Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 7 грудня 2007 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 6194 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 0
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 0
Є у нас у місті отакий памятничок скульптора Семена Кантура
Якщо поритися в інеті, то в одних джерелах він проходить як памятник Володимиру Мономаху, в інших як Нестору Літописцю. То кому насправді шановний Семен Кантур його зліпив?
Голосуємо і аргументуємо свій вибір
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: Helen (7 грудня 2007 р., 22:43:16)
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Mika
Форумчянин
Номер: 467
З: Уругвай, Пунта Баллена
Зареєстрований: 7 травня 2008 р.
Попереджень: 1
Нагороди:
Helen, про папу римського в твоему опітуванні не йдеться, цю інфу можна трактувати двозначно ... я чогось на Кантура подумала б якби була блондінкою
----- Добавлено 18 июня 2008 г., 20:16:18:
OLEX, Цитата: Голосуємо і аргументуємо свій вибір
а я саме свій вибур і аргументувала (голос іншими словами) а аргументувати своє аргументування вибору я не підписувалась... Чому я маю доводити комусь правильність своєї думки??? аргументувати це значить висловитись, а не наступати всім на горло і змушувати свято вірити твоїм аргументам...
Я такая умница, я такая цаца, на меня красавицу не налюбоваться)))
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Helen, ти майже переубідила, але якась частина мене вже ж звикла думати про пам’ятник, як про Нестора)))
А босий чолов’яга напевно в дань комуністичному минулому (1992р. не далеко від нього), в якому і князі, і літописці повинні були бути ближче до простого пролетаріату.
ось.. саме так...
вчора була на презентації 3 випуску культурологічного часопису "Фортеця". Мала нагоду поспілкуватися з Семеном Кантуром та нарешті все ж таки з‘ясувати, хто то насправді - Нестор чи Мономах.
Звичайно, пам‘ятник планувався Володимиру Мономаху, який був у Прилуках. Своє Повчання синам він і тримає у руках. Але, як правильно зауважила serennisima, на той час було якось "стрьомно" зображати князів. Треба було наближатися до простого люду. Тому і видавали його за Нестора. В проекті, те на чому сидить Мономах, мало бути гарно оздоблено (якось Кантур назвав це, але я забула). Насправді цього не зробили. ОТо таке
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: Helen (17 травня 2009 р., 09:26:22)
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
CTAC
Ветеран
Номер: 463
З: Украина,
Зареєстрований: 27 квітня 2008 р.
Попереджень: 1
Нагороди:
Кантур Семен Тихонович-це мій дідусь!!!!!!!!!!!!І всі ви верзете нісемітниці!!!!!!!!!!!!!!!!Він хоч людина і літнього віку,але кожен із вас у свої молоді роки не гідний ні однієї його волосинки!!!!!!!!!!!!!І скільки енергії і наснаги як у нього вам лише бракує!!!!!!!!!!!!!А можливо ви всі просто неповноцінні люди цього світу!!!!!!!!!!!!!!А пам"ятник - МОНОМАХУ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dragon
Старожил
Номер: 873
Зареєстрований: 25 березня 2009 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
Аноним (гость), а чого так злобно, ми що чимось образили твого дідуся?
Що за неадекват? Хто вам дав право вимірювати чиюсь гідність... здивував їй Богу!!!!