Хвала й честь всім учасникам, втричі більша хвала й честь переможцям конкурсу!!!
Всі учасники конкурсу запрошуються у п‘ятницю, 30 вересня, на сеанс призової безкоштовної гри в боулінг. Початок сеансу - 20.00, збір учасників з 19.30.
Також всім учасникам вхід в п‘ятницю у РК «Городок» — безкоштовний! Для всіх неучасників — всього 30 грн.
Головній переможиці конкурсу ulko — окрема безкоштовна доріжка в боулінгу, яку вона використовує на свій розсуд — грає сама, або з друзями!
Гіп-Гіп-Ура і дяка всім за участь!
Умови конкурсу і конкурсанти тут:
-----
Повідомлення редагувалося 20 разів. Останнє редагування: OLEX (28 вересня 2011 р., 23:00:36)
"Посмотришь на иное создание - миллион восторгов, а заглянешь в душу - обыкновенный крокодил" А.П. Чехов
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Хвала й честь всім учасникам, втричі більша хвала й честь переможцям конкурсу!!!
Всі учасники конкурсу запрошуються у п‘ятницю, 30 вересня, на сеанс призової безкоштовної гри в боулінг. Початок сеансу - 20.00, збір учасників з 19.30.
Також всім учасникам вхід в п‘ятницю у РК «Городок» — безкоштовний! Для всіх неучасників — всього 30 грн.
Головній переможиці конкурсу ulko — окрема безкоштовна доріжка в боулінгу, яку вона використовує на свій розсуд — грає сама, або з друзями!
Гіп-Гіп-Ура і дяка всім за участь!
-----
Повідомлення редагувалося 3 разів. Останнє редагування: OLEX (28 вересня 2011 р., 22:59:30)
maxmoney
Форумчянин
Номер: 928
Зареєстрований: 14 квітня 2009 р.
Попереджень: 1
Нагороди:
Всім величезна подяка за участь. Фотки всі просто чудові - мабудь тому так важко всім було зробити вибір. Ну а переможці - щиро запрошуємо за виграшом.
Окрема подяка Олексу за супровід та звіснож головному переможцю Улко
"Посмотришь на иное создание - миллион восторгов, а заглянешь в душу - обыкновенный крокодил" А.П. Чехов
Ребьят, я дико отстал от жизни))))))))))) Теперь как я понял вход в боулинг - центр платный? Если это так, то очень оригинально и своевременно, моя маркетолагша рыдаить)))))))))))))))))