітня 2008 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Компліменти мужчині? Таке бувае по здоровому і трезвому глузду??? Та всі женщини без ісключенія щитають шо чоловіки дурні а женщини умні. Чого тоді більшість багатих людей на світі чоловіків? наверно ще дурачки шось знають як денег заробить.
Оце ти написав !!! З чого це ти зробив такі глобальні узагальнення, (ВСІ жінки...) я так не думала ніколи і не буду думать! Чоловіки (так само як і жінки, бувають різні: і розумні, і не дуже).
Цитата:
Комплімент робиться тіки якшо шось женщині од мужчини нада. і всё. (по собі не сужу) а просто поняв як воно в жизні построено.
Тут ти мене взагалі здивував, комплімент робиться не тоді коли шось треба (бо це вже буде ЛЕСТЬ, а не комплімент), а тоді, коли хочеться підкреслити якусь гарну рису в людині. Правда, не впевнена, може ти робиш компліменти (тобто льстиш) лише тоді, коли тобі шось треба, не можу знати про всіх. Особисто я ніколи так не робила, не роблю і не робитиму.
-----
Повідомлення редагувалося 2 разів. Останнє редагування: Helen (18 червня 2009 р., 10:51:32)
Люди учатся, как говорить, а главная наука - как и когда молчать (Л.Н. Толстой)
crevice
♂poREVOmen♂
Номер: 282
З: Україна , Прилуки
Зареєстрований: 13 листопада 2007 р.
Нагороди:
Комплімент робиться тіки якшо шось женщині од мужчини нада. і всё. (по собі не сужу) а просто поняв як воно в жизні построено.
Тю, я в шоці!! Мені оце нравиться як люди в такому юному віці вже так харашо понімають шо і як в жизні построєно!! (без обід токо)
Да більшість людей і в 60 ще далеко не все понімають, бо життя це ДУЖЕ складна штука!!!!!!!
І хоч ти, Сrevice, тажеш, шо не по собі судиш - то ти лукавиш трохи по-моєму! Бо по такому скептицизму і песимізму як раз і видно, шо ти сам з ситуацією якось столкнувся і висновки зробив!
Так шо не нада обобщать!!!
Яот наприклад по собі знаю - шо я можу зробити комплімент чоловіку просто коли в мене гарний настрій і я хочу щоб і у людей він був гарний от і все!! Ніяких вигод!! Ми вчора з Лєнкою це обсуждали - я їй приклади наводила, а вона питалась там вигоду знайти!! НЕ НАШЛА!!!
Те шо, есть люди (і жінки і чоловіки), які в принципі ніколи нічого не роблять просто так, і компліменти в тому числі, - це да, таке буває!
А от за всіх казать не треба!! Бо аж обідно якось
serennisima
♎
Номер: 330
З: Україна-ненька, рідне місто
Зареєстрований: 24 грудня 2007 р.
Нагороди:
Те шо, есть люди (і жінки і чоловіки), які в принципі ніколи нічого не роблять просто так, і компліменти в тому числі, - це да, таке буває!
А от за всіх казать не треба!! Бо аж обідно якось
Мені здається, що наші чоловіки ще не звикли до компліментів, або взагалі їх їм не кажуть, тобі і реагуть так...Коли похвалила та сказала щось приемне на адресу зовнішності або вигдяду-значить щось обов*язково від нього треба!! А чого б просто не сказати "пасибі" а через деякий час зробити комплімент жінці
Squirrel
Білка-трудоголік
Номер: 932
З: Україна,
Зареєстрований: 15 квітня 2009 р.
Нагороди:
Мені здається, що наші чоловіки ще не звикли до компліментів, або взагалі їх їм не кажуть, тобі і реагуть так...Коли похвалила та сказала щось приемне на адресу зовнішності або вигдяду-значить щось обов*язково від нього треба!! А чого б просто не сказати "пасибі" а через деякий час зробити комплімент жінці
Боня, сказано просто супер!!! Просто чоловіки вообще якісь подозрітєльні, вєзде подвох шукають, скритий смисл!!
Невже отак усіх жизнь побила??? Невже так багато підступних жінок, які так чоловіків поображали?
Така була хороша тема, позитивна якась!! а докопались он до яких психологічних проблем!!!!
-----
Добавлено 18 июня 2009 г., 13:28:54:
Фраза перед сексом "Дорогой, я ударила наш лексус"
[censored]! Главно в тему!!
Bonya
Боненятко форуму
Номер: 442
З: Украина,
Зареєстрований: 28 березня 2008 р.
Нагороди:
А главное, шо людина не маленька і не розуміе, що по-перше: рідко яка жінка таке ляпне отак, а по-друге: жінка таке б сказала ну аж ніяк не до...а після...))
Beaver
Бобер-філософ
Номер: 457
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 19 квітня 2008 р.
Нагороди:
Боня, сказано просто супер!!! Просто чоловіки вообще якісь подозрітєльні, вєзде подвох шукають, скритий смисл!!
Невже отак усіх жизнь побила??? Невже так багато підступних жінок, які так чоловіків поображали?
Така була хороша тема, позитивна якась!! а докопались он до яких психологічних проблем!!!!
-----
Добавлено 18 июня 2009 г., 13:28:54:
Білка, сказала супер! даже нічого і добавить! Таке враження, шо писав чоловік дуже ображений на жінок. Я сподіваюся, шо мало з чоловіків саме так думають. А про лексус це взагалі [censored].., нема слів, а як же тема про кохання, яку недавно всі так палко обговорювали???
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: Beaver (18 червня 2009 р., 13:34:55)
Люди учатся, как говорить, а главная наука - как и когда молчать (Л.Н. Толстой)
crevice
♂poREVOmen♂
Номер: 282
З: Україна , Прилуки
Зареєстрований: 13 листопада 2007 р.
Нагороди:
Хитрі. А чоловіків шо вони так реагувать начали і шукать в чом же подвох нетрудно догадаться хто такими зробив. Постійна недовіра в нашому житті. Всегда в усьом винуватий чоловік. Це поняяятно. Він пьяний приходить, по рибалкам їздить, носкі воняють, сам вовремя не миїться, небритий, срач оставляе после себе де б шо не поделав и т.д. А женщини святі. Це боже створіння. Природа женщину створила тендітною ніжною і блін як взападло красівою. Женщина всегда собі шукае вигоду в усьому.!!! А мужики ведуться на зовнішності. От такі дурні правда? Голову закрутила, взяла з нього шо треба, і послала куда подальше. Я кажу не про всіх. Есть і ісключенія. Но чогось таких важко найти, або заняті ЧОГОСЬ
yellowcard
Авторитет
Номер: 32
З: Польша, Гданськ
Зареєстрований: 23 січня 2007 р.
Нагороди:
Ну а как например относиться к женщине,которая сначала комплиментами засыпает,а как только вознкает ссора или что-то происходит не так,как женщине хочется,то эти комплименты сразу забываются и мужчина "становится" самым чуть ли не абсолютным злом?