Пропоную обмінюватися враженнями від прослуханих українських рок гуртів.
Писати анонси концертів ітд., дізнатися що нового можна послухати.
Ось недавно прослухав the Sky is Red, гурт непоганий от тільки б викинути їхню солістку на сміттєзвалище
Океан Ельзи,Друга ріка,Брати Карамазови,Гайдамаки,Мандри
хмм...
Братам віддам должноє, як старікам, вони у мене як Чайф, ДДт - класіка року
а от ДР, Мандри - тіпа Токіо, Звєрі в Росії))
Гайдамаки погано памятаю..
----- Добавлено 14 сентября 2009 г., 16:52:44:
О, є нагода розповісти один випадок:
якось я згадувала назву російської рок-групи, із "старічков", як на зло вилетіла назва з голови... тоді я думаю: дай залізу на якійсь рок-сайт, подивлюсь назви, мо згадаю. так і зробила. першим в пошуку був сайт з гучною назвою "Легенди русского рока". Захожу, дивлюся теку артистів і груп - знайшла, тобув Пікнік)) але хто, ви думали б, був у тому списку ЛЕГЕНД та ще й РУСЬКОГО РОКУ - Альона Вінницька
я згодна, що вона не зовсім поп, стиль такої собі Пінк, чи Авріл Лавін, чи Ешлі Сімпсон, ну ніяк не легеда року)))
Whiteman
КТУЛХУ
Номер: 295
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 2 грудня 2007 р.
Попереджень: 5
Нагороди:
Захожу, дивлюся теку артистів і груп - знайшла, тобув Пікнік)) але хто, ви думали б, був у тому списку ЛЕГЕНД та ще й РУСЬКОГО РОКУ - Альона Вінницька
Капец...дожились....Люди десятиріччами собі імена заробляли, а тут Оленка Яке вона взагалі мае відношення до року?
З Whitemanом згодна лише за "Братив Карамазових", а "Океан Елизи" років 4-5 назад для мене особисто перестали бути рок-виконавцями, коли Вокарчук на шлях істиний став
Можливо молоді команди і е, але я їх не знаю, взагалі якщо слухаю рок-то надаю перевагу російським та зарубіжним "легендам"
Whiteman
КТУЛХУ
Номер: 295
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 2 грудня 2007 р.
Попереджень: 5
Нагороди:
Кіш взагалі попсовий панк-рок, чомусь я їх не визнаю...
Доречі недавно прослухав декілька нових пісень з проеку UkrainSKA гурту MAD HEADS XL, особливо приємно вразила пісня Дві скрипки такі собі народні пісні на СКА лад)
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: Whiteman (15 вересня 2009 р., 20:44:15)
Кіш взагалі попсовий панк-рок, чомусь я їх не визнаю...
Да, панк-рок, але ж рок.....а з приводу попсового, не знаю, не згодна
Цитата Whiteman:
Доречі недавно прослухав декілька нових пісень з проеку UkrainSKA гурту MAD HEADS XL, особливо приємно вразила пісня Дві скрипки такі собі народні пісні на СКА лад)