Життя важке! "Ми вибираєм, нас вибирають..." Я думаю у багатьох в житті були такі ситуації, коли подобалась людина, але вона не відповідала вам взаємністю...
Що ви робили в таких ситуаціях? Чи боролися за цю людину? Що б ви могли порадити іншим?
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: Sterva (3 листопада 2009 р., 00:27:18)
Я такая, как есть, я не буду другой,
Я такая, как есть, и останусь такой.
Я наивна бываю, бываю - вредна,
НО ТАКАЯ, КАК ЕСТЬ, Я НА СВЕТЕ ОДНА!
crevice
♂poREVOmen♂
Номер: 282
З: Україна , Прилуки
Зареєстрований: 13 листопада 2007 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Я вважаю, що ці рядки вірша будуть відповіддю на поставлене запитання.
Чому буває так, що інший непоганий,
Можливо, кращий навіть, хто не зна,
На тебе молиться, але не він коханий,
Не він у мріях човником зрина.
Кому що випаде... Неначе в лотереї!..
А ти іди проти судьби своєї!
А ти люби. Та так, щоб бурі крила
Любов дала на трудному путі.
І нерозділена вливала в серце сили,
Ніким не прийнята в житті.
angelok
Постоялець
Номер: 1142
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 3 вересня 2009 р.
Нагороди:
Я думаю, что у каждого в жизни была такая любовь! И не каждый захочет вспоминать и рассказывать. Единственное, что могу сказать (делая выводы из личной ситуации), если этот человек Вас не любит, то что бы Вы не делали, это все бессмысленно!!! Исключением есть только та ситуация, когда Вы симпатичны человеку, тогда есть какие-то шансы завоевать его!!!
Bonya
Боненятко форуму
Номер: 442
З: Украина,
Зареєстрований: 28 березня 2008 р.
Нагороди:
Я думаю, что у каждого в жизни была такая любовь! И не каждый захочет вспоминать и рассказывать. Единственное, что могу сказать (делая выводы из личной ситуации), если этот человек Вас не любит, то что бы Вы не делали, это все бессмысленно!!!
+5!
А если додуматься расказать обо всём обьекту своей безответной любви, то у него может возникнуть жалость, а єто ещё хуже......
Persona
Новачок
Номер: 1243
Зареєстрований: 3 листопада 2009 р.
А еще, что бы забыть человека, надо просто найти занятие для души (хобби) и тогда ты будешь меньше думать о нем, и вскоре научишь жить, без мысли о нем
-----
Повідомлення редагувалося 2 разів. Останнє редагування: angelok90 (5 листопада 2009 р., 13:14:10)
Bonya
Боненятко форуму
Номер: 442
З: Украина,
Зареєстрований: 28 березня 2008 р.
Нагороди:
А еще, что бы забыть человека, надо просто найти занятие для души (хобби) и тогда ты будешь меньше думать о нем, и вскоре научишь жить, без мысли о нем
Чтобы забыть человека нужно снова влюиться! Клин клином, как говориться
ECSTASY
Киця
Номер: 504
З: ♥, ♥
Зареєстрований: 12 червня 2008 р.
Попереджень: 2
Нагороди: