Якби Вас обрали мером Прилук, на що б ви спрямували свої зусилля по благоустрою рідного міста?
Прилукам потрібне:
1. Привести в порядок дороги у місті. (Відремонтувати існуюче покриття і заасфальтувати грунтові вулиці).
2. Закупити розбірну криту сцену, яку б можна було легко монтувати під час загальноміських свят.
3. Прибрати пам‘ятник Леніну, як символ тоталітарізму і геноциду українців.
4. Відкрити сучасний басейн.
5. Побудувати новий кінотеатр чи переобладнати і запустити в роботу старий.
6. Сприяти поверненню до Прилук місцевого архіву.
7. Відновити роботу дитячих атракціонів біля МБК ( "Парку розваг" ). Можна і в парку ЦТДЮ.
8. Сприяти відкриттю сучасної піцерії у місті з можливістю замовити піцу на винос.
9. Впровадити курсування міських маршрутів автобусів після 19-ї години. (Можливо, за вищою платнею, ніж у денний час, але щоб ці маршрути були регулярні).
10. Розчистити ливнестоки для безперешкодного протікання талих і дощових вод у весняно-осінній період.
-----
Повідомлення редагувалося 6 разів. Останнє редагування: Helen (2 березня 2010 р., 23:06:18)
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Frankinshtain
Dj beast
Номер: 33
З: Юкрейн, Прилуки.info
Зареєстрований: 30 січня 2007 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
А будиночок той - це коробочка. Рожева, блакитна, біла, рожева, блакитна...
Усі однакові. Думаю, що дуже якісні, навіть дуже... Але переробити їх не можна ніяк зовні, бо він тобі не належить. Ти просто в ньому живеш, поки працюєш. У селі, середньостатистичному, живе чоловік, мабуть, 30-150. Село сусіднє - кілометрів за 7-10. Молодь звідти тупо тікає, відпрацювавши для держави обовязкові 5 років. Це я не сама придумала. Мені говорили про це працівники "райісполкому"
Надіну розовеньку шапку, візьму за лапку ведмежатку... Хай офігєють від розврату - мені начхать, бо я з фізмату!
1. Вернул бы на место директора ГДК - Дубовика А.А., на место директора ДМШ - Берюзова А.И., нач. управления культуры - Берюзову С.П.
2. Востановил бы в должности главного врача горбольницы Святенка П.Н.
3. Уволил бы начальника управления образования "госпожу" Клименко Т.М., и инициировал бы возбуждения против неё криминального дела по статье по статье 364 ККУ (Зловживання владою або службовим становищем).
4. Ну и самое главное начал бы разбираться в черных технологиях отмывания денег предыдущей властью, и наказывать виновных!!!
Frankinshtain
Dj beast
Номер: 33
З: Юкрейн, Прилуки.info
Зареєстрований: 30 січня 2007 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
3. Уволил бы начальника управления образования "госпожу" Клименко Т.М., и инициировал бы возбуждения против неё криминального дела по статье по статье 364 ККУ (Зловживання владою або службовим становищем).
а кого поставив би не написав...
Два добрых духа Джин и Тоник
rediskaНехороший человек
Номер: 1507
З: Україна, Прилуки
Зареєстрований: 29 травня 2010 р.
Попереджень: 0
Нагороди: