для більш дійового ехвекту, напевно, краще "перебдєть" і розповідати сон, переливаючи воду під відкритою кватиркою, щоб і улітало, і вмтікало
-----
Цієї ночі в обіймах Морфея я бачила дивний сон, навіяний, напевно, парами квінтесенції оковитої та Гламуру-3. Тематика сну була «Водяний світ», хоча учора був не день військово-морського флоту. Чудернацьким чином сплелися у ньому мальовничі околиці мидинського Удаю, морські пейзажі Приазов’я та Криму, та невідомі закутки моєї нетверезої підсвідомості. Були уві сні і краєзнавчі вилазки по невідомим місцям із острахом заблукати, і культпохід в кінотеатр на фільм, назва якого не віщувала ніякого естетичного задоволення, добре, що нас звідти вигнали, бо в останню мить ми перейшли в інший зал і зайняли чужі місця в надії побачити кращий фільм. Та не ці акценти змусили мене згадати сон вранці, незважаючи на тупий головний біль. Істинною перлиною нічного марева і нагородою за всі митарства в ньому стали червоні дельфіни. Вони плескалися у прозорій воді басейну, показуючи охочім свої червоні спини та плавники. Сам басейн звичайним для сну чином нагадував каскад фонтанів в Нікітінському ботанічному саду, але був досить широким та наповненим невідомими водяними рослинами и камінням-скульптурами. Схопивши своє приладдя натураліста-початківця – вірного Соні-Еріка, я почала зацифровувати в пам‘ять телефону та собі на згадку червоних дельфінів, переслідуючи їх із завзяттям папараці. Але виложити в галерею фото і представити їх на ваш розсуд, на жаль, не в змозі, так як крім цих світлих спогадів та відчуття ностальгії за літнім відпочинком нічого не лишилося.:
∞●∞●∞
P.S. «Море, море – мир бездонный»
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: serennisima (24 лютого 2008 р., 18:04:47)
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди: