Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 27 січня 2013 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 4316 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
Бувають в житті складні періоди, коли ти не знаєш, як правильно поступити (маю на увазі перш за все психологічні проблеми). До кого ви звертаєтесь за порадою в таких випадках?
Закордоном дуже популярні психологи. А у нас?
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Bonya
Боненятко форуму
Номер: 442
З: Украина,
Зареєстрований: 28 березня 2008 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
у мене був період в житті, коли я вже хотіла звертатися до психолога. Узнала, скільки мінімум сеансів треба, скільки це все буде коштувати, подумала, що, по-перше, це дуже дорого, а, по-друге, не факт, що психолог реально допоможе і нкуди не пішла Дещо з подругою обсудила, дещо з другом і всьо якось саме по собі все і розрішилося ..
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Gromowa
Новачок
Номер: 2562
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 25 червня 2012 р.
у мене дивлячись з якого питання...якщо якісь напонятки в сім‘ї, то цього я не обговорюю ні з ким, ні подругам не розказую, ні батькам, бо потім переживатимуть, самі розбираємось..якщо якісь труднощі то в основному обговорюємо з чоловіком все, або з мамою, з подругами теж, але рідше все таки.
був час, що я зверталась і до психолога,були проблеми..сказать, що він мені дуже допоміг - ні,а ле в той момент мені треба було поговорити з кимось,хто хоч трохи розбирається з професійної точки зору в тому питанні
Життя пройде немов вода і відцвіте немов вишнева гілка...в житті одна помилка не біда,біда тоді, коли усе життя помилка!!!
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди:
мені майже завжди легше вариться у власному соку... є деякі моменти про які нікому нічого... як розрулиться- так і буде З подружкою поржать-ото сила )))
Цитата Bonya:
самий верочний психолог-подруга і бутилка (в совокупності)
і не без цього )))
Чим більше я пізнаю людей, тим більше мені подобаються собаки...
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди:
- Не можеш сам прийняти рішення - називається не так, це - Перекладаю відповідальність на іншого, ну тоді тіпа подружка, друг, сусід, психолог винуватий,.... да всі навкруги а не сам.
Для самозаспокоєння.
Це замість того щоб реально оцінити, чи можливо щось змінити, а може і не варто так сумувати і переживати.
Не может быть такой плохой ситуации, из которой нельзя было бы извлечь хоть маленькую пользу
aborodiy
Новачок
Номер: 2781
Зареєстрований: 15 вересня 2012 р.
Tyt24vcytki, ти якось однобоко сприймаєш цю тему. Бувають такі ситуації, коли ти наче розумом сприймаєш, а серцем не можеш чогось прийняти, або взагалі не бачиш вихода. Саме тоді і потрібна порада когось. І це не значить, що ти будеш потім перекладувати на когось відповідальність.Прост важлива чиясь порада. Можливо, що ти послухаєш і все одно зробиш по-своєму, але що тебе хтось вислухає -вже помагає.
Цитата:
Це замість того щоб реально оцінити, чи можливо щось змінити, а може і не варто так сумувати і переживати.
Не может быть такой плохой ситуации, из которой нельзя было бы извлечь хоть маленькую пользу
якби ж все так просто було.. А чого тоді люди кінчають життя самогубством?