«Не та мати, що народила, а та, що виховала» — говорить народна мудрість. Здається, людство вирішило слідувати за нею. Люди вигадали нову форму материнства — сурогатне. Незвичайне словосполучення. Багатьом, мабуть, ріже вухо. Але воно є, і це факт.
Сурогатних матерів у світі, напевно, уже понад півтори тисячі. Коли шлюб двох люблячих людей безнадійно безплідний, коли люди в розпачі, їм залишається тільки одне: знайти молоду здорову жінку, попросити її: «Народіть нам дитину!», заплатити їй гроші, і вона стане на дев’ять місяців просто інкубатором для чужого плоду, виносить і народить не своє дитя. Вона і є та, кого називають сурогатною матір’ю. Колись це було абсолютною фантазією. Хтось вважає це гріхом. Церква засуджує. А вчений-генетик, ймовірно, почуває себе Богом.
Як ви думаєте, чи легко жінці, яка виносила під серцем дитину, віддати її іншій сім*ї ? Що відчуває біологічна матір в такі моменти? Просто хочеться почути ваше ставлення до цього та ваші думки.
Питання до дівчат та жінок - чи могли б ви стати сурогатною матір‘ю?
Питання до хлопців та чоловіків - як би ви поставилися до рішення вашої дівчини/дружини стати сурогатною матір‘ю ?
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
ECSTASY
Киця
Номер: 504
З: ♥, ♥
Зареєстрований: 12 червня 2008 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
Цитата ECSTASY:
я думаю, если твоей дочке будет 30 лет, то тебя никто спрашивать не будет!
ECSTASY, доживем увидим, ты за мою дочку не переживай, за своих подумай!!!
мда... ты спросил я ответила! на такой же вопрос тоже имею право! и шо я не так сказала?
для меня сурогатное материнство тоже чуждо! но других не осуждаю за их выбор! и не думаю, что это как-то противно или постыдно! если семья не может иметь детей, то они имеют право на счастье! и если женщина согласна дать им это, то это только ее решение! и это решение достойно уважения!
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
CTAC, ти кажеш подло, да? Подло, це коли сурогатна мати народить, забере гроші і разом з дитиною втече.
А в чому полягає подлість людини, яка 9 місяців виношує дитину, народжує і віддає її парі, яка ту дитину, може, років 10 чекала, робить подружжя найщасливішим в світі? Не розумію
Це так само можна про підлість донорів говорити, коли вони віддають свої органи, щоб врятувати інших? ЧИ що?
CTAC
Ветеран
Номер: 463
З: Украина,
Зареєстрований: 27 квітня 2008 р.
Попереджень: 1
Нагороди:
Helen, исполнять материнскую функцию для других за ради своей вигоди , вынашивание ребенка это очень серезное дело!!!
я так не думаю..
по-перше, сурогатними матерями стають здорові жінки, по-друге, допомогти безплідній парі і дати життя дитині (навіть маючи з того матеріальну вигоду) - це благородно, а ніяк не підло!
CTAC
Ветеран
Номер: 463
З: Украина,
Зареєстрований: 27 квітня 2008 р.
Попереджень: 1
Нагороди:
Инкубаторские вы наши, вам доказать невозможно ничего, спорить тоже с вами не стану!!!
зачем хоть обзывать??? (модератор, блин...)
CTAC, у меня вопрос! ты говоришь, можно усыновить! а те, что в дет.доме дети тогда какие? инкубаторные тоже? зачем так грубо отзываться о людях, которые ничего страшного не делают! эти женщины не бросают детей, а осознано дарят людям самое ценное в жизни! это дитя с самого рождения будет окружено любовью и лаской, в отличии от детей из дет.дома! ты нормально ответить не можешь! а только оскорбляешь этих женщи!!!