Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 7 листопада 2007 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 6224 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 0
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 0
Не знаю як хто, але я помітила, що останнім часом дуже багато повідомлень не по темі. Вже важко розібрати, про що починали спілкуватися. Дуже багато розборок, які аж ніяк не прикрашають форум. Часто думка просто губиться
Я думаю, що потрібно щось робити.
1. Самим форумчанам слідкувати за порядком
2. Адміну якось стежити за всім і вчасно видаляит флудю.
Бо, здається, що на правила поводження на форумі УСІМ абсолютно начхати -як адміну, так і форумчанам
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
По моим наблюдениям ХАОС на форуме - явление цикличное. Особенно зацикливаются темы про роль модераторов в жизни форумчан, бан, украинско-российские отношения, музыку, которую слушают... Много интересных и достойных внимания тем зарыты под толщей "перемывания костей", личными неприязненными отношениями и личными кризисами-депрессиями...
Спросите, а что для исправления ситуации делаю сама я? - отрываю иногда старые незаезженные темы, но часто они не находят никакой поддержки
porosytenkokoly
Старожил
Номер: 15
З: село стрильныки, за мостом на право метрив 500
Зареєстрований: 4 грудня 2006 р.
Попереджень: 6
Нагороди:
ленка! який хаос! ты шо в совецком союзе !* шоб порядок буввизде! ато кгбе прыйде и навыде! одын темы закрыва не стого не ссёго! банять незашо! внатуре наче якийсь форум пионерский!
нада назвать пионерска правда а не прылуки! децкий сад в натуре!
мудрец
LIZARD
Начальник модераторов
Номер: 11
З: РОССИЯ, Москва
Зареєстрований: 29 листопада 2006 р.
Попереджень: 4
Нагороди:
Helen, якось вже обсуждали тему флуда...
Пишу ще раз: НЕ ВОЗМОЖНО ПИСАТЬ В ФОРУМЕ ЧЁТКО ПО ТЕМЕ И НИ НА ОДНУ БУКВУ НЕ ОТХОДИТЬ В СТОРОНУ. Такого просто не може буть!!!
serennisima, красиво написала. Молодець. Жалько, шо на зустрiчi тебе не було. Похвiлософствавули б трошки...
Отличительные черты настоящего свидомого:
"Доказательство недоказуемого, опровержение очевидного и доказанного".
Emigrant
Авторитет
Номер: 18
З: Украина, Прилуки родимые
Зареєстрований: 5 грудня 2006 р.
Попереджень: 3
Нагороди:
Наблюдаю таке дiло....
Як прошов слух, а потом пошла жара по поводу ще двух модераторiв, народ задумався. Меньше стали писать всякой байди та сотворять ХАОС на форумi.
А може, шо б всякий боявся утворювать хаос, ще модераторiв душ 7-10 назначить? Как вариант...
Отличительные черты настоящего свидомого:
"Доказательство недоказуемого, опровержение очевидного и доказанного".
ECSTASY
Киця
Номер: 504
З: ♥, ♥
Зареєстрований: 12 червня 2008 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
НЕ ВОЗМОЖНО ПИСАТЬ В ФОРУМЕ ЧЁТКО ПО ТЕМЕ И НИ НА ОДНУ БУКВУ НЕ ОТХОДИТЬ В СТОРОНУ. Такого просто не може буть!!!
мы же общаемся! а общение должно быть веселым и интересным! а не как роботы одним точным словом отвечать на заданный вопрос! мне иногда интереснее чей-то флуд почитать! чем строгие шаблоны типа "да,я поддерживаю эту идею!"или "я голосую за"! полнейший бред!!!
Emigrant
Авторитет
Номер: 18
З: Украина, Прилуки родимые
Зареєстрований: 5 грудня 2006 р.
Попереджень: 3
Нагороди:
Наблюдаю таке дiло....
Як прошов слух, а потом пошла жара по поводу ще двух модераторiв, народ задумався. Меньше стали писать всякой байди та сотворять ХАОС на форумi.
А може, шо б всякий боявся утворювать хаос, ще модераторiв душ 7-10 назначить? Как вариант...
Хаос буде...токо создаватимуть його тоди модератори,а не форумчане.