Колись пішла на футбол в Прилуках - наші грали по-моєму з Броварами. Що я там забула, на тому матчі- не зрозуміло. Бігають туди-сюди без толку. Ну продули наші тоді 7:0. Так що отакі наші місцеві футбольні баталії.
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Emigrant
Авторитет
Номер: 18
З: Украина, Прилуки родимые
Зареєстрований: 5 грудня 2006 р.
Попереджень: 3
Нагороди:
В темі не говориться про місцеві баталії!!!! Бери маштаб побільше.Тут бі проводити обговорення з людьми,які займаються ставками в букмекерській канторі.
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Довгенько пришлось придиратися,щоб почути,а точніше прочитати "Шановний" Жартую,хоч і почуття гумору хромає.Насправді я не придираюся,просто форум для обговорення,а ти відро грязі вилила на рідну команду і все. Обідно за хлопців,адже вони старалися,просто трохи не пощастило.
Helen
Блукаюча зірка
Нагороди:
На самом деле, слово "шановний" в этом контексте имеет немного ироничный оттенок. Так что очень не обольщайся.
И никакой грязи я не выливала на нашу команду. Просто констатировала факт. А на сколько они старались, можно судить по разгромному сухому счету. От правды никуда не деться.
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Emigrant
Авторитет
Номер: 18
З: Украина, Прилуки родимые
Зареєстрований: 5 грудня 2006 р.
Попереджень: 3
Нагороди:
Я і не обольщався,мені якось всеодно.Ти працюеш зі статистичними даними?Ну от,ти вже свою інформацію надала в вигляді статистики рахунку,прошу надати повну статистику матчу(кутові,офсайди,порушення,кількість замін та замінених
,кількість ударів по воротах та ін.).
Helen
Блукаюча зірка
Нагороди:
Їдять його з тим,кому що до смаку,а п`ють з якщо команда не продула....а мо і продула.А то показники матчу СТАТИСТИЧНІ вони є в кожному матчі....який же с тебе статист,як такого не знаєш?
Helen
Блукаюча зірка
Нагороди: