Ну от.. дочекалися, Леніна більше немає.
Питання - а що б ви хотіли бачити там замість памятника Іллічу?
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
porosytenkokoly
Старожил
Номер: 15
З: село стрильныки, за мостом на право метрив 500
Зареєстрований: 4 грудня 2006 р.
Попереджень: 6
Нагороди:
Vitjaz, люды життя отдалы шоб вы жилы в европейской демократической крайини, и на памьять заслугувалы однозначьно! цэ мае буты памятнык у кожном мисци краины! ото там ёму як раз гарне мисцэ!
[q=porosytenkokoly]Tania, юльку мо и ненада. а по твоим убеждениям на скильки я розумию витя кат мисцэ соби там заслугував!? був вова став витя!так чы ни?
-----
porosytenkokoly, u tebe oshibochne mnenie naschet mene...ya za mir vo vsem mire...i shob na ukraine ludi zajilib nakonez po chelovecheski..... day Bog shob vono tak i bulo.... no to sho s vorovki zrobili velikuyu muchenizu... ze smishno...skoro tochno nachnut pamiatniki stavit svytoy yule
porosytenkokoly
Старожил
Нагороди:
Tania, юльку я тоже терпеть немогу! ну вона ужэ поняла шо в яку укратну вона повернулась! и врядле уже пуде красты! а шо сыдила вона немправедливо, так я вцём переконаный! садыть йии було за шо, ну не за те за шо посадылы!
Можливо і не місце Леніну у самому центрі міста, але можна було перенести його у інше місце, бо це історія і постать Леніна по грандіозності(можливо і негативній, небудемо спорить) не йде ні в яке зрівняння з теперішніми політиками, які в зрівнянні з ним мілка шушара. Тим більше, що живі ще люди, які виховувались і жили в Союзі і треба поважати їх, бо це ваші батьки та діди.
Тут тема не про Леніна, а що ви хочете бачити на місці памятника!!
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
porosytenkokoly
Старожил
Нагороди: