Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 28 липня 2009 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 5595 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 10
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 10
Давайте поговорим про такой тип людей как подлизы В нашей жизни их очень и очень много попадается!
Есть ли среди ваших знакомых или же на работе такие людили Как вы к ним относитесь?
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: OLEX (28 липня 2009 р., 11:07:05)
Whiteman
КТУЛХУ
Номер: 295
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 2 грудня 2007 р.
Попереджень: 5
Нагороди:
Ну люди, тут уже було сказано і я погоджуся, що підлизи не вважають себе підлизами і так само, може, і мене чи когось з вас хтось вважає підлизою, хоча ми не думаємо, що ми такі. От якби десь конкретні критерії, кого вважать підлизами, знайти . А так я говорю, що ти підлиза, а ти скажеш, що це елементарні правила етикету говорять так робити. Спірне запитання !
Люди учатся, как говорить, а главная наука - как и когда молчать (Л.Н. Толстой)
У меня есть такая бабка на работе, она дворником работает, но она только к начальству подлизуется, наверно потому что сама бывшая начальница. Она обо всех думает только плохое, сильно завистливая, по любому поводу и без повода бежит докладывать директору, несколько человек уволились из-за неё. Я год её терпел, старался не ссорится, но потом не выдержал, всё высказал ей, так она чуть ли не каждый день бегала к начальству, рассказывала какой я плохой (но начальство всё равно хорошо ко мне относится, так как по работе у меня всё в порядке). Сейчас она старается подойти ко мне чтобы сказать какую нибудь подлость, поругаться. Но я её игнорирую, просто ухожу и не общаюсь с ней.
Я считаю что таким людям нужно в лицо всё говорить, а потом просто игнорировать, стараться хорошо делать свою работу, но ни в коем случае, не терпеть.
L_M_L
Форумчянин
Номер: 540
З: Украина, Прилуки-Киев
Зареєстрований: 9 липня 2008 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
я до таких людей відношусь негативно, і дуже не приємно спостерігати як такі люди прогинаються під когось, і я думаю, висказать свою думку про них це може і добре, але їх ваша думка мало цікавить і хвилює, просто такі їх дії має припиняти саме керівництво, і якшо воно на місці, то не стане слухати таких людей, але все одно підлизи були, є і будуть...
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди: