В акції "7 історико-архітектурніх чудес Прилук" прийняло участь близько 2 тис. чоловік. Переможці акції визначались за результатами Інтернет голосування, телефонного анкетування і паралельного опитування експертами в навчальних закладах, установах та підприємствах міста, та на вулицях Прилук.
Отож переможцями визнано
1. Міський театр, поч..ХХ ст Нині міський Будинок культури.( вул.Переяславська, 28)
2. Стрітенський собор, кін.ХІХ ст..( розташований в історичній зоні міста)
3. Спасо-Преображенський собор, поч..ХVІІІ ст. (розташований в історичній зоні міста)
4. Церква Трьох Святителів, кінець ХІХ ст.( розташована на Кустівцях)
5. Церква Іоанна Предтечі, середина ХІХ ст..( розташована на Квашинцях).
6. Будинок купця Золотарьова, в якому містилось громадське зібрання, друга пол.ХІХ ст..Нині приміщення міської ради (вул.Незалежності, 82)
7. Будинок міського голови М. І. Кисловського, кін.ХІХ ст.. Нині приміщення краєзнавчого музею.( вул..Київська, 277)
Дякую всім за голосування!!!
-----
Повідомлення редагувалося 4 разів. Останнє редагування: Helen (26 вересня 2010 р., 23:25:28)
мені то не цікаво, а тут створена тема, і чекаю відповідної відповіді-ітогов від її автора, останній мог би і проінформувать коротенько..
Итоги будут подведены 26 сентября на второй день ярмарки, на большой сцене. Голосование закончится в пятницу. Итоги конкурса сразу же опубликую в этой теме.
В акції "7 історико-архітектурніх чудес Прилук" прийняло участь близько 2 тис. чоловік. Переможці акції визначались за результатами Інтернет голосування, телефонного анкетування і паралельного опитування експертами в навчальних закладах, установах та підприємствах міста, та на вулицях Прилук.
Отож переможцями визнано
1.Будівлю Міського Будинку культури
2.Будівлю Стрітенського собору
3.Будівлю Спасо-Преображенського собору.
4.Будівлю Церкви Трьох Святителів
5.Будвлю Церкви Іоанна Предтечі
6.Будинок купця Золотарьова, нині Міська рада.
7.Будинок М.І.Кисловського, нині Прилуцький краєзнавчий музей.
Дякую всім за голосування!!!
----- Добавлено 26 сентября 2010 г., 23:19:15:
Цитата Fiks:
Восьме чудо Прилук це мій забор,який я нещодавно пофарбував!!!
Извини, твой забор, к сожалению, не прошел!
-----
Повідомлення редагувалося 2 разів. Останнє редагування: masyanich (26 вересня 2010 р., 23:17:51)
Цитата Frankinshtain: а шо тепер???
А хрен его знает . Но тему можно закрывать!
Метою цього проекту було не лише популяризувати історико-архітектурні об’єкти міста, а й сприяти їх збереженню, відновленню та реконструкції. 7 найпопулярніших пам’яток зможуть гідно представити свій край, стати успішною візитівкою Прилук і привернути до них увагу вітчизняних та закордонних туристів.
Пригадуєте, у нас колись була тема про Символ нашого міста. Думаю, в деякій мірі цей проект дав відповідь на наше те, давнє питання. Десь чула, що будівлі-переможниці будуть виділені певні кошти для дотримання їх в належному стані.
Можна прояснити це питання, бо, дійсно, цікаво, яка ж подальша доля цього проекту. Тому думаю, що тему ще рано закривати.