Журнали є невід’ємною складовою преси і періодичних видань.
У дитинстві мені виписували та купляли «Мурзілку», «Барвінок», «Веселі картінкі», в юнацтві – «Ровеснік», «Юний технік». Мама виписувала «Работніцу», «Крестьянку», «Журнал мод», «Корисні поради», «Бурда моден». Батько - "Новий мір", "Кіно", "Смена", "Юность". Збірки і вирізки з цих журналів і досі зберігаються десь в комірці чи на горищі..
Якими журналами ви цікавились та цікавитесь на даний час?
Ділимося цікавостями, ссилками і таке інше по темі.
А я от в силу різних обставин вже рівно рік читаю журнал «Leprecon Review». Специфічний такий журнал, про ринок Форекс і все, з цим пов’язане...
Ось посилання:
http://www.lepreconreview.com/
Хтось скаже - от випєндрюється, як завжди...
Та зовсім ні! Просто я його верстаю із самого першого випуску!!!
Життя - дуже шкідлива штука! Від нього помирають!
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
OLEX, нє, не піарю, просто так, для інформації...
Який піар?! Тут мало хто собі уявляє, що таке Форекс... Я - теж!!!
Хоча цікавлюсь цим вже чотири роки, ще з тих пір, коли ТІМ був у дівідіетажці...
----- Добавлено 27 декабря 2010 г., 15:24:29:
Олекс, а що це у тебе за статус такий - З новим роком?
Якійся новий стиль рок-музики з’явився?
Життя - дуже шкідлива штука! Від нього помирають!
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди:
А я от в силу різних обставин вже рівно рік читаю журнал «Leprecon Review». Специфічний такий журнал, про ринок Форекс і все, з цим пов’язане...
бідні ....
один в силу різних обставин журнал читає, інший, в силу цих же обставин сайти пише, а ще два програмують всяку хрень повязану з форексом
Якщо ж про журнали, то раніше їх виписування, читання було більш популярним ніж зараз. Принаймні у моїй сім‘ї. Виписували "Здоров‘я", "Крестьянку", "Пиоонерию", "Трамвай"
Зараз нічого не виписуємо, а час від час деякі жіночі журнали проглядаю
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
McLay
Постоялець
Номер: 499
З: Ukraina, Pryluky
Зареєстрований: 8 червня 2008 р.
Виписую "Український тиждень" та всю місцеву періодику... Тре ж бути в курсі того гівна, яке зветься політикою - на національному та місцевому рівнях...
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: McLay (27 грудня 2010 р., 20:40:49)
ШАБЛЯ - це такий кривий меч, назва якого походить від старокозацького "а ну тихіше, панове"