Хто нибудь чув,коли остановиться рост цен,бо вже их не токо каждий день поднимають но и по ночам можуть .....? На заправках по 2 раза на день лазять минять цени на щити с ценами.
-----
Повідомлення редагувалося 2 разів. Останнє редагування: Emigrant (2 листопада 2007 р., 13:38:47)
Qwerty
Старожил
Номер: 923
З: Ukrain,
Зареєстрований: 12 квітня 2009 р.
Попереджень: 1
Qwerty, от якби трохи подумав, так таких порад не давав би!
Якщо зовсім несила покумекати, розказую:
— у ОАЕ де пальцем не тикни, потече нафта. І найвищої якості. Тому і видобувати і переробляти її доволі дешево. Та й розмір самих ОАЕ... витрати на логістику мінімальні. Тому й бензин значно дешевше.
— у США ситуація зовсім інша, можна сказати протилежна. Там основне видобування по складності співставне із нашим. І видобуток - або ж у Мексиканській затоці, що дуже коштовно, бо витрати на обладнання і танкери немаленькі, але куди подітися?, або на Алясці, що теж недешево. А ще - доставка танкерами із Венесуели, Нігерії, Саудівської Аравії та Норвегії...
Я думаю - ясно, чого нам араби для порівнянь не підходять?
Життя - дуже шкідлива штука! Від нього помирають!
Emigrant
Авторитет
Номер: 18
З: Украина, Прилуки родимые
Зареєстрований: 5 грудня 2006 р.
Попереджень: 3
Нагороди:
Та я думаю що рівняться до когось нашій країні зовсім абсурдно з цінами.У нас же ціни не обгрунтовані і таке поняття як собіварстість зовсім не знайоме.Хоч би в нас нафта текла замість води і логічно було б,що бензин був би по нормальній(реальній) ціні,як наприклад в якійсь економічно розвиненій країні...то в Україні такій закон логікі не працюють бо нада гребсти гроші лопатою і валить наценку максимальну.
crok
Старожил
Номер: 7
З: Україна, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Та я думаю що рівняться до когось нашій країні зовсім абсурдно з цінами.У нас же ціни не обгрунтовані і таке поняття як собіварстість зовсім не знайоме.Хоч би в нас нафта текла замість води і логічно було б,що бензин був би по нормальній(реальній) ціні,як наприклад в якійсь економічно розвиненій країні...то в Україні такій закон логікі не працюють бо нада гребсти гроші лопатою і валить наценку максимальну.
Особливості національного менталітету "... а от там в мене ще огірочки будуть"
"Посмотришь на иное создание - миллион восторгов, а заглянешь в душу - обыкновенный крокодил" А.П. Чехов
YouRock
БАН
Номер: 4568
Зареєстрований: 15 липня 2019 р.
Попереджень: 0