Дем‘ян Хмельницький – проста, звичайна людина. Народився 1 лютого 1969 року. Як і більшість пересічних українців, має кохану дружину, щасливу родину (виховує двох синів). Улюблену роботу, якій присвятив все своє життя. Друзі гуртувались навколо Дем‘яна, бо має бойову й веселу вдачу. Завжди допоможе та підтримає. Життя вирувало і політиці просто не було в ньому місця. Та для України настали важкі часи. Завирував Майдан. Звичайно, Дем‘ян був одним із перших, хто відгукнувся на його вистраждані заклики. Йому боліло так сильно, як і кожному з нас. Хмельницький діяв. Він прийняв виклик. Як батько і син, як справжній чоловік, Дем‘ян взяв відповідальність на себе за те, що відбувається навколо.
За підступною й підлою війною на сході Хмельницький теж не міг спостерігати тільки по телевізору. Він зробив свій вибір. І наразі він – доброволець.
Життя Дем’яна змінилося. З усвідомленням справжньої причини бід України прийшло рішення балотуватись до Верховної Ради, щоб запобігти «державній зраді», яка так дорого коштує кожному Українцю.
Досить терпіти у владі тих - хто купує наші голоси, тих – хто краде майбутнє наших дітей!
Передвиборча програма
кандидата у народні депутати України на позачергових виборах народних депутатів України по одномандатному виборчому округу №210 Хмельницького Дем’яна Раяновича
Шановні громадяни, для нашої Батьківщини настали тяжкі часи випробувань.
Зовнішня військова агресія, надзвичайно складна економічна, соціальна та політична ситуація знекровлюють нашу країну. В цей же час Верховна Рада стала для простих людей «верховною зрадою» із десятками депутатів-зрадників, які тільки й дбають про свій гаманець і інтереси олігархів, нехтуючи проблемами простих людей і незважаючи на патріотів, які кожен день кладуть свої життя на вівтар незалежної України. Ситуація вимагає нашого з вами втручання – давайте не дамо їм жодного шансу на повернення в стіни парламенту. Лише разом всіма нашими голосами ми зможемо змінити нашу державу і змінити наше існування на достойне життя для теперішніх і майбутніх поколінь українців.
На мою думку, для цього в першу чергу потрібно:
1.ВЛАДА. Реальне очищення всіх гілок влади: законодавчої, виконавчої, судової.
Державі потрібні нові обличчя та професіонали, всім нам - нові бачення, нові рішення, які змінять на краще життя кожної людини. При цьому кожен має розуміти, що Верховна рада, яку ми вибираємо, це не ресурс для власної наживи, а інструмент для реальних змін в країні.
2.ОБОРОНОЗДАТНІСТЬ. Створення професійної та ефективної армії. Звільнення українських земель від іноземної інтервенції та банд бойовиків.
Відновлення суверенітету по всій території держави вимагає від нас негайних дій із створення забезпеченої всім необхідним, навчену, із гідним грошовим та соціальним забезпеченням, професійну армію, якою ми будемо пишатися.
3. ЄВРОІНТЕГРАЦІЯ. Запровадження успішних в Європі системних реформ .
Все просто - це конче потрібно для якнайшвидшого зміцнення економічної та енергетичної безпеки України, реальної демократизації суспільства , покращення освітньої , наукової та соціальної сфер нашої країни.
4. ГРОМАДИ. Децентралізація бюджету та збільшення повноважень органів місцевого самоврядування.
Відремонтувати дороги в селі, побудувати дитсадок, освітлювати вулиці - громада має мати свободу і фінансову можливість у прийнятті рішень на що їй витрачати зароблені кошти , а не просити чиновників всіх рівнів про подачки.
5. ПІДПРИЄМНИЦТВО. Створення умов для розвитку малих та середніх підприємств .
Податки мають бути простими, прозорими і адекватними доходам підприємця та підприємств , стимулюючи створення ним робочих місць як у містах так і на селі.
Кандидат у народні депутати України Дем’ян Хмельницький
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: ZMINYMO_VLADU (6 жовтня 2014 р., 22:55:23)
Уважаемый КАНДИДАТ так старается, у него даже свой штаб есть, но беда в том ,что о нем некто даже не слышал в Прилуках, основная масса, его не знает не говорю о других районах 210 округа. На что он надеется????????????Хоть бы на ксероксе напечатал свою программу с фоткой на каждом подъезде наклеил и то какая-никакая реклама!!!!!
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
НЕКТО пишеться як НИКТО, а по-друге, Дем‘яна знає щонайменше кілька сотень його колег по роботі а це вже щось... Хтось та й проголосує.. З чогось же треба починати.. Шлях до влади довгий та нелегкий
Цікаво, який редактор в штабі Хмельницького допустив до друку бігборди з написаом на українській "змінЕмо владу"? Бачив цей бігборд біля першої школи. На майбутнє: слово "змінимо" пишеться через И, перевірочне слово "змінИти"! Довго я сміявся, все-таки людина в депутати балатується,а такі смішні помилки. Але вже в суботу всі бігборди замінили з правильним написом. І до речі, прості, звичайні люди в депутати не балатуються на мажоритарці)
Головний прикол в тому, що через квартал (біля Аваля) стоїть такий же плакат, але зі словом "змінИмо"
Мабуть, плакат готувала команда серйозних професіоналів.
Если у Вас умные глаза и загадочная улыбка, значит, вы фотографируетесь :)
В суботу спілкувалася з Дем’яном біля Шевченка, коли він роздавав газети. Відповів на всі запитання. Здається розумна та порядна людина, самовисуванець, незалежний від партій чи грошей, але з моїх друзів лише одиниці знають його !((
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Цікаво, який редактор в штабі Хмельницького допустив до друку бігборди з написаом на українській "змінЕмо владу"? Бачив цей бігборд біля першої школи. На майбутнє: слово "змінимо" пишеться через И, перевірочне слово "змінИти"! Довго я сміявся, все-таки людина в депутати балатується,а такі смішні помилки. Але вже в суботу всі бігборди замінили з правильним написом. І до речі, прості, звичайні люди в депутати не балатуються на мажоритарці)
Доброго дня усім небайдужим.
Бачу, що виникають питання та коиентарі і це прииємно.
1. Так, про мене багато хто ще не чув і не знає. Дякую за підказку про "ксерокс" - саме так ми і робимо, але розвішувати на кожному стовпі (як це роблять інші) ми не будемо - ми роздаємо в руки і я особисто це роблю коли є час. Я хожу на підприємства і до різних закладів для спілкування з людьми. І сподіваюся я на те, що всі небадужі до майбутнього нашої країни принаймні почують мене або про мене і прийдуть на вибори з розумінням кого обирають. Так я починаю з нуля, але в тому і є перевага, бо в той час коли ті кого знають втрачають свою довіру - я її отримую. Звичайно, часу дуже і дуже мало, але я роблю все, що можу - але головне РОБЛЮ, бо хочу змін.
2. Я завжди казав і кажу, що я особисто підтримую самомопоміч і ніколи ніяким чином не заявляв, що вхожу до неї - я самовисуванець, який не належав і не належить ні до якої партії. Коли запитують з якою політичною силою ви будете співпрацювати, я також кажу про самопоміч.
3. Для мене і моїх друзів (мій штаб) це перші вибори та ще такого масштабу - тому, звичайно є і помилки прі співприці з видавництвами - десь ми прогавили, десь вони (а ми не перевіріли)
Мушу бігти.
Одразу видачаюся за помилки в тексті - не маю часу перевірити.
Ще раз дякую за небайдужість.