В цій темі я пропоную обговорювати мою програму кандидата на посаду міського голови м. Прилуки, та задавати мені запитання, на які я особисто вам відповім.
Моя програма:
Хто ще може захистити Твої права?
Dmytro_Barnash
Новачок
Номер: 1668
Зареєстрований: 24 жовтня 2010 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Звісно, що слідкувати будуть правоохоронні органи. Тобто, використовуюччи інфраструктуру яка вже зроблена в місті ТОВ "ТІМ" та Укртелекомом, та примінивши IP камери зовнішнього застосування вивести дані з цих камер на відеореєстратор, який буде встановлено в правоохоронних органах з контролем на моніторі чергового частини.
Діма, у нас міліціонери ходять вулицями, нікого не зупиняють. Веб-камери чи щось подібне - добре, але треба підходи мінять, а не технічні засоби.
Є якісь важелі впливу міського голови на правоохоронні органи?? Конкретний приклад - як не допустити отакого , заставивши патруль все ж таки слідкувати за чистотою і порядком?
Ну з приводу свинства на вулицях, це взагалі окреме питання. Те що каже постійно наш мер, Що начебто чисто там де не смітять, так я мабуть перефразую. що не смітять там де чисто. Тобто у наших (а може взагалі у всіх) людей мозок працює так, що якщо чисто й охайно навколо, так ти йдеш і несеш ту бумажку в пошуках мусоркі, а коли вже хоча б десь бумажка валяється, то й ми з чистою совістю кидаємо свою.
Я знаю, що ти ж часто їздеш за кордон. І що? Хочеш сказати що всі нації охайні? Ні! Але в них чисто. Тому що прибирають одразу, а не валяється воно по три дні як у нас. І оті баки які поставили біля театралкі ніякої естетичності і охайності не придають... Імхо..
До речі, чорнобривці теж поливати треба було і що?... слова .... лише слова...
-----
Повідомлення редагувалося 2 разів. Останнє редагування: Dmytro_Barnash (27 жовтня 2010 р., 09:39:22)
Bonya
Боненятко форуму
Номер: 442
З: Украина,
Зареєстрований: 28 березня 2008 р.
Нагороди:
Тобто, використовуюччи інфраструктуру яка вже зроблена в місті ТОВ "ТІМ" та Укртелекомом, та примінивши IP камери зовнішнього застосування вивести дані з цих камер на відеореєстратор, який буде встановлено в правоохоронних органах з контролем на моніторі чергового частини.
от цікаво просто, хто це все профінансує?
Цитата Helen:
Діма, у нас міліціонери ходять вулицями, нікого не зупиняють.
ну це далеко не правда
Цитата Helen:
заставивши патруль все ж таки слідкувати за чистотою і порядком?
в обов*язки працівника міліції входить охорона порядку, а не слідкувати за чистотою і порядком, можливо е сенс в таких випадках вернутись до минулих часів і створювати від кожного підприємства чи організації добровільну народну дружину, а не покладати все на плечі правоохоронців?
Holliday
Постоялець
Номер: 1058
З: Гондурас,
Зареєстрований: 8 липня 2009 р.
Нагороди:
Тобто у наших (а може взагалі у всіх) людей мозок працює так, що якщо чисто й охайно навколо, так ти йдеш і несеш ту бумажку в пошуках мусоркі, а коли вже хоча б десь бумажка валяється, то й ми з чистою совістю кидаємо свою.
Шановинй Дмитре, оце трактування проблеми, як то кажуть, висмоктане із пальця і нічого, окрім посмішки, не викликає... Сміттєвих урна у Прилуках вистачає. Це - факт! А прибиральників? І хто, як не Ви, маєте це знати (бо Ви ж балотуєтесь, чи не так?). я - не прихильниця нинішньої влади. Зрештою, як і попередньої. та й голосуватиму не в Прилуках. Просто дивлюсь на ці речі критичним оком. Одна справа - щось паплюжити, зовсім інша - зробити...
І ще, дозвольте Вам заперечити: особисто у мене мозок працює не так, як Ви написали у наведеній мною цитаті. Так що не слід "розписуватися" за всіх. І радила б Вам підучити правила пунктуації: негоже людині, яка претендує на посаду мера, не знати правил та норм сучасної української мови. Побійтесь Бога, Ви ж не Королевський
Женщина в принципе может и промолчать...но дело в том...что у женщины нет такого принципа!
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди:
Боня, я имела ввиду и афиши и чистоту и порядок. Кто как не милиция должен останавливать нарушителей?
Ответа на свой вопрос я так и не получила. Мер влияет на правоохранительные органы или нет?
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Bonya
Боненятко форуму
Номер: 442
З: Украина,
Зареєстрований: 28 березня 2008 р.
