rediska, на скільки я зрозуміла, участь у конкурсі - це перш за все конкурсна світлина, меншою мірою - голосування. Анонім висловив думку... Це виходить, що він (вона) намагався (-лась) прийняти участь?... 8-О
----- Добавлено 13 2011 , 09:30:25:
rediska, на скільки я зрозуміла, участь у конкурсі - це перш за все конкурсна світлина, меншою мірою - голосування. Анонім висловив думку... Це виходить, що він (вона) намагався (-лась) прийняти участь?... 8-О
Надіну розовеньку шапку, візьму за лапку ведмежатку... Хай офігєють від розврату - мені начхать, бо я з фізмату!
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
1. Голосувати можуть тільки зареєстровані до початку голосування користувачі порталу Прилуки.інфо шляхом додавання повідомлення у відповідну тему форуму про конкурс.
Чим більше я пізнаю людей, тим більше мені подобаються собаки...
Lesya
Постоялець
Номер: 1153
Зареєстрований: 7 вересня 2009 р.
Нагороди:
OLEX, rediska, про що ви говорите? Я в попередньому пості написала, що не було ні одного, ні іншого.
rediska, там же у правилах не написано, що пост у темі конкурсу обов‘язково повинен містити голоси за котрогось із конкурсантів.
Надіну розовеньку шапку, візьму за лапку ведмежатку... Хай офігєють від розврату - мені начхать, бо я з фізмату!
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди: