Може колись і перекладуть, але з урахуванням що таких "принципових Українців" одиниці, немає потреби цього робити, бо це просто ускладнить. Покупцям і продавцям треба технічний тлумачний словник тоді штудіювати.
Знаю одного, бідна людина не дивиться російськомовних каналів, не сприймає російської мови - це просто жах. Мабуть отак його СССР дістав, але ж він сам і його діти тоді безкоштовно освіту отримали, житло.
- Не в тому суть, не в тому річ,
- Сумління знову стане чистим.
- А в тому суть, а в тому річ,
- Що ми всі - різні.
- Що це життя - це боротьба,
- Розчарування і журба...,
- Як осінь пізня.
Априори сложная техника, особенно компьютерная, схемы и документация, техническая литература и т.д. - на русском или английском С учетом последних переводов "украиноспецов", типа: теплотяг, теплоплав - вообще смешно.
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Це - моя позиція, Helen, і я, здається, маю на неї право.
Andrew, звичайно маєш просто я не розумію такого ставлення, що не буду чогось робити, бо воно іноземною. А на e-bay ти також не будеш купувати, бо там англійською, хоча воно в рази дешевше?
Одним словом,сперечатися не будемо. Думаю, із-за пари-тройки патріотів магазин все одно не погіршить і не покращить своє становище
А думку твою обовязково врахують, якщо буде за що там щось міняти
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: Helen (31 січня 2013 р., 19:25:28)
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди: