Існує таке гадання - на Катерини потрібно вирвати в чужому саду гілочку вишні і поставити дома у воду. Якщо до Різдва зацвіте - в наступному році дівчина вийде заміж.
Просто ради цікавості я вирвала і поставила. Ну ось - вже зацвіла
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
yctan4ik, ну дак вибери час і сходи. Звичайно, вона мені більше сподобалася зовні, ніж зчередини. Але все ж таки непогано - іконостас такий нічогенький, да й ікони є дуже гарні. Не знаю, як там завжди, але коли я була, церква була мало освітлена.
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
yctan4ik
Критик
Номер: 19
З: Україна - Польша,
Зареєстрований: 13 грудня 2006 р.
Нагороди:
Helen, незнаю мені Сороченська церква недуже подобається, мені більше Кустівска церква до вподоби, я там в детинстві даже на колокольню лазив ; а взагалі мені більше подобається костёл (це католіческа церква) нажаль їх в Прилуках майже нема
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: yctan4ik (14 березня 2007 р., 12:24:29)
Helen
Блукаюча зірка
Нагороди:
Helen,
В Кустовской церкви меня крестили и сына я своего крестил. Моя бабушка в этот храм ходила и меня водила. Стрый храм. Красивый!!!
А на Пасху комсомольские активисты полу-пьяные вылавливали молодёж и записывали фамилии. А потом на комсомольских собраниях мозги парили.
Ото так...
А АБИ ХТО СФОТКАВ КУСТОВСЬКУ ЦЕРКВУ i В ГАЛЕРЕЮ ВСТАВИВ!!!
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: LIZARD (14 березня 2007 р., 17:32:06)
Отличительные черты настоящего свидомого:
"Доказательство недоказуемого, опровержение очевидного и доказанного".
Helen
Блукаюча зірка
Нагороди: