Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 12 липня 2009 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 5611 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 10
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
3 липня відбулася робоча зустріч депутатів міської ради з дільничними інспекторами міліції, на якій ішла мова про результати проведення рейдів щодо виявлення порушників правил торгівлі продуктами харчування, якими несанкціоновано торгують «із землі» за межами ринку.
Проголосував за 2-й варіант, але принципово намагаюсь куплять натуральні продукти у безпосередніх виробників.
Хоча і сам, бувалло,заробляв таким чином копієчку.
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: Schurab (13 липня 2009 р., 12:18:51)
Squirrel
Білка-трудоголік
Номер: 932
З: Україна,
Зареєстрований: 15 квітня 2009 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
ладно, без добавок.....а як бабка цілий день літом на сонці постоїть, яке там молоко вже тоді буде, а??? Скільки разів сама бачила, чтоять з молоком, сиром, мясом, мухі лазять, собаки поруч бродять...антісанітарія сплошна
Ну дак це вже діло техніки - по-перше люди перед тим як купить - пробують чи не скисло те молоко. По-друге - того ж видно і біжать на вокзал чи на базар в 6-7 утра - шоб мухи обгадить не вспіли і шоб не куплять те, що вже суткі там стоїть
Цитата:
тут я согласен! есть молочний корпус іди купляй там, і не жди весь день, коли вже всі мухі те молоко сир, мясо, облапали, а іди утром!
Хоч сказать, шо по молочному корпусу чи по м"ясному мухи не літають?? Давно там був? Всі продавці з бамажками стоять і так само як і на вулиці тих мух одганяють
----- Добавлено 13 июля 2009 г., 13:03:50:
Цитата:
Проголосував за 2-й варіант, але принципово намагаюсь куплять натуральні продукти у безпосередніх виробників.
Schurab, заплутав окончательно - проголосував проти торгівлі з землі, але сам тільки там все і купуєш??? Так це понімать?? Ти мазохіст??
Schurab
Форумчянин
Номер: 877
Зареєстрований: 27 березня 2009 р.
Schurab, заплутав окончательно - проголосував проти торгівлі з землі, але сам тільки там все і купуєш??? Так це понімать?? Ти мазохіст??
Ні я не бачу в своєму повідомленні слів, що тільки там все і купую. Просто ці продукти, за бажання, можна придбати безпосередньо дома у людей і на землі вони не лежатимуть. А домовитись можна і про молоко, і про овочі-фрукти, і про мясо.
На рахунок мазохізму то перед тим як когось в цьому запідозрювати спочатку дізнайся що це ВИЗНАЧЕННЯ МАЗОХІЗМУ Ну й де в моєму повідомленні натяк на мазохізм?
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: Schurab (13 липня 2009 р., 15:22:53)
Squirrel
Білка-трудоголік
Нагороди:
На рахунок мазохізму то перед тим як когось в цьому запідозрювати спочатку дізнайся що це ВИЗНАЧЕННЯ МАЗОХІЗМУ
Просто з твого повідомлення можна подумати, що в душі ти особисто проти такої торгівлі (як і проголосував) але борешся з собою і все таки купуєш натуральне - тобто сам себе катуєш
Але насправді ні в якому разі не хотіла тебе образати!! Якщо ти так це сприймаєш - то щиро вибачаюсь.
А про те, що таке мазохізм знаю давно
serennisima
♎
Номер: 330
З: Україна-ненька, рідне місто
Зареєстрований: 24 грудня 2007 р.
Нагороди:
а хто с уверенностью скажет, что в молочном/мясном корпусе на рынке продают действительно проверенные продукты, а например, не дохлое мясо?
там тоже человек-человеку друг.., я к тому, что за кило халявной печенки напишут любую справку
----- Добавлено 14 июля 2009 г., 01:47:48:
Цитата Schurab:
Просто ці продукти, за бажання, можна придбати безпосередньо дома у людей і на землі вони не лежатимуть. А домовитись можна і про молоко, і про овочі-фрукти, і про мясо.
так точно...
мои родители (пока корова не тильная) покупают у одной и то й же женщины в Заезде, а грибы консервированные я заказываю тоже у одной женщины
а вот сама я вряд ли бы пошла торговать, хотя и есть чем)))
Squirrel
Білка-трудоголік
Нагороди:
а от мої батьки спеціально їздять на Вокзал купувати молоко у "бабок".
Я вважаю, що хто хоче - той буде купувати пастеризоване магазинне, або ж перевірене на ринку, а хто хоче - у бабок.
Мои родители тоже постоянно покупают молоко на рынке, но только у одной бабки, постоянные клиенты так сказать.... Они уверены, что молоко, сметана, и все такое будет вкусным и безопасним для здоровья!
Дай бог всем иметь то, что имеют те, кто имеет нас...
Sterva
Постоялець
Номер: 1099
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 4 серпня 2009 р.
Нагороди:
Sterva, і звідкіля ти це знаєш? Сама та баба нічого не зна про свою корову, і чого ти так впевнена що не розбавля? Зараз в селі комерси ще ті... з під себе деякі поїдять, гнилуватий народ по селах...