3 серпня 2011 року на розі вулиць Незалежності і Київської біля пам‘ятника Шевченку о 18:00 відбудеться акція на підтримку білорусів, котрі були заарештовані в Мінську та інших містах Білорусії під час мовчазних акцій протесту.
Закликаю всіх небайдужих прийти і висловити свою підтримку братському білоруському народу!
Слава Україні!
Живе Беларусь!
-----
Добавлено 26 июля 2011 г., 11:46:05:
-----
Повідомлення редагувалося 3 разів. Останнє редагування: duce (26 липня 2011 р., 12:38:48)
"Но всё же вперёд, и другого – не надо,
Живым – не возьмёте!
А мёртвым – плевать!" (Брат Доктор)
McLay
Постоялець
Номер: 499
З: Ukraina, Pryluky
Зареєстрований: 8 червня 2008 р.
Попереджень: 0
Пост №41 | Доданий: 10 листопада 2011 р., 22:22:52
Беларуси - найближчий етнос до українців... як мовно, так і ментально... Ближчий, ніж росіяни чи поляки... І я підтримую прагнення беларусів мати сучасну, демократичну і правову державу... А не той концтабір "Сонечко", що його будує Лукашенка... І за потреби - допоможу, чим можу...
ШАБЛЯ - це такий кривий меч, назва якого походить від старокозацького "а ну тихіше, панове"
Patron
Форумчянин
Номер: 1183
З: Україна моя, моя Україна, Прилуцький
Зареєстрований: 25 вересня 2009 р.
Пост №42 | Доданий: 13 листопада 2011 р., 00:51:16
Я б не допомагав, хай живуть собі люде спокійно. Нашо ото їм та сучасна правова демократична держава, якою стала Україна? Вони дійсно менталітетом не схожі ні на поляків, ні на прибалтів і тим більше на німців, на серці щемить коли думаю що там буде без Лукаша, і коли туди зайдуть хазяйнувати ріальниє пацани з Расєї, та й без наших "українців" Пінчука, Коломойського, Ахметова...там не обійдеться. Застогнуть браття білоруси від нашої демократії. Не замай , хай живуть собі як уміють.
McLay
Постоялець
Номер: 499
З: Ukraina, Pryluky
Зареєстрований: 8 червня 2008 р.
Пост №43 | Доданий: 14 листопада 2011 р., 23:22:56
"WHEN a man hath no freedom to fight for at home,
Let him combat for that of his neighbours;"
Байрон...
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: McLay (14 листопада 2011 р., 23:23:47)
ШАБЛЯ - це такий кривий меч, назва якого походить від старокозацького "а ну тихіше, панове"
maxmoney
Форумчянин
Номер: 928
Зареєстрований: 14 квітня 2009 р.
Попереджень: 1
Нагороди:
Пост №44 | Доданий: 15 листопада 2011 р., 19:44:41
Цитата Patron:
Я б не допомагав, хай живуть собі люде спокійно. Нашо ото їм та сучасна правова демократична держава, якою стала Україна? Вони дійсно менталітетом не схожі ні на поляків, ні на прибалтів і тим більше на німців, на серці щемить коли думаю що там буде без Лукаша, і коли туди зайдуть хазяйнувати ріальниє пацани з Расєї, та й без наших "українців" Пінчука, Коломойського, Ахметова...там не обійдеться. Застогнуть браття білоруси від нашої демократії. Не замай , хай живуть собі як уміють.
Згоден. Кожна країна сама повина визначатися зі шляхом свого розвитку. Нав‘язування чогось звідкісь ніколи добром не кінчалося. Польша обрала свій шлях, Україна - свій. А білоруси живуть так, як вважають собі за потрібне. Принаймі більшість з них.
"Посмотришь на иное создание - миллион восторгов, а заглянешь в душу - обыкновенный крокодил" А.П. Чехов
Пост №45 | Доданий: 16 листопада 2011 р., 13:16:33
Patron, дуже дивні і тупі ми народи, і ми , і білоруси, і росіяни. В 30 роках нас масово знищували, масово садили в тюрми, масово морили голодом а ми з гордістю співали, я другой страни такой не знаю. Головне постійно нам втлумачувати, що ми живемо краще, ніж інші і ми повіримо. Побачиш як активно через 2 роки перед виборами нам почнуть втлумачувати, що жить стало лучше і веселей. І повірять, і знову оберуть найтупіших та бездарних. Повірь, іншої влади нам не бачити ще років 50!
Patron
Форумчянин
Номер: 1183
З: Україна моя, моя Україна, Прилуцький
Зареєстрований: 25 вересня 2009 р.
Пост №46 | Доданий: 16 листопада 2011 р., 21:38:44
Аноним (гость), я б за всіх так не розписувався , що всі такі слов"яни тупі , а іспанці з хранцузами розумні. Французька революція теж була кривава, як всі революції. Класно , що Лівію звільнили від тирана , але заодно уложили до 50 тис населення і ще довго будуть вилазити з руїн.
А наша влада здається дійсно надовго і не в людях і виборах справа, а влада така. Я її не обирав, але через 50 років хтось знову скаже "Ех, українці...знов протупили" ...однако флуд все це. Перечитайте ще раз Гюстава Лебона, прикольний малий, він краще за мене написав.