День спонтанного прояву доброти (Random Acts of Kindness Day) – одна з недавніх ініціатив міжнародних благодійних організацій. В Україні це свято поки що практично не відоме. Вважається, що в цей день людям слід намагатися бути не просто добрими, що само собою зрозуміло, а добрими безмежно і безкорисливо, до божевілля.
Народ, давайте щось робити в Прилуках. Запрошую всіх приєднатися до акції своїми ініціативами, ресурсами, безпосередньою участю - хто як може. Пропонуйте ідеї щодо святкування цього дня у нашому місті.
Пикищо є ідея розробки Інструкції Доброти для роздачі її прилучанам 17 лютого. Чекаємо на Ваші ідеї щодо її наповнення.
Агов! Відгукніться!
Надіну розовеньку шапку, візьму за лапку ведмежатку... Хай офігєють від розврату - мені начхать, бо я з фізмату!
Orynka
Форумчянин
Номер: 508
З: Білорусь, Мінськ
Зареєстрований: 14 червня 2008 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Усе чого ми собі бажаємо, про що думаємо і чого сподіваємося, обов’язково з нами трапляється. Штука лише в тому, що завжди надто пізно і завжди якось не так. Отже, коли ЦЕ постає перед нами, навіть не впізнаємо ЙОГО в обличчя. (С) Ю.Андрухович
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
читачка (гость), а можна поцікавитися, з якого такого дива Хелен до скептиків віднесли? Я не можу сказати про себе, що постійно комусь допомагаю матеріально, але коли іде клич чи на операцію дать грошей чи ще на щось, ніколи не відмовляю.
Цитата:
Ніхто ж "розумних" не дав клич зробити щось добре і велике
а Ви особисто дали такий клич? чи простіше когось засуджувать?
Цитата:
Так що давайте допоможем дитині. Хто по скільки. Рахунок йде по Тіму.
давайте.. тільки от ТІМ у більшості не йде.. Можна якось тут кинуть те оголошення?