Нагороди:
Шановна Holliday, я ж написав, що це лише моя думка - слово ІМХО повинно було вам це пояснити. Якщо Вас це образило, вибачте. З приводу помилок - пишу де можу (з КПК) і текст весь вже не видно. Стілус за думками не поспіває
З приводу прибиральників, то я дійсно знаю це питання, бо була нагода поцікавитися. І скажу, що справа в тому, що числиться їх на роботі майже 80 осіб, а працює аби хоча б 40 ... і я не розумію, коли працюють "від паркана і до обіда". Є закріплена за тобою ділянка - зроби. Окрім того, якщо регулярно це робити, то й часу менше йтиме на це.
Holliday
Постоялець
Номер: 1058
З: Гондурас,
Зареєстрований: 8 липня 2009 р.
Нагороди:
Даруйте, але коли Ви поставили собі за мету перемогти на виборах і втрапити у мерське крісло, такі свої думки ліпше тримати при собі. Це - невеличка порада на решту "агітаційних" днів.
Цитата:
З приводу помилок - пишу де можу (з КПК) і текст весь вже не видно. Стілус за думками не поспіває
Це вас аж ніяк не виправдовує...
Стосовно кількості прибиральників... Що ж! ви мене переконали
Женщина в принципе может и промолчать...но дело в том...что у женщины нет такого принципа!
serennisima
♎
Номер: 330
З: Україна-ненька, рідне місто
Зареєстрований: 24 грудня 2007 р.
Нагороди:
Боня, я имела ввиду и афиши и чистоту и порядок. Кто как не милиция должен останавливать нарушителей?
Це повинен робити кожен "сознатєльний" громадянин
Цитата:
можливо е сенс в таких випадках вернутись до минулих часів і створювати від кожного підприємства чи організації добровільну народну дружину
слушна думка! але не в добровільному порядку (бо не всі підприємства і їх працівники хочуть приймати участь в добровільних громадських заходах), а в обов"язковому.
Раніше це було досить почесно, до речі. Зі слів людей, що застали ті часи - черга була в народні дружинніки.
Цитата:
З приводу прибиральників, то я дійсно знаю це питання, бо була нагода поцікавитися. І скажу, що справа в тому, що числиться їх на роботі майже 80 осіб, а працює аби хоча б 40 ... і я не розумію, коли працюють "від паркана і до обіда". Є закріплена за тобою ділянка - зроби. Окрім того, якщо регулярно це робити, то й часу менше йтиме на це.
на скільки я знаю, за кожним підприємством будь-якої форми власності (магазином, аптекою, тощо) закріплена певна територія, яку воно повинно прибирати своїми силами (у мене на роботі регулярно проводяться "суботнікі", можливо і не потрібен тоді такий штат прибиральників (але звільни прибиральників і люди почнуть говорити, що поганий - лишив робочого місця).
На мою думку, необхідно придбати техніку для прибирання доріг як взимку так і в теплі пори року, які б періодично їхх чистили, а не просто простаювали. І не тільки центральну вулицю, а й ГРУНТОВІ вулиці міста.
NeLkO
Новачок
Номер: 1670
З: Україна, Прилуки
Зареєстрований: 25 жовтня 2010 р.
пост №5 фото просто жах! І це так ми інтегруємо в Європу... Хочеться думати, шо починати потрібно з освіти. В школі та садочку навчати малечу культурі відпочинку і не тільки. Та це нічого не дасть допоки старше покоління вдома буде показувати інший приклад.
Чоловік на мото-кросі був з виїздною торгівлею. Всі ви бачили скільки там було торгашів. І лише він один забрав з собою ВІСІМ 120 літрових пакети сміття. Прибрав не лише своє робоче місце, а і навколо палатки. Решта покинули як є. Отака в нас свідомість в населення. Отаке нас оточує бидло. І що саме характерне його в місті нашому більше 50 %
Бог создал мир - все остальное сделано в Китае
Frankinshtain
Dj beast
Номер: 33
З: Юкрейн, Прилуки.info
Зареєстрований: 30 січня 2007 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
пост №5 фото просто жах! І це так ми інтегруємо в Європу... Хочеться думати, шо починати потрібно з освіти. В школі та садочку навчати малечу культурі відпочинку і не тільки. Та це нічого не дасть допоки старше покоління вдома буде показувати інший приклад.
Чоловік на мото-кросі був з виїздною торгівлею. Всі ви бачили скільки там було торгашів. І лише він один забрав з собою ВІСІМ 120 літрових пакети сміття. Прибрав не лише своє робоче місце, а і навколо палатки. Решта покинули як є. Отака в нас свідомість в населення. Отаке нас оточує бидло. І що саме характерне його в місті нашому більше 50 %