Говорять, що влада, гроші та кохання є основними рушійними силами історії. Через них починались війни, через них зкидали з престолів царів, вбивали, руйнували і навпаки будували та творили..
Як ви думаєте чи здатні гроші чи влада зминити людину? І в який бік - в гірший чи кращий?
Давайте обговоримо
Beaver
Бобер-філософ
Номер: 457
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 19 квітня 2008 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Да нету у меня ничего этого, я думаю что прошел тот этап в жизни когда я это воспринимал как вершину всего.
Я думаю в жизни мне помагает нечто иное, отличное от твоих приоритетов, ну вот по - проще постараюсь, типа смысла жизни, цели которая соответствует не только моим интересам, создать, сконструировать чтото, если хочеш.
А вот ответ, карты, деньги, два ствола( деньги, власть. любовь), ну это слишком банально и примитивно, а я не ищу простых и банальных ответов, вот прикинь и такие люди еще есть среди особей мужского пола.
Оце читаю я повідомлення CHE і аж сльоза на око накотилась!!! Який же тільки молодець! Живеш великою ціллю і нічогісінько не прагнеш матеріального! І ні грошей, ні влади , ні навіть кохання...
Люди учатся, как говорить, а главная наука - как и когда молчать (Л.Н. Толстой)
Mila
Форумчянин
Номер: 10
Зареєстрований: 22 листопада 2006 р.
Нагороди:
А вот ответ, карты, деньги, два ствола( деньги, власть. любовь), ну это слишком банально и примитивно, а я не ищу простых и банальных ответов, вот прикинь и такие люди еще есть среди особей мужского пола.
Очень жаль....
Beaver
Бобер-філософ
Номер: 457
Зареєстрований: 19 квітня 2008 р.
Нагороди:
Усе залежить від моральності людини. Чи - аморальності... Якщо переважає остання, тоді влада і(або) гроші починають псувати, спонукають до пихатості, зажерливості, жорстокості. І -навпаки, коли у генах людини закладено порядність. Гроші і влада - випробування на порядність, яке мало хто витримує до кінця. А любов... Іноді вона теж робить людину препаскудною, псує її характер - через ревнощі. І до вбивства може довести. Ну це я так, із чужого досвіду... А по собі знаю, що коли любов, то хочеться зробити щасливим увесь світ! Чесно!
До чого тут моральність чи аморальність?! Гроші і влада міняють усіх, і треба бути дуже сильною особистістю, щоб ці зміни були не в гіршу сторону. І знаєте, існує така риса в нашому оточенні, що коли в когось з"являється влада і гроші, то оточуючі починають до цієї людини "придивлятися", "виколупувати" шось погане в її поведінці, шось аморальне, а всі просто (як кажуть в народі) "на жабі"!
Люди учатся, как говорить, а главная наука - как и когда молчать (Л.Н. Толстой)
Sterva
Постоялець
Номер: 1099
Зареєстрований: 4 серпня 2009 р.
Нагороди:
Гроші псують людину! Бо як говорять в народі :"Чим більше є, тим більше хочеться!" Чим більше у людини стає грошей, тим більші у неї стають вимоги до рідних, знайомих, оточуючих... Ця людина вже зовсім по-іншому дивиться на речі, стосунки... Вона не задумується про те як вона жила раніше, і як зараз!
Я такая, как есть, я не буду другой,
Я такая, как есть, и останусь такой.
Я наивна бываю, бываю - вредна,
НО ТАКАЯ, КАК ЕСТЬ, Я НА СВЕТЕ ОДНА!
Vitjaz
Бывалый
Номер: 246
Зареєстрований: 21 вересня 2007 р.
Нагороди:
, ну наверно надо опасаться завистников и упырей там разных на дорогах -
CHE
Авторитет
Номер: 843
З: VIVA CUBA, La Habana
Зареєстрований: 7 березня 2009 р.
Попереджень: 8
Нагороди:
Пост №37 | Доданий: 28 листопада 2010 р., 11:42:24
Полетарьят, однако........
Hasta la Victoria Siempre
zet1
Новачок
Номер: 1280
Зареєстрований: 8 грудня 2009 р.
Нагороди:
Пост №38 | Доданий: 28 листопада 2010 р., 11:54:20
Влада та гроші впливають по різному на людей. Скажімо так люди, які дійсно гарні то не зміняться в гіршу сторону а може й навпаки. Але ж ми забуваємо про те, що більшість носить маски і ми не знаємо які вони в середині. В когось є високі думки мрії а дехто має просто банальне прагнення в задоволенні своїх низьких бажань. Особисто я думаю, що влада та гроші не змінюють людину, а просто допомогають їй зняти маску та показати хто вона є насправді.
Grey
Форумчянин
Номер: 517
З: Франция, Ницца
Зареєстрований: 21 червня 2008 р.
Нагороди:
Пост №39 | Доданий: 28 листопада 2010 р., 23:56:36
Любов змiнюе людину в залежностi вiд того взаемна вона чи нi .........
А грошi та влада, бiльшою мiрою вiдкривають "сущьность" людини......