піду забирати, але не буду спішити, завжди устигну
3.
не піду, навіщо мені та тисяча?
4.
не піду, не хочу тріпати нерви
5.
у мене вкладів немає, так що повертати нічого
6.
а що це? я нічого не чув
Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 10 січня 2008 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 6295 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 10
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
Як відомо, пішла друга хвиля повернення вкладів громадянам України.
Пригадуємо, як зовсім недавно люди займали чергу і ночували під Ощадкасами, щоб повернути собі 50 грн і з того, що вони ще за Радянських часів положили на книжку.
Тепер видають по 1000 грн. Для цього потрібно іти в Ощадкаси, предявляти кучу документів, реєструватися і потім отримувати свою тисячу.
Як ви до цього всього ставитеся, що думаєте і чи підете забирати свої чесно нажиті гроші?
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
... народ для наших руководителей був и буде бидлом.
це точно. Замість того щоб продумати процедуру видачі грошей, спростити її та полегшити для людей, так придумують реєстрацію, оформлення кучі документів.
А народ же у нас який? Вже нічому не вірить - дають гроші - зразу треба бігти отримувати, бо всім може не вистачити. Повертати своє, нажите гіркою працею, ціною власного життя. Завал.
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
ARES
Форумчянин
Номер: 319
Зареєстрований: 20 грудня 2007 р.
Попереджень: 0
Он бачили в новинах? Брудні ігри продовжуються. Ющенко хоче зняти начальника Ощадбанка. Припускають, що виплати вкладів у зв‘язку з цим можуть припинитися
-----
Повідомлення редагувалося 2 разів. Останнє редагування: Helen (29 січня 2008 р., 21:54:36)